Star Akrep - Dizi Yorumları

Evrim ve Nesrin nasıl hem harika oyuncu olup hem de harika şarkı söyleyebiliyorsunuz ya bu nasıl bir queenlik :bhr: bence ikisi şarkı söylemeliler birlikte :Z @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Harikalık bir mesaj aslında ama Evrim dediğin için atmadım.

Nesrin harika ötesi. :bhr:
------

Startv Smile GIF by Tüplü Televizyon

Aynen. Jenerikten bahsetmiştin ya. :A Üşenmiştim, bakmamıştım. Şimdi kanalda tekrarı var, tekrar izliyorum. :Z
Bende canlıyı kapatmadım, dursun biraz daha. :A Başak Angigün'ün her dizisinde birlikte olduğu Alphan Dikmen ve başka bir adam daha varmış bu arada. Hepsi de bu rezil senaryoyu kabul etmişler. Ah Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş gibi bir senarist görseydi bu da. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bende canlıyı kapatmadım, dursun biraz daha. :A Başak Angigün'ün her dizisinde birlikte olduğu Alphan Dikmen ve başka bir adam daha varmış bu arada. Hepsi de bu rezil senaryoyu kabul etmişler. Ah Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş gibi bir senarist görseydi bu da. :A
Erkan Birgören devam etmeliydi. :( Adam sevdiğim tüm dizileri yazmış. :A

• Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Cidden demin biraz bakındım da geçmişi çok iyi, neyse iyi ki çok ara vermeden Baht Oyunu'na geçiş yaptı. :Z

Bu arada Başak hocan Not Defteri'ni de yazmış. Isınmanı garip bulmuyorum artık. :A
O kadar entrika, dramdan sonra romantik-komediyi batırabilir. O yüzden fazla güvenme. :A

Not Defteri'ni Başak hocam mı yazmış? 😱

O kadar entrika, dramdan sonra romantik-komediyi batırabilir. O yüzden fazla güvenme. :A

Not Defteri'ni Başak hocam mı yazmış? 😱
Ne yazık ki bunun için biraz geç de tek yazmadığı için daha da ümitliyim. :A

Evet, tabiki yanında yandaşı Alphan Dikmen de varmış. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy