Hadise gibi düşünMuhteşem performansı da aklımda kalmış da Yunanistan nereden çıktı, İsveç'li değil miydi kendisi![]()
Hadise gibi düşünMuhteşem performansı da aklımda kalmış da Yunanistan nereden çıktı, İsveç'li değil miydi kendisi![]()
Başka türlü açıklasan sanırım ilkte okuduğumdan bir şey anlamayacaktım ama böyle taşlar yerine oturduHadise gibi düşünBelçika'da doğup Türkiye adına yarıştı
![]()
Kısa yoldan örnekle en iyisiBaşka türlü açıklasan sanırım ilkte okuduğumdan bir şey anlamayacaktım ama böyle taşlar yerine oturdu![]()
Hadise'nin annesi ve babası Türk ama Belçika ile bir bağlantısı yok kiHadise gibi düşünBelçika'da doğup Türkiye adına yarıştı
![]()
Helena'nın da annesi ve babası Yunan. Hâlâ aynı durumHadise'nin annesi ve babası Türk ama Belçika ile bir bağlantısı yok ki![]()
Komşun olduğu için ayrıca savunuyorsun tabiiBu gece dozumuzu alalımbu şarkının başlığını gördükçe istemsizce mırıldanıyorum.
Gece gece sardım Helena'ya. Sırayla gidiyorum şarkılarındaKomşun olduğu için ayrıca savunuyorsun tabii![]()
Eski formundan uzak ama, en son ne zaman şarkı çıkardı hatırlayan yokGece gece sardım Helena'ya. Sırayla gidiyorum şarkılarında![]()
@Dosi haksız mıyım?Canlı performansta o coşkuyu 1-2 tık daha düşük vermiş kanımca...
Albüm çıkardı ve bende konularını açtım kliplerin. 6 ay önce.Eski formundan uzak ama, en son ne zaman şarkı çıkardı hatırlayan yok![]()
Eski formunda değil ama bak akılda bile kalmamışAlbüm çıkardı ve bende konularını açtım kliplerin. 6 ay önce.
Aynen eski şarkılar yok![]()
@Dosi haksız mıyım?
Aynen 1-2 tık. Hadise misal 8 tık diyebilirizCanlı performansta o coşkuyu 1-2 tık daha düşük vermiş kanımca...