Daha izlemeden harika atmıştımAl @Alos'cum iki kuruş para için şarkı çıkarmayan ama sesinin ne kadar güzel olduğunu bir akustikle duyuran Evrim Alasya'yı dinle, huzur da veriyor resmen.
Daha izlemeden harika atmıştımAl @Alos'cum iki kuruş para için şarkı çıkarmayan ama sesinin ne kadar güzel olduğunu bir akustikle duyuran Evrim Alasya'yı dinle, huzur da veriyor resmen.
Yok çıkarmasın, kalitesini düşürmesine lüzum yokDaha izlemeden harika atmıştımşuan dinliyorum düştüüm
![]()
acilen şarkı çıkarmalı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peki bundan şeyin haberi var mı, huzurun?huzur da veriyor resmen.![]()
DoğruYok çıkarmasın, kalitesini düşürmesine lüzum yok![]()
Sana huzur vermesini beklemiyoruz tabi ki.Peki bundan şeyin haberi var mı, huzurun?![]()
Ben yatana kadar dinlerim bunuAl @Alos'cum iki kuruş para için şarkı çıkarmayan ama sesinin ne kadar güzel olduğunu bir akustikle duyuran Evrim Alasya'yı dinle, huzur da veriyor resmen.
Kimseye huzur vermez, aksine huzur kaçırır. Sese bak, kulaklarım kanadı.Sana huzur vermesini beklemiyoruz tabi ki.![]()
Robot ses kulak kanatmıyor muKimseye huzur vermez, aksine huzur kaçırır. Sese bak, kulaklarım kanadı.
Etme kendine bu eziyeti Alos'cum.Ben yatana kadar dinlerim bunu![]()
![]()
![]()
Eurovision'da 160 küsur puanla 1. olan Sertab Erener'in Everyway That I Can adlı eserini Sihirli Annem'deki 5 yaşındaki Çilek'in daha güzel söylediğini belirten, daha kendi sesini kullanamayan BMY'nin şarkısına bayılan ve ortalama bir sese sahip olan Y.Ç'in sesine de çok güzel diyen senin bu şarkıyı beğenmemene şaşırmamakla birlikte sevindim de.Kimseye huzur vermez, aksine huzur kaçırır. Sese bak, kulaklarım kanadı.
Vücudumdaki 5 litre kanın en az 4'ü sayesinde dışarıda.
Yine uzun uzun yazmış, kendini yormuşsun.Eurovision'da 160 küsur puanla 1. olan Sertab Erener'in Everyway That I Can adlı eserini Sihirli Annem'deki 5 yaşındaki Çilek'in daha güzel söylediğini belirten, daha kendi sesini kullanamayan BMY'nin şarkısına bayılan ve ortalama bir sese sahip olan Y.Ç'in sesine de çok güzel diyen senin bu şarkıyı beğenmemene şaşırmamakla birlikte sevindim de.![]()
Ne eziyeti be Emrecim ne güzel söylemiş döktürmüş queenEtme kendine bu eziyeti Alos'cum.
Fake queen.Ne eziyeti be Emrecim ne güzel söylemiş döktürmüş queen :bhr![]()
İçimdekiler döküldü, bedavaya terapisin.Yine uzun uzun yazmış, kendini yormuşsun.![]()
Aa asıl queen Bazlama Hande Reçel.Fake queen.
Elbette gerçek queen Hande Erçel.
Bence de. Başkaları da tekrar tekrar paylaşıyor.Fark etmez zararı yok 😁😁😁
Bundan dolayı az mesaj silmedim de ondan demiştim.Fark etmez zararı yok 😁😁😁
Seni ciddiye alamıyorum kb.Elbette gerçek queen Hande Erçel.![]()