Ya ya ne demezsin
Bence de. Başkaları da tekrar tekrar paylaşıyor.![]()
Ya ya ne demezsin
Bence de. Başkaları da tekrar tekrar paylaşıyor.![]()
Ne güzelmiş.Yalnız bir takım konularda zevklerimiz hala aynı.
![]()
Bunu görmedim, dinliyorum şimdi
Evrim ve Nesrin nasıl hem harika oyuncu olup hem de harika şarkı söyleyebiliyorsunuz ya bu nasıl bir queenlikbence ikisi şarkı söylemeliler birlikte
@slhttnmtl @Emre Ozansoy
Harikalık bir mesaj aslında ama Evrim dediğin için atmadım.
Evrim ve Nesrin nasıl hem harika oyuncu olup hem de harika şarkı söyleyebiliyorsunuz ya bu nasıl bir queenlikbence ikisi şarkı söylemeliler birlikte
@slhttnmtl @Emre Ozansoy
Birden atlama olayından mı bahsediyorsun, eğer oysa cidden berbat.@slhttnmtl müziği şimdi fark ettim.Kötü olmuş.
Aynen. Jenerikten bahsetmiştin ya.Birden atlama olayından mı bahsediyorsun, eğer oysa cidden berbat.![]()
Bende canlıyı kapatmadım, dursun biraz daha.Aynen. Jenerikten bahsetmiştin ya.Üşenmiştim, bakmamıştım. Şimdi kanalda tekrarı var, tekrar izliyorum.
![]()
Erkan Birgören devam etmeliydi.Bende canlıyı kapatmadım, dursun biraz daha.Başak Angigün'ün her dizisinde birlikte olduğu Alphan Dikmen ve başka bir adam daha varmış bu arada. Hepsi de bu rezil senaryoyu kabul etmişler. Ah Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş gibi bir senarist görseydi bu da.
![]()
Cidden demin biraz bakındım da geçmişi çok iyi, neyse iyi ki çok ara vermeden Baht Oyunu'na geçiş yaptı.Erkan Birgören devam etmeliydi.Adam sevdiğim tüm dizileri yazmış.
![]()
O kadar entrika, dramdan sonra romantik-komediyi batırabilir. O yüzden fazla güvenme.Cidden demin biraz bakındım da geçmişi çok iyi, neyse iyi ki çok ara vermeden Baht Oyunu'na geçiş yaptı.
Bu arada Başak hocan Not Defteri'ni de yazmış. Isınmanı garip bulmuyorum artık.![]()
Ne yazık ki bunun için biraz geç de tek yazmadığı için daha da ümitliyim.O kadar entrika, dramdan sonra romantik-komediyi batırabilir. O yüzden fazla güvenme.
Not Defteri'ni Başak hocam mı yazmış? 😱
Not Defteri cidden güzel diziydi, şaşırdım.Ne yazık ki bunun için biraz geç de tek yazmadığı için daha da ümitliyim.
Evet, tabiki yanında yandaşı Alphan Dikmen de varmış.![]()
Pek alakası yok ama bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterirmiş, Hangimiz Sevmedik'in finalini de b.k gibi yazmasaydı şu an onu da çok iyi anacaktım ama...Not Defteri cidden güzel diziydi, şaşırdım.![]()
Hangimiz Sevmedik'i de mi bu yazmış 😱Pek alakası yok ama bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterirmiş, Hangimiz Sevmedik'in finalini de b.k gibi yazmasaydı şu an onu da çok iyi anacaktım ama...![]()