Iyyy, GİF'ini görünce bile öğğ oluyorum.
Iyyy, GİF'ini görünce bile öğğ oluyorum.
Zevksizkiğini konuşturuyorsun diye yorumladım.Iyyy, GİF'ini görünce bile öğğ oluyorum.
Sevdiğim oyuncuları biliyorsun, zevksizlik senin bu işe yaramaz adamlar olan Y*s*f Ç*m, B*rak Y*rük ve BMY'ye bayılman.Zevksizkiğini konuşturuyorsun diye yorumladım.
Yazdığın 3 ismi sevmemen zaten zevksizkiği geçmiş, başka bir şey. 😡Sevdiğim oyuncuları biliyorsun, zevksizlik senin bu işe yaramaz adamlar olan Y*s*f Ç*m, B*rak Y*rük ve BMY'ye bayılman.
Verdiğim tepki tam 12'den oldu.Yazdığın 3 ismi sevmemen zaten zevksizkiği geçmiş, başka bir şey. 😡
Ciddiye almıyorum artık.Verdiğim tepki tam 12'den oldu.
Benim için bir zevk efendim.Ciddiye almıyorum artık.
Burak'ın soyadını bir yıldız daha ekleseydin az daha diye okuyacaktım.Sevdiğim oyuncuları biliyorsun, zevksizlik senin bu işe yaramaz adamlar olan Y*s*f Ç*m, B*rak Y*rük ve BMY'ye bayılman.
Aaaa. Neyse ki güzel bir şey yapmışım. Normalde anlamıştım da bu spoilerı nasıl böyle gizliyorsun da alıntıda gözüküyor ama mesajda gözükmüyor.Burak'ın soyadını bir yıldız daha ekleseydin az daha diye okuyacaktım.
bakılabilir
Her zaman genç ve genç kalanlar😀😁😂
Okadar yoğunumki etkinlikler vs ile bir türlü sıra ona gelmedi@Dosi yakın zamanda Diss savaşları olacak mı?
Evet, bu aralar En Favori Güzel fazla yoruyordur.Okadar yoğunumki etkinlikler vs ile bir türlü sıra ona gelmedi
Haziran'da el atayım bari
Konu Şampiyon.
Ezra denen şey abla
Edit: Ay dur ben alıntıya bakmayınca baştan yanlış anlamışım. BMY denen rezilmiş konu.
Özel güçlerim sayesinde...Aaaa. Neyse ki güzel bir şey yapmışım. Normalde anlamıştım da bu spoilerı nasıl böyle gizliyorsun da alıntıda gözüküyor ama mesajda gözükmüyor.
Öyle valla. Ondan kurtulunca dinlenecektim ama Diss Savaşları eğlenceli bir etkinlikEvet, bu aralar En Favori Güzel fazla yoruyordur.
Haziran ise çok iyi.
Hep yaptığım şey, siz de bırakın onu sevmeyi gelin bana destek verin Rezil olduğu ilk önce kitap mı çıksın şarkı mı anketi ve tüm sektörleri katletmesiyle bellisen barışa laf mı ediyosun tüü sana
Hep yaptığım şey, siz de bırakın onu sevmeyi gelin bana destek verin Rezil olduğu ilk önce kitap mı çıksın şarkı mı anketi ve tüm sektörleri katletmesiyle belli
Acaba mi işe yarıyor, bakalım görelimÖzel güçlerim var sayesinde...
Doğruları söylüyorumsen ne yapıyosunda destek verecez acabaaa
Evet, ikimizin de sınavı Haziran'ın sonunda.Öyle valla. Ondan kurtulunca dinlenecektim ama Diss Savaşları eğlenceli bir etkinlik
Sen neler yapıyorsun, sınav falan var mı?
@Gerekli24 senin sınav nezaman?
Kitap ile edebiyat, şarkısı ile müzik sektörünü kurtardı.Hep yaptığım şey, siz de bırakın onu sevmeyi gelin bana destek verin Rezil olduğu ilk önce kitap mı çıksın şarkı mı anketi ve tüm sektörleri katletmesiyle belli