Emre Ozansoy
Moderatör
Ben her zaman buradayım, bir yerlerden çıkmam.Olm sen kimsin çıktın yırtık dondan ... aman senin nenen olsun... benim için fosil zaten
Not: Yırtık Don deyince @Emre Ozansoy gelebilir
Ben her zaman buradayım, bir yerlerden çıkmam.Olm sen kimsin çıktın yırtık dondan ... aman senin nenen olsun... benim için fosil zaten
Not: Yırtık Don deyince @Emre Ozansoy gelebilir
kız wilma çakmaktaşın nenesi; bu kadar komplike cümleler neden kuruyorsun bu saatteeeeee@Alos un nenesi @The_Erinch senin sardunyanın da bacanağı artık o demi gızzz 😄😄
Abiye laf koymak heeeeeeBen her zaman buradayım, bir yerlerden çıkmam.
kız wilma çakmaktaşın nenesi; bu kadar komplike cümleler neden kuruyorsun bu saatteeeeee
------
Abiye laf koymak heeeeee
kız wilma çakmaktaşın nenesi; bu kadar komplike cümleler neden kuruyorsun bu saatteeeeee
------
Abiye laf koymak heeeeee
Ahamm müzelik bir diziden bir gif... kıskanılan dizi
İlk bölümlerini bazı senaristlerin izleyip ders alması gereken dizi diyelim biz ona. @slhttnmtlAhamm müzelik bir diziden bir gif... kıskanılan dizi
Ben mii tamamiyle iftiraaa ben bişey demedim 😄😄kız wilma çakmaktaşın nenesi; bu kadar komplike cümleler neden kuruyorsun bu saatteeeeee
------
Aynen öyle. O bölümleri kıskanmayanlar utansın ahh ah...İlk bölümlerini bazı senaristlerin izleyip ders alması gereken dizi diyelim biz ona. @slhttnmtl
O günlere geri dönmek... Var bir hayalimiz.Aynen öyle. O bölümleri kıskanmayanlar utansın ahh ah...
Gızz muhalefet kraliçesi ne demek her zaman öyle cümleleri var laa@Zeyno45 her zaman öyle cümleleri var abi
Aynen, biri beni ışınlasın 11 Aralık'a.O günlere geri dönmek... Var bir hayalimiz.
Eski bölümleri izleyelim bence, yeniler bir şeye yaramıyor.
Akrep ilk 14 > Masumlar Apartmanı, Son Yaz, Kardeşlerim, Maraşlı... Sen varsan ben her türlü varım.Aynen, biri beni ışınlasın 11 Aralık'a.
Geçenlerde birkaç kere şu fragmanı izledim.
Cidden aynısını düşündüm, yazın başlasak da izlesek mi ilk 14'ü.
Alın işte Emrenin Akrep sevdası depreşti ne vardı eleştiriyonuz minnacık uffacık çocuğu 😀Aynen, biri beni ışınlasın 11 Aralık'a.
2020'nin en iyi dizisi olduğu belli ki Demet Akbağ 7 senelik aradan sonra cidden güvenip gelmezdi bu kadar iyi olmasa.Akrep ilk 14 > Masumlar Apartmanı, Son Yaz, Kardeşlerim, Maraşlı... Sen varsan ben her türlü varım.
------
> yazdığım diziler izlemeyi düşündüğüm diziler.
O zaman başlıyoruz. @Alos sende gel.2020'nin en iyi dizisi olduğu belli ki Demet Akbağ 7 senelik aradan sonra cidden güvenip gelmezdi bu kadar iyi olmasa.
Bu arada bende varım.
Gızz muhalefet kraliçesi ne demek her zaman öyle cümleleri var laa
O değil de konuya gelince benimki de depreşti.Alın işte Emrenin Akrep sevdası depreşti ne vardı eleştiriyonuz minnacık uffacık çocuğu 😀
Aynen, biri beni ışınlasın 11 Aralık'a.
Neyse 14'ten sonrası işe yaramıyor zaten abla, sende gel bizimle.bende varımmm
Neyse 14'ten sonrası işe yaramıyor zaten abla, sende gel bizimle.