- Reaksiyon puanı
- 113,941
- Puanı
- 1,060
Hadise gibi düşün Belçika'da doğup Türkiye adına yarıştıMuhteşem performansı da aklımda kalmış da Yunanistan nereden çıktı, İsveç'li değil miydi kendisi
Hadise gibi düşün Belçika'da doğup Türkiye adına yarıştıMuhteşem performansı da aklımda kalmış da Yunanistan nereden çıktı, İsveç'li değil miydi kendisi
Başka türlü açıklasan sanırım ilkte okuduğumdan bir şey anlamayacaktım ama böyle taşlar yerine oturduHadise gibi düşün Belçika'da doğup Türkiye adına yarıştı
Kısa yoldan örnekle en iyisiBaşka türlü açıklasan sanırım ilkte okuduğumdan bir şey anlamayacaktım ama böyle taşlar yerine oturdu
Hadise'nin annesi ve babası Türk ama Belçika ile bir bağlantısı yok kiHadise gibi düşün Belçika'da doğup Türkiye adına yarıştı
Helena'nın da annesi ve babası Yunan. Hâlâ aynı durumHadise'nin annesi ve babası Türk ama Belçika ile bir bağlantısı yok ki
Komşun olduğu için ayrıca savunuyorsun tabiiBu gece dozumuzu alalım bu şarkının başlığını gördükçe istemsizce mırıldanıyorum.
Gece gece sardım Helena'ya. Sırayla gidiyorum şarkılarındaKomşun olduğu için ayrıca savunuyorsun tabii
Eski formundan uzak ama, en son ne zaman şarkı çıkardı hatırlayan yokGece gece sardım Helena'ya. Sırayla gidiyorum şarkılarında
@Dosi haksız mıyım?Canlı performansta o coşkuyu 1-2 tık daha düşük vermiş kanımca...
Albüm çıkardı ve bende konularını açtım kliplerin. 6 ay önce.Eski formundan uzak ama, en son ne zaman şarkı çıkardı hatırlayan yok
Eski formunda değil ama bak akılda bile kalmamış En çok dinlenen şarkısı hangisi acaba son yıllarda çıkardıklarındanAlbüm çıkardı ve bende konularını açtım kliplerin. 6 ay önce.
Aynen eski şarkılar yok
@Dosi haksız mıyım?
Aynen 1-2 tık. Hadise misal 8 tık diyebilirizCanlı performansta o coşkuyu 1-2 tık daha düşük vermiş kanımca...