Helena Paparizou - My Number One | Klip

Şunu kaç senedir diyorum bu adama bulaşan belki çok daha fazla para kazanıyor ama kalitesi de aynı oranda düşüyor :A
Yok yok Acun'dan da kurtulacağız.
Söylentiler, teoriler başlamış bile :A

En azından Survivor Türk-Yunan'a dahil etmemiş gel eğlendir bizi diye, bu da bir şey :A

O Ses yine Survivor'dan çok daha iyiydi :A
Helena'yı Survivor birleşme partisine şuana kadar getirmemesine şaşırdım :A
Yahu benim anlamadığım şey şu. Bu O Ses formatını Acun yabancılardan almadı mı? Yabancılardan aldığı formayı yabancılara nasıl satıyor bu adam :A
Acun daha fazla parlatabiliyor diye galiba :A prodüksiyon işini sağlıyor.
Yahu bizim Türkler yabancı dizileri uyarlayıp başka ülkelere satmıyor mu? Aynı hesap :A

Söylentiler, teoriler başlamış bile :A

Ya bırak Tolsto şimdi çoğu troll mesaj :A Olmaaaz imkanı yok Fenerbahçe teşbihte hata olmaz soytarı takımı olur böyle bir şey olursa :A Exxen'de maç yayınlansın, Survivor ödülleri falan da biz olalım olmadı :A Enes Batur'un Fenerbahçe 11'ine girmesi challange da çekeriz. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi bir takım kabul etmez :A
------

Helena'yı Survivor birleşme partisine getirmemesime şaşırdım :A

Yahu bizim Türkler yabancı dizileri uyarlayıp başka ülkelere satmıyor mu? Aynı hesap :A
Amaaan ne hali varsa görsün Acun :A

Ya bırak Tolsto şimdi çoğu troll mesaj :A Olmaaaz imkanı yok Fenerbahçe teşbihte hata olmaz soytarı takımı olur böyle bir şey olursa :A Exxen'de maç yayınlansın, Survivor ödülleri falan da biz olalım olmadı :A Enes Batur'un Fenerbahçe 11'ine girmesi challange da çekeriz. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi bir takım kabul etmez :A
------

Amaaan ne hali varsa görsün Acun :A
Yıllarca halkı Survivor nedeni ile stresten uzaklaştırıp stres attırıyor :bhr: :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Helena'yı Survivor birleşme partisine şuana kadar getirmemesine şaşırdım :A

Eskide kaldı o işler, survivor’a en son hangi ünlüyü getirmiş ki dünyaca ünlü Ya da Avrupa’da ünlü neyse :A Kimi getirmiş sahi? :A

Şu an dejavu oldum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Eskide kaldı o işler, survivor’a en son hangi ünlüyü getirmiş ki dünyaca ünlü Ya da Avrupa’da ünlü neyse :A Kimi getirmiş sahi? :A

Şu an dejavu oldum :A
En son yine geldi dünyaca ünlü biri :A
Hem önceki senelerde dünya starımız Aleyna yeterli :bhr:

En son yine geldi dünyaca ünlü biri :A
Hem önceki senelerde dünya starımız Aleyna yeterli :bhr:
Neyse konu Acun konusuna döndü Helena Ve bu şarkıda kalmak en iyisi Acun bari bizi kontrol etmesin 😡 :A

Eh dünya yıldızı Aleyna olanın medya yıldızı da Acun olurmuş :A

• Güldürdün
Açıldı tabiki. Hatta dünyaya açıldığı ve ünlü bir şirketle anlaştığı ve bu şarkıyı da Dua Lipa'nın yazdığı ile alakalı da :A
Aleyna’nın da dahil olduğu bir konu açacaktım bir ara, iyi oldu hatırlattığın bir ara açarım :A

Sen nasıl Aleynacı oldun onu da anlamadım sonuçta cıbıldıklığı seven birisi :A Benim sevmiyor olma nedenimi ise dememe gerek yok herhalde belki 20-30 sene sonra fikrim değişir :A

• İlginç
Aleyna’nın da dahil olduğu bir konu açacaktım bir ara, iyi oldu hatırlattığın bir ara açarım :A

Sen nasıl Aleynacı oldun onu da anlamadım sonuçta cıbıldıklığı seven birisi :A Benim sevmiyor olma nedenimi ise dememe gerek yok herhalde belki 20-30 sene sonra fikrim değişir :A
Ben sese odaklanan biriyim. Tarzını ve yaşantısını önemsemem :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu sözünü çürüteceğim bir örnekle gelecektim şimdi ama geç oldu o yüzden en iyisi boşvereyim dedim, yoksa kesinlikle gelirdim iyi bilirsin :A
Nasıl çürüteceksin? Aleyna'nın sesini beğeniyorum. Şımarık tavırları veya egolu oluşu önemsiz :A şuan mevzu Aleyna :A

• İlginç
Nasıl çürüteceksin? Aleyna'nın sesini beğeniyorum. Şımarık tavırları veya egolu oluşu önemsiz :A şuan mevzu Aleyna :A
Uykucu kediye uyku çöktü herhalde :A Yoksa köşeye sıkıştığımı ve tam tersini kastettiğimi, yani örneklerle gelemeyeceğimi en iyi sen biliyorsun o yüzden “kesinlikle gelirdim” demiştim aslında tersini kastederek :A

Dilime nedense oppa oppa kelimeleri takılıyor Helena ve bu şarkısı söz konusu olunca neden bilmiyorum:A

• Güldürdün
Uykucu kediye uyku çöktü herhalde :A Yoksa köşeye sıkıştığımı ve tam tersini kastettiğimi, yani örneklerle gelemeyeceğimi en iyi sen biliyorsun o yüzden “kesinlikle gelirdim” demiştim aslında tersini kastederek :A

Dilime nedense oppa oppa kelimeleri takılıyor Helena ve bu şarkısı söz konusu olunca neden bilmiyorum:A
O bahsettiğim bu şarkıdan daha fazla sevdiğim şarkılardan birisi olur 'kendileri' :A ilk dinlediğim şarkısı olabilir Dinata Dinata (en sevdiğim bu galiba) ile :A

• Güldürdün
O bahsettiğim bu şarkıdan daha fazla sevdiğim şarkılardan birisi olur 'kendileri' :A ilk dinlediğim şarkısı olabilir Dinata Dinata (en sevdiğim bu galiba) ile :A
Bu iki şarkı benim için paket halinde adeta ve o halde geceyi o şarkıyı dinleyerek kapatayım :A

• Güldürdün