Ne yazık ki...Hangimiz Sevmedik'i de mi bu yazmış 😱
Ne yazık ki...Hangimiz Sevmedik'i de mi bu yazmış 😱
O da güzel diziydi, ama finalini anlatmıştın beğenmemiştim.Ne yazık ki...
İzlerken az kalsın cinnet geçiriyordum, adam her şeyi bir anda final adına b.klayıp çekti gitti.O da güzel diziydi, ama finalini anlatmıştın beğenmemiştim.![]()
İğrençler, asla yakışmıyorlar. Keşke Beril ile sevgili olsa Yusi'm.Yusuf&Melisa.![]()
PerFer sahneleri çok iyi görünüyor, umarım bölümün çoğu onla geçer de AyAr rezilliğini fazla görmek zorunda kalmayız. Son sahnede de elbet vardır bir şeyler ki rüya olma ihtimalini yüksek tutuyorum. Perihan finale kadar ölmez.
Ay sadece ona mı şok oldum, o ilk 2 cümleyi kim yazdırdı sana. Rehin mi aldılar.Ferda sen nasıl bir queen'sin ya.Şahika yanında halt etmiş.
![]()
Peri eğer öldüyse çok saçma olur, finale kadar bir şekilde gitmeli. Sadece Evrim Alasya ile olmaz.
ArDu ve AyAr meselesi de cidden sıktı (bunu gören @slhttnmtl şok.) biri ile yapın, öyle bitsin. İkinci kişiye gerek yok.
Artık şaka, maka yok.Ay sadece ona mı şok oldum, o ilk 2 cümleyi kim yazdırdı sana. Rehin mi aldılar.![]()
Neyse 2. cümleyi senin yazdığın kesin de Ferda queen'imiz Ahmet Karadağ'ın yanında Perihan Emgen'i de un ufak etmeye geliyor.Artık şaka, maka yok.Ahmet Karadağ'ı un ufak etmeye gidiyoruz.
![]()
Bu olmadı...Neyse 2. cümleyi senin yazdığın kesin de Ferda queen'imiz Ahmet Karadağ'ın yanında Perihan Emgen'i de un ufak etmeye geliyor.![]()
Oha, bizden nasıl saklarlar bunu.@slhttnmtl bugüne kadar hiç yurt dışı satış haberi gelmedi, ama yurt dışı anlaşması olduğu için devam ediyormuş dizi. 😱
Bende gün değiştirdiği için anlaşama falan var zannediyordum, şaşırdım.Oha, bizden nasıl saklarlar bunu.Ben de diyordum afiş, İnter Medya anlaşması falan full boşuna.
![]()
Demek Star yurt dışı da olmasa güzelim diziyi gözünün yaşına bakmadan harcayacakmış.Bende gün değiştirdiği için anlaşama falan var zannediyordum, şaşırdım.Neyse her türlü iyi haber.
![]()