Sen dediysen en kötülerinden biridir.Dizinin en güzel aşklarından biri.![]()
Sen dediysen en kötülerinden biridir.Dizinin en güzel aşklarından biri.![]()
Aman o 13'te yollandı, salla gitsin.Konumu sildirdim![]()
@slhttnmtl
------
Şu Volkan Konağın programını görünce aklıma Özcan geliyor sinirlerim bozuluyor :kızgın:
HaklısınAman o 13'te yollandı, salla gitsin.![]()
Ama o olmasaydı belki Akrep yeni sezon onayı alabilirdiAman o 13'te yollandı, salla gitsin.![]()
Aman bu kadar b.ka saran bir dizi uzun bile sürdü ki izleme kolaylığı açısından artık tek sezonluk ve düzgün bir sonla biten dizilere her zaman tam destek veriyorum.Haklısın![]()
------
Ama o olmasaydı belki Akrep yeni sezon onayı alabilirdi![]()
Ciddi değilim de. 😱Mucize Doktor bittikten sonra umarım reytingler yükselir de ikinci sezon gelir inşallah.![]()
AyAr aşkını daha uzun izlemek isterim.Kazara Aşk'ın fragmanında gördüm, Çatı Katı Aşk'taki Emin de varmış. Yazık adama.
Ciddi değilim de. 😱
Çok beklersin, hem Beril Pozam gidiyor hem de hayattaa 2. sezon onayı almaz.AyAr aşkını daha uzun izlemek isterim.![]()
ArDu ile devam ederiz o zaman.Çok beklersin, hem Beril Pozam gidiyor hem de hayattaa 2. sezon onayı almaz.![]()
Ağızından bal damlıyorMucize Doktor bittikten sonra umarım reytingler yükselir de ikinci sezon gelir inşallah.![]()
360° döndün yine ama ne yazık ki.ArDu ile devam ederiz o zaman.![]()
Devam etsin de nasıl devam ederse etsin anlamında demiştim, ama sen yine anlamak istediğin gibi yorumladın.360° döndün yine ama ne yazık ki.![]()
Gördüğümü yorumladım ve ayrıca devam etmesini istediğini zerre düşünmüyorum, daha ben diziden bıkmadan sadece Yusuf için izliyordun.Devam etsin de nasıl devam ederse etsin anlamında demiştim, ama sen yine anlamak istediğin gibi yorumladın.![]()
Yusuf için başladım, Yusuf için izliyorum, devam ederse izlemeye devam ederim.Gördüğümü yorumladım ve ayrıca devam etmesini istediğini zerre düşünmüyorum, daha ben diziden bıkmadan sadece Yusuf için izliyordun.![]()
Devam ettiğin kişiye bak, dizinin kadrosunda KOSKOCA EVRİM'LER, DEMET'LER varken Yusi.Yusuf için başladım, Yusuf için izliyorum, devam ederse izlemeye devam ederim.![]()
Yusuf Çim, Demet Akbağ, Evrim Alasya ile devam etsin deDevam etsin de nasıl devam ederse etsin anlamında demiştim, ama sen yine anlamak istediğin gibi yorumladın.![]()
Yusuf ekrana ara versin, ama o arada güzel sesi ile yeni şarkılar çıkarsın.Devam ettiğin kişiye bak, dizinin kadrosunda KOSKOCA EVRİM'LER, DEMET'LER varken Yusi.Neyse bahtsız bedevi Yusi bir süre daha durulur inş.
![]()
Ahahahaahahahahahah yine ağzı olan şarkı söylüyor.Yusuf ekrana ara versin, ama o güzel sesi ile yeni şarkılar çıkarsın.![]()
![]()
Evrim gibi.Ahahahaahahahahahah yine ağzı olan şarkı söylüyor.![]()