EE hadi yedim say iyi kıvırdın 😄😄yani her zaman tatlı tatlı konuşursun demek istedim
EE hadi yedim say iyi kıvırdın 😄😄yani her zaman tatlı tatlı konuşursun demek istedim
GeldiiimO zaman başlıyoruz. @Alos sende gel.
Hiç bir şey anlamadım dediğinden@Alos un nenesi @The_Erinch senin sardunyanın da bacanağı artık o demi gızzz 😄😄
Yırtık dondan çıkan sensin nenemi çalmaya çalışıyorsun ayıp bee koca adam püü . Fosil mi sensin fosilOlm sen kimsin çıktın yırtık dondan ... aman senin nenen olsun... benim için fosil zaten
Not: Yırtık Don deyince @Emre Ozansoy gelebilir
Boşver sen takma kafanı 😀Hiç bir şey anlamadım dediğinden
Sen de gel istersen.Akrep yolcusu kalmasın..., 🦂 'e bir iki , 🦂 'e biri iki
Birşey söyledin açıkla bari ne dediğiniBoşver sen takma kafanı 😀
Şeyimi kaptırmaktan çok korkuyorum.Sen de gel istersen.
Herkes kendi evinde ama gerçekten şuan yapman gerekir. İşin özü bunda zaten. Senden dolayı benimde canım sütlü kahve çekti. Bizim ocaklar tr gibi değil, uzun sürecek mecburiYine Alman usulü mü?
Sizin ocaklar nasıl? Doğalgazlı değil mi?Herkes kendi evinde ama gerçekten şuan yapman gerekir. İşin özü bunda zaten. Senden dolayı benimde canım sütlü kahve çekti. Bizim ocaklar tr gibi değil, uzun sürecek mecburi
Cam olan elektrikliSizin ocaklar nasıl? Doğalgazlı değil mi?
Makineye yapışıyor değil mi?Cam olan elektrikli
Ben bu yüzden cezve tercih etmiyorum ama süt olunca makineye koymak olmaz
Hiç denemedim. Ne olur ne olmaz diye kıyamadım. Tr de almıştım. Ona birşey olmasınMakineye yapışıyor değil mi?
Hangi marka?Hiç denemedim. Ne olur ne olmaz diye kıyamadım. Tr de almıştım. Ona birşey olmasın
Ben de Tefal.Aynı markadan bir kaç tane daha makinem var.Sen tek marka üzerinden mi gidiyorsun?Farklı markalar mı?
Bende 1 tane var, o yüzden iyi bakıyorum TR'ye yolum düşene kadar bozulmasın. Burda yok bundan buranın kahveleri ayrıBen de Tefal.Aynı markadan bir kaç tane daha makinem var.Sen tek marka üzerinden mi gidiyorsun?Farklı markalar mı?
Ne makinası?Bende 1 tane var, o yüzden iyi bakıyorum TR'ye yolum düşene kadar bozulmasın. Burda yok bundan buranın kahveleri ayrı
Bir saattir neyi konuşuyoruz 😱 kahve makinesiNe makinası?
Peki veda nedeni özel nedenlerden dolayı mı yoksa forumla alakalı mı?Foruma veda vakti...
Forumda bulunduğum zaman diliminde çok iyi vakit geçirdim ve iyi insanlar tanıdığımı düşünüyorum. Ancak forumda anlamadığım bir kaos ortamı da mevcut ve ben böyle olmasına üzüldüm açıkçası. Kimse ile bir sıkıntı yaşamadım bulunduğum süre zarfında. Benim için buraya kadarmış. Hepiniz kendinize iyi bakın, bu zamana kadarki desteğiniz ve sohbetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Belki bir gün kararımı değiştirirsem tekrar buluşuruz. 🙂