İkinci kitabı dondurma nasıl hüpletilir?Hep yaptığım şey, siz de bırakın onu sevmeyi gelin bana destek verin Rezil olduğu ilk önce kitap mı çıksın şarkı mı anketi ve tüm sektörleri katletmesiyle belli
İkinci kitabı dondurma nasıl hüpletilir?Hep yaptığım şey, siz de bırakın onu sevmeyi gelin bana destek verin Rezil olduğu ilk önce kitap mı çıksın şarkı mı anketi ve tüm sektörleri katletmesiyle belli
Buna cidden inanıyorsan haline acıyorum.Evet, ikimizin de sınavı Haziran'ın sonunda.
Kitap ile edebiyat, şarkısı ile müzik sektörünü kurtardı.
Onun seviyesini aşar oİkinci kitabı dondurma nasıl hüpletilir?
Gerçekler acıtır.Buna cidden inanıyorsan haline acıyorum.
------
Onun seviyesini aşar o
Buna gerçek demen ayrı bi acıGerçekler acıtır.
Sen cidden doktora gitmelisin. 😱Buna gerçek demen ayrı bi acı
Hadi bakalım kolay gelsin. Umarım herşey istediğin gibi olurEvet, ikimizin de sınavı Haziran'ın sonunda.
Merak etme 2019'dan beri bol bol doktor yüzü görüyorumSen cidden doktora gitmelisin. 😱
Boyu kısa değil ki nasıl aşsın?Buna cidden inanıyorsan haline acıyorum.
------
Onun seviyesini aşar o
Seviye olarak tabii.Boyu kısa değil ki nasıl aşsın?
Evet, ikimizin de sınavı Haziran'ın sonunda.
Herkes farklı bir telden çalıyor işte, sorunun cevabı tam olarak yokHellooo nabıyonuz
Merak etme 2019'dan beri bol bol doktor yüzü görüyorum
@Alos senin elinde ne var?Herkes farklı bir telden çalıyor işte, sorunun cevabı tam olarak yok
Siz ne çalıyorsunuz ben de çalayım oradan kshshsshshsjdHerkes farklı bir telden çalıyor işte, sorunun cevabı tam olarak yok
Dizimden ötürü gidiyorum çoğunlukla, onun haricimde fizik tedavi falan da gördüm geçen sene. Hastaneye daha bol gidiyorum da bu ara sanırım sadece MR'a gitmem gerekNe için gidiyon doktora
Hayırdır,gözünde ne var?Dizimden ötürü gidiyorum çoğunlukla, onun haricimde fizik tedavi falan da gördüm geçen sene. Hastaneye daha bol gidiyorum da bu ara sanırım sadece MR'a gitmem gerek
Göz doktoruna da 2 kere gittim bu süreçte, küçük şeyleri saymıyorum
@Zeyno45 @Angelica Bu çocuk sizdende beter.Dizimden ötürü gidiyorum çoğunlukla, onun haricimde fizik tedavi falan da gördüm geçen sene. Hastaneye daha bol gidiyorum da bu ara sanırım sadece MR'a gitmem gerek
Göz doktoruna da 2 kere gittim bu süreçte, küçük şeyleri saymıyorum
Olm öyle soruların var ki... başka bir ortamda olsak... anladın senHayırdır,gözünde ne var?
Gözüm bozuldu, ilkine onun için gittim. İkincisi de 6 ay geç kalınan bir kontrol. Bu arada doktor 1 yıl mı dedi 6 ay mı dedi bilmiyorum da 6 aysa süresi geçmiş yineHayırdır,gözünde ne var?
Ruhumla birlikte tam olarak 50 oldum abi, ama sanırım karanlık günler geride kaldı.
😄 Yaş kaç senin @slhttnmtl