Kanada için resmi geldi F1 açıklaması da sabaha gelecek diyorlar.Resmî açıklama geldi mi?
Kanada için resmi geldi F1 açıklaması da sabaha gelecek diyorlar.Resmî açıklama geldi mi?
Aaa olur mu canım Vettel iyi Ferrari kötü araba yapıyordu. Vettel, Aston Martin ile uçacak.Williams bu sezon yükselişe geçecek gibi gözüküyor. Keşke Claire Williams'ın da yüzü gülebilseydi birazcık olsun.
Sainz'ın ilk 10'a kalamaması üzdü. En azından Leclerc iyi pozisyon elde eder inşallah.
Vettel'in devri geçmiş artık. Aston Martin ile de alt sıralarda gezecek gibi...
Yarışın üçte biri geride kaldı.Latifi dışında aksatan pilot yok.Kaldı ikiYağmurlu yarışların hastasıyız. Bugün en az üç kişinin yarış dışı kalmasını bekliyorum.
Yok oynamadım. Baştaki yağmuru görünce böyle bir tahminde bulundum. Yağış devam etseydi bol kaza olurdu.Yarışın üçte biri geride kaldı.Latifi dışında aksatan pilot yok.Kaldı iki
Handikaplı iddaa mı oynadın?![]()
Demeye kalmadı, olanlar oldu.Çarşı pazar karıştı.Verstappen iyi gidiyor ama söz konusu ıslak pist olunca Hamilton gerçeğini unutmamak gerek.
Yok oynamadım. Baştaki yağmuru görünce böyle bir tahminde bulundum. Yağış devam etseydi bol kaza olurdu.
Maaşallah oturma organımızı kaşıyalım...Efsane yarış oluyor.
Mercedes güzel döküldü.
Russell için üzüldüm puan alma şansı çok yüksekti.
Verstappen'ın startı muazzamdı, Perez günün hayal kırıklığı.
Ferrari nazar değmesin çok iyi gidiyor. Hem Leclerc hem Sainz harikalar şu ana kadar...