Gelecek nesillerin tarih fotoğraflarında ve videolarda görebileceği bir doğa olayını halen canlı canlı yaşamanın tadını çıkarın işte.1 buçuk saat sonra kar yağabilirmiş burada 🤦🏻♀️
Ekli dosyayı görüntüle 100594
bu ülkede bile az kar yagisina alistigimiz icin bu sene 40 gün kar arti iki kere 1 günlük kara doydukGelecek nesillerin tarih fotoğraflarında ve videolarda görebileceği bir doğa olayını halen canlı canlı yaşamanın tadını çıkarın işte.
kuraklik sorunu yokmuydu en son. Yagsin tabiki, sonra zaten bitmek bilmeyen sicak havalari görürsünüzYaz gelsin artık da yağmur yağmasın.
En son su seviyesi 65.21% üzerine çıkmıştı. Şuan durum ne bilmiyorum. Yağmuru pek sevmiyorum, isterse hava -10 derece olsun ama yağmur yağmasın.kuraklik sorunu yokmuydu en son. Yagsin tabiki, sonra zaten bitmek bilmeyen sicak havalari görürsünüz
Siz ayda yilda bir yagmur gören kisilersiniz ve bence kiymetini bil. Bizim burda bi yagdimi 3 gün hic dinmez %65 az bir oran. Daha da olmali.En son su seviyesi 65.21% üzerine çıkmıştı. Şuan durum ne bilmiyorum. Yağmuru pek sevmiyorum, isterse hava -10 derece olsun ama yağmur yağmasın.
Biz hâlâ kışlık monta muhtacızBirkaç gün önce hava çok sıcaktı, boğuktu ve tam tişört mevsimi gelmiş lanet olsun diyordum ki şu an üşüyorum uzun kolluya rağmen 😱 Ellerim buz kesti hatta
Kutuplara yakınsınız sonuçta, bir zahmet yani Ama burada evlerin içi daha soğuk nedense, dışarısı o kadar değil gibi ama ev başkaBiz hâlâ kışlık monta muhtacız
Sadece Nisan ayında 1 gün yalnız kısa kollu yaz havasıydı
2 gün sonra 20 derece ama yağmurlu görünmekte, onun haricinde en az 2 hafta kışlık monta mecbur gibi görünüyoruz. Son 1 haftadır günlük yağmurumuz var.
Sadece 2018 senesinde bu vakitte artık sıcak havaya merhaba deyip 4 ay boyunca 1 gün bile soğuk hava görmemiştikKutuplara yakınsınız sonuçta, bir zahmet yani Ama burada evlerin içi daha soğuk nedense, dışarısı o kadar değil gibi ama ev başka
Hava kandırıyor insanı yaBirkaç gün önce hava çok sıcaktı, boğuktu ve tam tişört mevsimi gelmiş lanet olsun diyordum ki şu an üşüyorum uzun kolluya rağmen 😱 Ellerim buz kesti hatta
Hele Antalya gibi bir yer de böyle geçse yaz sevinirim ama güneşli olsun hava ya kapalı havaları sevmiyorum😉Haziran'a girdik ama Ocak'tan farkı yok. Keşke bütün yaz böyle geçse.
Bende yağmurlu havaları sevmem, ama sıcak geçmesindense yağmur yağsın ve soğuk olsun.Hele Antalya gibi bir yer de böyle geçse yaz sevinirim ama güneşli olsun hava ya kapalı havaları sevmiyorum😉
Ya sıcak olsun ama nem olmasın hiç cekilmiyor işin kötüsü burada yağmurda yok kapatıyor sadece havaBende yağmurlu havaları sevmem, ama sıcak geçmesindense yağmur yağsın ve soğuk olsun.