Sohbet & Muhabbet Konusu

:A :Ayani her zaman tatlı tatlı konuşursun demek istedim
EE hadi yedim say iyi kıvırdın 😄😄

Ezgi Mola Oooo GIF by TRT

O zaman başlıyoruz. :Z @Alos sende gel. :A
Geldiiim :A
------

@Alos un nenesi @The_Erinch senin sardunyanın da bacanağı artık o demi gızzz 😄😄
Hiç bir şey anlamadım dediğinden :A
Olm sen kimsin çıktın yırtık dondan :A:A... aman senin nenen olsun... benim için fosil zaten :F :F :F :F

Not: Yırtık Don deyince @Emre Ozansoy gelebilir :X
Yırtık dondan çıkan sensin nenemi çalmaya çalışıyorsun ayıp bee koca adam püü :A :A :F :F. Fosil mi sensin fosil :A :F

Son düzenleme:
Ben de Tefal.Aynı markadan bir kaç tane daha makinem var.Sen tek marka üzerinden mi gidiyorsun?Farklı markalar mı? :A :A
Bende 1 tane var, o yüzden iyi bakıyorum :A TR'ye yolum düşene kadar bozulmasın. Burda yok bundan :A buranın kahveleri ayrı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Foruma veda vakti...
Forumda bulunduğum zaman diliminde çok iyi vakit geçirdim ve iyi insanlar tanıdığımı düşünüyorum. Ancak forumda anlamadığım bir kaos ortamı da mevcut ve ben böyle olmasına üzüldüm açıkçası. Kimse ile bir sıkıntı yaşamadım bulunduğum süre zarfında. Benim için buraya kadarmış. Hepiniz kendinize iyi bakın, bu zamana kadarki desteğiniz ve sohbetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Belki bir gün kararımı değiştirirsem tekrar buluşuruz. 🙂

Foruma veda vakti...
Forumda bulunduğum zaman diliminde çok iyi vakit geçirdim ve iyi insanlar tanıdığımı düşünüyorum. Ancak forumda anlamadığım bir kaos ortamı da mevcut ve ben böyle olmasına üzüldüm açıkçası. Kimse ile bir sıkıntı yaşamadım bulunduğum süre zarfında. Benim için buraya kadarmış. Hepiniz kendinize iyi bakın, bu zamana kadarki desteğiniz ve sohbetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Belki bir gün kararımı değiştirirsem tekrar buluşuruz. 🙂
Peki veda nedeni özel nedenlerden dolayı mı yoksa forumla alakalı mı?