Ay anlamıyorsun sanırım, kişisel değil genel düşünülmeli diyorum bu yarışmada. Ben Mor ve Ötesi'nin en sevdiğim bazı şarkılarını kullanmayacağım mesela.E sevmiyorsan niye yem olarak atıyorsun o zaman?![]()
Ay anlamıyorsun sanırım, kişisel değil genel düşünülmeli diyorum bu yarışmada. Ben Mor ve Ötesi'nin en sevdiğim bazı şarkılarını kullanmayacağım mesela.E sevmiyorsan niye yem olarak atıyorsun o zaman?![]()
Senin jenerisyonun serdar beye sahip çıkın @MasacRE madurluğa artık dyaanamamıs o bile serdarcı olmus![]()
![]()
![]()
Bütün desteklerimiz Serdar ile
Abi senden kötü şarkı çıkmıyor zaten, ileride sıkıntı çekmezsin umarımUtkucum boşver cover mover.. Orjiye gel
Yane ben![]()
![]()
![]()
Tutuklu şarkısını iptal ettim ama yine bir diğer Sezen Aksu şarkısı ile geldim Güvercin şarkısıCover sayılabilir bence ya. Sonuçta o şekilde de başklarının şarkılarını kendi yorumlarını katarak okumuş oluyorlar
Mor ve Ötesi'nin cover şarkısı çok az diye biliyorum zaten. Sevda Çiçeği'ni ben de ilk Mor ve Ötesi'yle dinledim ama o dinleyen nesil ile alakalı ya. Fikret Kızılok'u bir çok genç bilmez bile, bu yaşlardakilerin Mor ve Ötesi ile tanıması normal o şarkıyıSen bir de Güneye Giderken'i kullanmıştın mesela onu daha önce Bulutsuzluk Özlemi'nden dinlemiştim
Melekler Ölmez güzel şarkı ya, bu haftalar için uygundur
Şarkıları dinlemeden bir şey diyemem onun için. Ama Sezen Aksu şarkısı ile yükselme ihtimalin mevcut, bakalım artık![]()
Sen herkesi bırak ayoll adamın evini alıyorlar para lazım bizeNeden herkes bu hafta güzel şarkılarla geliyor yapuan vermem baya zor olucak
![]()
Aaa niye banlandı 😱 😱 😱 @kerem @serhatt @xemrexxx @slhttnmtlBaşarılar dilerim sana da. Serdar fena puan vermedim bugüne kadar. Artık düştüğü şu çukurdan çıksın artık.![]()
Forumun ne yapacağını bilemeyiz. Dua Lipa'nın 12. haftada eleneceğini kim düşünürdü mesela?Ay anlamıyorsun sanırım, kişisel değil genel düşünülmeli diyorum bu yarışmada. Ben Mor ve Ötesi'nin en sevdiğim bazı şarkılarını kullanmayacağım mesela.![]()
sokak şeysinin fake'i çıktıSen herkesi bırak ayoll adamın evini alıyorlar para lazım bize![]()
![]()
@kerem
------
Aaa niye banlandı 😱 😱 😱 @kerem @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl
Chloe zaten nafakalarla soymuştu bunu, en iyisi gitsin köye falan yerleşsin. Piyasada uzun süredir yok zaten.Sen herkesi bırak ayoll adamın evini alıyorlar para lazım bize![]()
![]()
@kerem
------
Bütün desteklerimiz Serdar ile
------
Abi senden kötü şarkı çıkmıyor zaten, ileride sıkıntı çekmezsin umarım![]()
Hala nafaka alıyormuş ve yetmemiş evinne haciz getirmiş adamın çatalını istiyormuş yemek yediği 😱 😱 😱 @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhatt @slhttnmtl @The_Erinch @AlosChloe zaten nafakalarla soymuştu bunu, en iyisi gitsin köye falan yerleşsin. Piyasada uzun süredir yok zaten.![]()
Sokak sanatı'nın fake hesabıymış tam ondan beklenecek hareketler.Sen herkesi bırak ayoll adamın evini alıyorlar para lazım bize![]()
![]()
@kerem
------
Yuh artık iki çatal alcak parası mı yokmuşHala nafaka alıyormuş ve yetmemiş evinne haciz getirmiş adamın çatalını istiyormuş yemek yediği 😱 😱 😱 @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhatt @slhttnmtl @The_Erinch @Alos
çalısmak zorundayız ekmek parası destek olalım![]()
![]()
Serdar da kanmasaydı ecünnüye.Hala nafaka alıyormuş ve yetmemiş evinne haciz getirmiş adamın çatalını istiyormuş yemek yediği 😱 😱 😱 @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhatt @slhttnmtl @The_Erinch @Alos
![]()
40 yaşında, 20 yaşındaki kızla evlenmeseydi o zaman. Chloe'nin derdi belliydi. Sayesinde ün bile kazandı, akıllı kız.Hala nafaka alıyormuş ve yetmemiş evinne haciz getirmiş adamın çatalını istiyormuş yemek yediği 😱 😱 😱 @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhatt @slhttnmtl @The_Erinch @Alos
![]()
2 haftadır Serdar’a tam puan veriyorum, bu hafta da güzel bir puan alırsın gibiAaa evet 2016 ile birlikte ms i sunmaya başladım için 6 senedir yarışamıyordum oyüzden heyecanlıyım @kerem @Emre Ozansoy kolay gelsinBen forumda yokken nettede olmuyorum gelmeye birkaç yakın haftada faceye iniş yapmaya baslıyorum burayada bu tarihlerde gelicem için faceye yavas yavas yoklarken @mrt-06 ms mesajını gördüm serdarla yazın beni diyip gittim 3-4 gün sonrada @kerem le daha yeni görüştük ve şimdi burdayız şükür herkese tekrar başarılar @mrt-06 da tşşkler şuan gelecektim ve basladını görüp üzülücektim
Şarkımıza gelirsek sadece deliler kullansa yeter zaten 1.sıraya![]()
![]()
Zaten deliden bol ne var burda
Aaa bu arada sonuclarda olucam kötü verenlere akıllı mualemesi yapacam ömür boyu sen akıllısın dicem takttımı takıyorum biliyorsunuz
Bu forumda o sözün anlamı üyelere çok büyük hakarettir küfürden beterdir
Köşeye şıkıştırdım sanırım sizleri
0:38- 1:48
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
GüzelBu hafta büyük usta Neşet Ertaş'ın sevilen türküsü Gönül Dağı'nın cover versiyonuyla geliyoruz. Pinhani'nin kendine özgü yorumuyla beğenilen bu parçayı umarım siz de seversiniz.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Puanım yüksek olabilir bana hareketlı müziklerle gelinKalbin ah kalbin
Şansım varsa ben ona talibim
Bir gel dese kapının önündeyim
Bu hafta Tarkan'ın en sevilen hit parçalarından biri olan "Acımayacak" ile geliyoruz herkese keyifli bir hafta dileğiyle
0.47 - 2.00
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Eh ida ederTuğba Yurt - Vur Yüreğim,recap: 0:39-1:48
Tuğba Yurt bu hafta Vur Yüreğim diyor herkese başarılar diliyorum 🤗
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Yüksek puan oabilirÖncelikle bir önceki hafta yüksek puanlarını esirgemeyen herkese tekrar teşekkürler.
Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün zamansız şarkılarından, harika bir nostaljik hit olan "Mecburen". Herkesin mecburiyetlerden uzak, dilediğince yaşayabildiği güzel günler görmesi dileğiyle.
0.19 - 1.31
@MasacRE @Maskeli Fedai Utansınlar şu mesajı görüp2 haftadır Serdar’a tam puan veriyorum, bu hafta da güzel bir puan alırsın gibi![]()
Oldu başka.@MasacRE @Maskeli Fedai Utansınlar şu mesajı görüp![]()
![]()
@serhatt bir daha @eskici yi üzme eskileri sen topla o yatsın![]()
![]()
@xemrexxx
Haklısın ben saraylıyım.@serhatt ne anlar eski toplamaktan![]()
Galatasaraylı mıHaklısın ben saraylıyım.![]()