Yine işine gelmeyen ama gerçek olan yerleri kesmişsin.Evrim gibi.![]()
Evrim şarkıcı mı da şarkı söylüyor? Yusuf kariyerine şarkıcı olarak başladı, gayet güzel iş çıkardı.Yine işine gelmeyen ama gerçek olan yerleri kesmişsin.![]()
Aras'lı ve Merve'li kısımlar hariç mood:Fragmana bak be..![]()
Aras ve Merve olmasa fragman olmazdı o zaman.Aras'lı ve Merve'li kısımlar hariç mood:
Evrim şarkı çıkarmıyor, sadece söylüyor ki 3 tane videosu var topu topuna ama Yusuf şarkıcı olarak başladıysa neden başka bir sektöre atılıyor. BMY gibi işte.Evrim şarkıcı mı da şarkı söylüyor? Yusuf kariyerine şarkıcı olarak başladı, gayet güzel iş çıkardı.
Yo gayet de güzel olurdu.Aras ve Merve olmasa fragman olmazdı o zaman.![]()
Hayallerini gerçekleştiriyor.Evrim şarkı çıkarmıyor, sadece söylüyor ki 3 tane videosu var topu topuna ama Yusuf şarkıcı olarak başladıysa neden başka bir sektöre atılıyor. BMY gibi işte.![]()
Sizi kandırıyor.Hayallerini gerçekleştiriyor.![]()
Sizi kandırıyor.Gerçeği parayı koparmak için bir yerde tutunmaya çalışıyor ama hepsinde başarısız oluyor.
![]()
Yusuf Çim bu Yusuf Çim mi 😱 ben başka birisi sanıyordum 😱Yusuf ekrana ara versin, ama o arada güzel sesi ile yeni şarkılar çıkarsın.![]()
![]()
Valla ya örnek Barış yağcı ahjajashahah. KeşkeAhahahaahahahahahah yine ağzı olan şarkı söylüyor.Keşke Evrim'ciğim gibi mütevazı olsa.
![]()
Evrim ne zaman şarkı söylediEvrim gibi.![]()
Dünyada başka Yusuf Çim yok, bir tane var o da bizim Yusuf Çim.Yusuf Çim bu Yusuf Çim mi 😱 ben başka birisi sanıyordum 😱
Ha bundan bahsediyorduk, sesi Evrim'inkinin yanından geçemez ayrıca neden şarkıcı ama oyunculuk yapıyor, hayal değil money money.
MASAL VE BAHAR AKUSTİKLERİ VAR GİT DİNLE. BAHAR MÜKEMMEL ARA ARA AÇIP DİNLİYORUM AMA ÖTEKİNİ DİNLEMEDİM DAHA.Yusuf Çim bu Yusuf Çim mi 😱 ben başka birisi sanıyordum 😱
Valla ya örnek Barış yağcı ahjajashahah. Keşke
Evrim ne zaman şarkı söyledi?
Yusuf'un sesi > BMY'nin sesi > dağlar, taşlar, ovalar, obalar, göller, nehirler, vadiler, yaylalar, çiçekler, böcekler > Evrim Alasya'nın sesi.Ha bundan bahsediyorduk, sesi Evrim'inkinin yanından geçemez ayrıca neden şarkıcı ama oyunculuk yapıyor, hayal değil money money.![]()
Iyy buna inanmıyorsun inş.Yusuf'un sesi > BMY'nin sesi > dağlar, taşlar, ovalar, obalar, göller, nehirler, vadiler, yaylalar, çiçekler, böcekler > Evrim Alasya'nın sesi.
Sesiyle şarkı söylemeye korkup garip bir sesle şarkı söyleyen ve sırf ün için şarkı söyleyen BMY ve ayrıca 2013'de çıkan ama 2000'ler tarzı şarkı söyleyen ve sesi Evrim'den kötü olan Yusi'nin sesi Evrim'den iyi ve bu gerçek. Ne diyebilirim ki...Gerçekler.![]()
Sesi güzelmiş ama şarkı çok saçma
İbo Show daki Deniz Seki nin iğrenç Nereden Bileceksiniz performansı > 🌴🌼🌿🌳🌿🌳🌼🌲🌻🌲🌼🌼🌹🌸🌹🌼🌼🌲🌼🌲🍁🌾🌿🌾🌲🌾🍁🌵🍁🌵🍂🌵🍁🌵🍀🌾🌼🍀🌼🌳🌼🌳🌼🌲🌼🌲🌼🌲 > BMYYusuf'un sesi > BMY'nin sesi > dağlar, taşlar, ovalar, obalar, göller, nehirler, vadiler, yaylalar, çiçekler, böcekler > Evrim Alasya'nın sesi.
Sesi güzelmiş ama şarkı çok saçmadaha iyi bir şarkı söylese dinlerim
İbo Show daki Deniz Seki nin Nereden Bileceksiniz performansı > 🌴🌼🌿🌳🌿🌳🌼🌲🌻🌲🌼🌼🌹🌸🌹🌼🌼🌲🌼🌲🍁🌾🌿🌾🌲🌾🍁🌵🍁🌵🍂🌵🍁🌵🍀🌾🌼🍀🌼🌳🌼🌳🌼🌲🌼🌲🌼🌲 > BMY![]()
![]()