Star Akrep - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Yusuf ekrana ara versin, ama o arada güzel sesi ile yeni şarkılar çıkarsın. :bhr: :A
Yusuf Çim bu Yusuf Çim mi 😱 ben başka birisi sanıyordum 😱
Ahahahaahahahahahah yine ağzı olan şarkı söylüyor. :A Keşke Evrim'ciğim gibi mütevazı olsa. :A
Valla ya örnek Barış yağcı ahjajashahah. Keşke :bhr:
Evrim ne zaman şarkı söyledi :A?

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Ha bundan bahsediyorduk, sesi Evrim'inkinin yanından geçemez ayrıca neden şarkıcı ama oyunculuk yapıyor, hayal değil money money. :F
------

Yusuf Çim bu Yusuf Çim mi 😱 ben başka birisi sanıyordum 😱

Valla ya örnek Barış yağcı ahjajashahah. Keşke :bhr:

Evrim ne zaman şarkı söyledi :A?
MASAL VE BAHAR AKUSTİKLERİ VAR GİT DİNLE. BAHAR MÜKEMMEL ARA ARA AÇIP DİNLİYORUM AMA ÖTEKİNİ DİNLEMEDİM DAHA. :A

Ha bundan bahsediyorduk, sesi Evrim'inkinin yanından geçemez ayrıca neden şarkıcı ama oyunculuk yapıyor, hayal değil money money. :F
Yusuf'un sesi > BMY'nin sesi > dağlar, taşlar, ovalar, obalar, göller, nehirler, vadiler, yaylalar, çiçekler, böcekler > Evrim Alasya'nın sesi.

• Olmamış
Sesi güzelmiş ama şarkı çok saçma :A daha iyi bir şarkı söylese dinlerim
Yusuf'un sesi > BMY'nin sesi > dağlar, taşlar, ovalar, obalar, göller, nehirler, vadiler, yaylalar, çiçekler, böcekler > Evrim Alasya'nın sesi.
İbo Show daki Deniz Seki nin iğrenç Nereden Bileceksiniz performansı > 🌴🌼🌿🌳🌿🌳🌼🌲🌻🌲🌼🌼🌹🌸🌹🌼🌼🌲🌼🌲🍁🌾🌿🌾🌲🌾🍁🌵🍁🌵🍂🌵🍁🌵🍀🌾🌼🍀🌼🌳🌼🌳🌼🌲🌼🌲🌼🌲 > BMY :F :F

Sesi güzelmiş ama şarkı çok saçma :A daha iyi bir şarkı söylese dinlerim

İbo Show daki Deniz Seki nin Nereden Bileceksiniz performansı > 🌴🌼🌿🌳🌿🌳🌼🌲🌻🌲🌼🌼🌹🌸🌹🌼🌼🌲🌼🌲🍁🌾🌿🌾🌲🌾🍁🌵🍁🌵🍂🌵🍁🌵🍀🌾🌼🍀🌼🌳🌼🌳🌼🌲🌼🌲🌼🌲 > BMY :F :F

• Beğendim
Al @Alos'cum iki kuruş para için şarkı çıkarmayan ama sesinin ne kadar güzel olduğunu bir akustikle duyuran Evrim Alasya'yı dinle, huzur da veriyor resmen. :bhr:

• Harika