Yarı finali var adamın ve yarı finaldede eleyen bendim kendisini Şimdi ikimiz birlikteyizSenin Japon işi bakalım ne kadar gidecek
Yarı finali var adamın ve yarı finaldede eleyen bendim kendisini Şimdi ikimiz birlikteyizSenin Japon işi bakalım ne kadar gidecek
Bak bu sefer ecünnü dedin işte 💔o ecünnüyü ben ne zaman aldım bee 😱😱😱
Aaa oraları görürsek diğer üst kademeye koltuğun birinin kapalı olduna emin ol şimdiden tedbirlerinizi alın tarkan beyleHoşgeldin gelir gelmez bizi o oklavayla gömdün @cehennet e de koz verdin Serdar Ortaç bakalım final turlarını görebilecek mi ama bence görebilir senin oklavalarla
Albüm yarısması yaptım Bully bile finali göremedi tarkanla bir koz daha verelim @cehennet e @TolstoyevskiTarkan bunca yıl başarılı olamamış. Yanlış tercihler gelmişsin. Tarkan finali göremez inşallah. @Çiğdem
@Billy Kane de uyduruk müzik zevkinden vazgeçsin ayoll Sen @Billy Kane in vekilimisin yoksa basımıza bela etmişsin tekrarBak bu sefer ecünnü dedin işte 💔
Billy Kane şarkısını göndermemiş sen de ilk haftadan elensin diye uyduruk şarkı seçmişsin
Aaa oraları görürsek diğer üst kademeye koltuğun birinin kapalı olduna emin ol şimdiden tedbirlerinizi alın tarkan beyle
------
Albüm yarısması yaptım Bully bile finali göremedi tarkanla bir koz daha verelim @cehennet e @Tolstoyevski
Şarkı atmamış ne uyduruk müzik zevki, o senin zevksizliğin Ne belası be 1 yıldır hiç konuştuğumu hatırlamıyorumAaa oraları görürsek diğer üst kademeye koltuğun birinin kapalı olduna emin ol şimdiden tedbirlerinizi alın tarkan beyle
------
Albüm yarısması yaptım Bully bile finali göremedi tarkanla bir koz daha verelim @cehennet e @Tolstoyevski
------
@Billy Kane de uyduruk müzik zevkinden vazgeçsin ayoll Sen @Billy Kane in vekilimisin yoksa basımıza bela etmişsin tekrar
Tarihçede beni iki kere görmüş olman lazımdı :S3. Haftadan Kış Güneşi kullanmayı düşünen vizyonsuz yönetiyor bu seferde. Pek başarılı olamaz oda. Bully dediğin kişiyi tarihçede görmüştüm gayet iyi taktikler yapan biri demek ki. O bile yapamadıysa @Tolstoyevski bos yere yarışma.
Tarihçede beni iki kere görmüş olman lazımdı :S
4 tane cover şarkısı var. Birini kullandım zaten, diğer üçü de listemde.Cover sayılabilir bence ya. Sonuçta o şekilde de başklarının şarkılarını kendi yorumlarını katarak okumuş oluyorlar
Mor ve Ötesi'nin cover şarkısı çok az diye biliyorum zaten. Sevda Çiçeği'ni ben de ilk Mor ve Ötesi'yle dinledim ama o dinleyen nesil ile alakalı ya. Fikret Kızılok'u bir çok genç bilmez bile, bu yaşlardakilerin Mor ve Ötesi ile tanıması normal o şarkıyı Sen bir de Güneye Giderken'i kullanmıştın mesela onu daha önce Bulutsuzluk Özlemi'nden dinlemiştim
Melekler Ölmez güzel şarkı ya, bu haftalar için uygundur
Şarkıları dinlemeden bir şey diyemem onun için. Ama Sezen Aksu şarkısı ile yükselme ihtimalin mevcut, bakalım artık
Tam puan belli olduBu hafta Mor ve Ötesi'nin 2018 yılında single olarak yayınladığı "Sultan-ı Yegah" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
İkinci sezonda Kuzu Kuzu'nun elenmesi büyük şok etkisi yaratmıştı, All Star'da ise kumpasa uğramıştım..Aaa söyle bir baktımda @Tolstoyevski tarkanla şampiyonluğu alması lazım artık Artık derken tolstoyevski için demiyorum şaşırtıcı ama tarkan için diyoruz adamın 2 yarışmada çeyrek yukarısı yok
@Maskeli Fedai İsyan ediyordu Ama 2.sezondu ilki bir tarafta Bully yalın diğer @mrt-06 sezen ikisi final oynadı diğer yarıya çıkanda efe uysal ceceliyle unutamammı ne en iyi şarkısıyla gelince kuzu kuzu bile kurtaramadı All starda ise bir tarafta rihanna dier sıla yanı manyak ikili @denizz19 sokak sanatı var diğer bully yalınla yine yanı bunlar varken Tarkanda olsan çeyrekte kalacaksın Bu sezon çok güçlü ağır toplar yok @Tolstoyevski normal şartlarda şampiyon olmalı ama final turlarında olurda gümlerse yollayı harcadı için olur Çok zor 2 eleme olursa tarkanın eski hitlerini harcıyorlar ama tarkanın şampiyonluğa tolstoyevskiyle nasip olabilir tabi yinede @denizz19 @Özgür @batuhankaralar @slhttnmtl @bazinga @xBUGRAx @dreamy @phoebebuffay @Turkuazz @Silinmiş Üye hangilerimiz oralarda olursak bir oklavayı vurmaya çalısırız tarkanla @Tolstoyevski koca kafalarına @MasacRE @kerem @xemrexxx @Emre Ozansoy @eskici
@The_Erinch Yaşlı balık çok iyi baslamıs @bazinga da yarıya falan gelip orada şarkısı kalmamıstı sanırım sen birde yaslısın planlamanı iyi yap @The_Erinch
Bu hafta seni şutluyoruz hemşoBu hafta büyük usta Neşet Ertaş'ın sevilen türküsü Gönül Dağı'nın cover versiyonuyla geliyoruz. Pinhani'nin kendine özgü yorumuyla beğenilen bu parçayı umarım siz de seversiniz.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Avucunu yalarsın.İkinci sezonda Kuzu Kuzu'nun elenmesi büyük şok etkisi yaratmıştı, All Star'da ise kumpasa uğramıştım..
------
Bu hafta seni şutluyoruz hemşo
Tehlike çanları çalıyor senin içinAvucunu yalarsın.
Buray zamanında da öyle diyordun size inat 3.oldum. Çatla.Tehlike çanları çalıyor senin için
Pinhani, Buray'a göre geride ama Cover moverle olmaz bu işlerBuray zamanında da öyle diyordun size inat 3.oldum. Çatla.
İntikamını el ele alalım diyorum 😎 @12.Adamİkinci sezonda Kuzu Kuzu'nun elenmesi büyük şok etkisi yaratmıştı, All Star'da ise kumpasa uğramıştım..
------
Ne varmış coverda. Normalde listemde yoktu bir anda aklıma geldi bu parçayı seçmek bence iyi gidecek sen de kuduracaksın.Pinhani, Buray'a göre geride ama Cover moverle olmaz bu işler
Seni elenme stresi yaşarken görüyorumNe varmış coverda. Normalde listemde yoktu bir anda aklıma geldi bu parçayı seçmek bence iyi gidecek sen de kuduracaksın.
Zaten puanlarımdan belli oluyordur kimi desteklediğimi Çok ciddi bir hata yapmazsan Tarkan şampiyon olur açık araİntikamını el ele alalım diyorum 😎 @12.Adam
Manyaklara denk gelmiştin gözleri bişi görmüyorduİkinci sezonda Kuzu Kuzu'nun elenmesi büyük şok etkisi yaratmıştı, All Star'da ise kumpasa uğramıştım..
------