E ne yapayım her seferinde birkaç gün durup gidiyorsun.Ahahahah her seferinde aynı şeyi diyorsun hoşbuldum diyeyim bari ben de![]()
Ben Güneşe Giderken, @phoebebuffay Güneye Giderken. Hadi hayırlısı.Bu hafta Mor ve Ötesi'nin 2003 yılında single olarak yayınladığı oldukça keyifli bir yolculuk şarkısı olan "Güneye Giderken" ile karşınızdayız. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Sen güneşi bekliyordun, ben güneye gidiyorum.Ben Güneşe Giderken, @phoebebuffay Güneye Giderken. Hadi hayırlısı.![]()
Kaderimiz benzemesin de.Sen güneşi bekliyordun, ben güneye gidiyorum.![]()
Noktayı siliyorum ve -mayacağım ekliyorum.Oy kullan.![]()
Sanatsal bir etkinlik, oy kullanmalısın. İnsan en sevdiği gruba destek çıkar.Noktayı siliyorum ve -mayacağım ekliyorum.![]()
Bu şarkısı değil de Kalbimdeki Sancı onu daha cok seviyorum oynatma listeme de atmıştım hatta😉
Bu şarkısı değil de Kalbimdeki Sancı onu daha cok seviyorum oynatma listeme de atmıştım hatta😉
Yükseklerdeyiz Sedefcim 👍🙊☺️ @phoebebuffayBu hafta Mor ve Ötesi'nin 2003 yılında single olarak yayınladığı oldukça keyifli bir yolculuk şarkısı olan "Güneye Giderken" ile karşınızdayız. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
LGBTQ şarkıcıları da desteklemiyor musun?Ecünnülerle işim olmaz.![]()
Recabın?İZEL - Hasretim (Denizleri Aş da Gel)
Söz: Ercan Saatçi
Müzik: Aykut Gürel
Yönetmen: Abdullah Oğuz - ANS
“İzel - Çelik - Ercan” ve “İzel - Ercan” olarak müzik kariyerine devam eden İzel, 1995 yılında ilk solo albümü “Adak”ı yayınlar ve 1 milyon barajını geçen satış oranlarıyla tek başına daha da başarılı olacağını ilan eder.
Albümün ilk klibi “Hasretim” kısa sürede hit olur. Öyle ki 1995 Genel Seçimleri’nde Anavatan Partisi tarafından seçim şarkısı olarak bile kullanılır. “Oy Mesut denizleri aş da gel”
Yine o dönem ekranlarda fırtınalar estiren Yasemin Yalçın, programının “Kliptomani” bölümünde Hasretim klibine parodi çeker ve o bölüm unutulmazlar arasına girer.
“Hani bakar dalarsın ya guruba*
Bana da öyle bak kulun olayım…”
*Gurup: Ay, güneş, yıldız vb. gök cisimlerinin ufkun altına inmesi.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Evet @xemrexxx burdaydı. @Aserat ve @serhatt'ın da kulağını çektik, kimseye tolerans göstermiyoruz.Senin jüri başkanların burada oluyor mu ki benden ne bekliyorsun
------
Kovsa daha çok kazanır![]()
Yılların programı işte, 142 hafta az değil. Eskisi gibi bir yılda 3 sezon yapsaydık şuan sayamazdık bile.Bu arada MusicSurvivor'un 142. Haftasındaymışız. 😵
Kovulmam durumunda @pompy reyis programın altındaki bombaları patlatacak
Bu hafta puanları sadece göndereceğim o zaman. Hogatha gelmeden önceki son fink atışların.
Çok sonlara bırakma derim, yeni sonuçta.Aklımda var, bi bakmak lazım duruma göre.Yalnız yakın zamanda kullanmam galiba.
![]()
Ne?@kerem tmm mı, oldu mu?![]()
Bu haftaki gidişata göre öne çekebilirim zaten.Bu hafta puanları sadece göndereceğim o zaman. Hogatha gelmeden önceki son fink atışların.
------
Çok sonlara bırakma derim, yeni sonuçta.
Ne?![]()
Kocasına şikayet edicem artık onuBu hafta puanları sadece göndereceğim o zaman. Hogatha gelmeden önceki son fink atışların.
------
Çok sonlara bırakma derim, yeni sonuçta.
Ne?![]()
Son sıradakiler biraz iddialı gelmiş ama kaçıncı olduğunu hatırlamıyorum. Yarın oylama başlıyor şarkını paylaşırsın artık.Bu haftaki gidişata göre öne çekebilirim zaten.Sonuçta elenme riskim pek yok gibi.
![]()