Hava Durumu | Genel Bilgi Konusu 🍁☃️🌱🌻

1 buçuk saat sonra kar yağabilirmiş burada 🤦🏻‍♀️
IMG_20210318_203238.jpg

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Gelecek nesillerin tarih fotoğraflarında ve videolarda görebileceği bir doğa olayını halen canlı canlı yaşamanın tadını çıkarın işte. :A
bu ülkede bile az kar yagisina alistigimiz icin bu sene 40 gün kar arti iki kere 1 günlük kara doyduk :A

• İlginç
En son su seviyesi 65.21% üzerine çıkmıştı. Şuan durum ne bilmiyorum. Yağmuru pek sevmiyorum, isterse hava -10 derece olsun ama yağmur yağmasın. :A
Siz ayda yilda bir yagmur gören kisilersiniz ve bence kiymetini bil. Bizim burda bi yagdimi 3 gün hic dinmez :A %65 az bir oran. Daha da olmali.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Birkaç gün önce hava çok sıcaktı, boğuktu ve tam tişört mevsimi gelmiş lanet olsun diyordum ki şu an üşüyorum uzun kolluya rağmen 😱 Ellerim buz kesti hatta :A
Biz hâlâ kışlık monta muhtacız :A
Sadece Nisan ayında 1 gün yalnız kısa kollu yaz havasıydı :A
2 gün sonra 20 derece ama yağmurlu görünmekte, onun haricinde en az 2 hafta kışlık monta mecbur gibi görünüyoruz. Son 1 haftadır günlük yağmurumuz var.

Biz hâlâ kışlık monta muhtacız :A
Sadece Nisan ayında 1 gün yalnız kısa kollu yaz havasıydı :A
2 gün sonra 20 derece ama yağmurlu görünmekte, onun haricinde en az 2 hafta kışlık monta mecbur gibi görünüyoruz. Son 1 haftadır günlük yağmurumuz var.
Kutuplara yakınsınız sonuçta, bir zahmet yani :A Ama burada evlerin içi daha soğuk nedense, dışarısı o kadar değil gibi ama ev başka :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kutuplara yakınsınız sonuçta, bir zahmet yani :A Ama burada evlerin içi daha soğuk nedense, dışarısı o kadar değil gibi ama ev başka :A
Sadece 2018 senesinde bu vakitte artık sıcak havaya merhaba deyip 4 ay boyunca 1 gün bile soğuk hava görmemiştik :A
Ramazan geçsin sıcak hava olsun yeter. Ormanda yürüyüş yapmak istiyorum yağmur olmadan :A

• Güldürdün
Yağmurlu geçiyor son 1,2 gündür sabahları da çok güzel serin tam yürüyüşe çıkmalık :Z :bhr:

• Beğendim
Reactions: 12.Adam