Ne bilem Erinç Emmi bu çocuk olmadı yaa valla olmadı 😀@Zeyno45 Bacım ne diyor bu... küfür mü ediyor?
Ne bilem Erinç Emmi bu çocuk olmadı yaa valla olmadı 😀@Zeyno45 Bacım ne diyor bu... küfür mü ediyor?
Ne izliyor muşum? 😱
Dedim bunda var bir sorun dinlemediniz beni aldık aileye hep o sümsük @Angelica . Herşeye muhalifNe bilem Erinç Emmi bu çocuk olmadı yaa valla olmadı 😀
Nenelerin duymasınNe izliyor muşum? 😱
Duyulmayacak ne var? 😱 Burak ve arkadaşları oyun oynuyor onu izliyorum.Dedim bunda var bir sorun dinlemediniz beni aldık aileye hep o sümsük @Angelica . Herşeye muhalif![]()
![]()
------
Nenelerin duymasın![]()
Ulem şurada puslu,sisli bir hava verelim dedik hemende yumurtladı.Duyulmayacak ne var? 😱 Burak ve arkadaşları oyun oynuyor onu izliyorum.![]()
Ulem şurada puslu,sisli bir hava verelim dedik hemende yumurtladı.
Dedim bunda var bir sorun dinlemediniz beni aldık aileye hep o sümsük @Angelica . Herşeye muhalif![]()
![]()
------
Nenelerin duymasın![]()
Nenemmm ilacın etkisinden bunlar![]()
tabii ki
yokluğunda bile yapacak birşeyler buluyorsun hain domdomAyy ben ne yaptım yaa![]()
Gençlerden neneye terfi olduk birazdan da fosil kategorisine giriş yaparız artık alnımızın akı ileNenelerin duymasın![]()
Nenemmm ilacın etkisinden bunlar
------
yokluğunda bile yapacak birşeyler buluyorsun hain domdom![]()
Mutlu olun diye genç dedim... anlık serum etkisi..BiontechGençlerden neneye terfi olduk birazdan da fosil kategorisine giriş yaparız artık alnımızın akı ile![]()
kız zaten neneydinde 10 saniye kendini genç hisset dedimGençler iyiydi nediyi nene olduk erinç beycim
Çok iyi oldu kişi kendinden bilir işi tabi demi 😀Mutlu olun diye genç dedim... anlık serum etkisi..Biontech![]()
![]()
------
kız zaten neneydinde 10 saniye kendini genç hisset dedim![]()
Mutlu olun diye genç dedim... anlık serum etkisi..Biontech![]()
![]()
------
kız zaten neneydinde 10 saniye kendini genç hisset dedim![]()
Olm sen kimsin çıktın yırtık dondan