Emre Ozansoy
Süper Mod.
6 yıl boyunca çeşitli nedenlerden dolayı ayrılan İrem bıraksa, babasının patronu olan bir adamın peşine Ela düşmese öyle bir şey olmazdı.Annem dövdü dimi Ela'yı.![]()
6 yıl boyunca çeşitli nedenlerden dolayı ayrılan İrem bıraksa, babasının patronu olan bir adamın peşine Ela düşmese öyle bir şey olmazdı.Annem dövdü dimi Ela'yı.![]()
Ammmaaaan İlker, İrem'i bırakabilirdi ve sözde bırakıyordu.6 yol boyunca çeşitli nedenlerden dolayı ayrılan İrem bıraksa, babasının patronu olan bir adamın peşine Ela düşmese öyle bir şey olmazdı.
Gümbür gümbür devam ediyor.Bu dizi bitmedi mi yaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
O zaman spoiler için alıp yorum yapayım.Bölümün büyük bir kısmını kaçıracağım herhalde, şimdi açtım ama internet iyi değil.Sonraya tamamlamaya çalışacağım.
Ben yine bakarım belki de çok teşekkürler.El birliği ile kanser ettiniz, başka ne olacak Ferda. Kadın haklı...
------
O zaman spoiler için alıp yorum yapayım.![]()
Reklam saatleri çok düzensiz. Bunu bir planlı yapamadılar gitti.Şansıma tüküreyim, tam izlemem için her şey hazırken pat reklam.![]()
✍️ ✍️ ✍️ ✍️ ✍️Ahmet senden peygamber değil cehenneme şeytan olmaz![]()
Star'dan aksini bekleyecek değildik zaten, ah Akrep bitsin 1 yıl izlemeyecektim ama lanet olsun beni bağlıyor.Reklam saatleri çok düzensiz. Bunu bir planlı yapamadılar gitti.
Tabiki peygamber olmaz ama çok güzel şeyler olur, mesela bana enişte gibi.Ahmet senden peygamber değil cehenneme şeytan olmaz![]()