Emre Ozansoy
Süper Mod.
Şimdi açtım, denk gelince atarım.@slhttnmtl sayaç çıkınca etiket atar mısın?![]()
Okey, ben açık bekleyeyim o zaman.Şimdi açtım, denk gelince atarım.
------
@Emre Ozansoy minik bir işim çıktı sanırım zamanı denk getiremeyeceğim.![]()
Hayır, devam ediyor.Bu dizi bitmedi mi daha, devam mı ediyor hala? 😱 Ben unutmuşum bu diziyi tamamen, bitti zannediyorum.
Maşallah iyi dayanmışlar, şaşırdım.Hayır, devam ediyor.Şu an 23. bölüm yayınlanıyor, 26'ya kadar devam edecek gibi.
Bir bölüm anlaşması var dediler, biri de yurt dışı anlaşması var diyor. Büyük ihtimalle bu sebeplerden yoksa bu sezonun en kötü reytingini alıyorlar.Maşallah iyi dayanmışlar, şaşırdım.Bu reytinglerle bu bölüm sayısı takdire şayan tabi...
Uzun zamandır gram kıpırdanma yok, son 4 haftası kaldı. 1-2 haber çıkar.Bu dizi bitmedi mi daha, devam mı ediyor hala? 😱 Ben unutmuşum bu diziyi tamamen, bitti zannediyorum.
Bak o parantez içindeki ünlem çıkınca cümle ne kadar doğru ve benlik.Midesiz Aras'ın aldığı yüzüğü bu kadar şey yapmasaydın Ayşem.![]()
Gerçekleri biraz görmeyi denesen ne kadar doğru olacak ama hiç denemiyorsun...Bak o parantez içindeki ünlem çıkınca cümle ne kadar doğru ve benlik.![]()
Gerçekler mağdur gösterilen ama fena olan karakterler değildi, bak İlker'i de iyi gösterdiler ama ne mal olduğu ortaya çıktı.Gerçekleri biraz görmeyi denesen ne kadar doğru olacak ama hiç denemiyorsun...![]()
İlker.Gerçekler mağdur gösterilen ama fena olan karakterler değildi, bak İlker'i de iyi gösterdiler ama ne mal olduğu ortaya çıktı.![]()
8 yıl hapis cezası alan İlker. Bak söylediklerin ne kadar da güzel ve gerçekmiş.İlker.![]()
İki hasta kız yüzüne 8 yıl hapis cezası alan İlker.8 yıl hapis cezası alan İlker. Bak söylediklerin ne kadar da güzel ve gerçekmiş.![]()
Annem dövdü dimi Ela'yı.İki hasta kız yüzüne 8 yıl hapis cezası alan İlker.![]()