Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Williams bu sezon yükselişe geçecek gibi gözüküyor. Keşke Claire Williams'ın da yüzü gülebilseydi birazcık olsun. :A

Sainz'ın ilk 10'a kalamaması üzdü. En azından Leclerc iyi pozisyon elde eder inşallah.

Vettel'in devri geçmiş artık. Aston Martin ile de alt sıralarda gezecek gibi...

Fantasy takımım kayıpsız gidiyor. Bu hafta podyum kapışması güzel olacak gibi.

Williams bu sezon yükselişe geçecek gibi gözüküyor. Keşke Claire Williams'ın da yüzü gülebilseydi birazcık olsun. :A

Sainz'ın ilk 10'a kalamaması üzdü. En azından Leclerc iyi pozisyon elde eder inşallah.

Vettel'in devri geçmiş artık. Aston Martin ile de alt sıralarda gezecek gibi...
Aaa olur mu canım Vettel iyi Ferrari kötü araba yapıyordu. Vettel, Aston Martin ile uçacak. :D

Tarihin en kötü şampiyonu.

Leclerc mükemmel gidiyor. 0.1'in altında bir fark ile sıralamaya devam ediyor. Vettel'in durumu üzücü. Yuki Tousunda bu sene özel olarak izlemek istediğim pilot. Sainz ufak bir farkla dışarıda kaldı. Yarış günü yukarılara tırmanacaktır.

Norris bugün çok hızlı,Ricciardo'dan 0.9s hızlı gitmesi bence setup yüzünden olayı çözmüş gibi duruyor.

Sainz kendi hatasıyla Q3 dışında kaldı ama yarın orta hamurla başlayıp biraz şans ile iyi bir yarış çıkarabilir ama beklentilerinin altında kaldığı kesin.
------

PEREZ 👏👏👏

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Perez, Red Bull'un Mercedes'le kapışabilmek için beklediği pilot gibi gözüküyor. Eğer yarınki yarışı da en önlerde kapatabilirse şahane bir başlangıç yapmış olacak. Bottas'ın kötü derece alması da Red Bull için başka bir güzellik.

Leclerc için dördüncülük gayet olumlu gözüküyor. Keşke Sainz da ona yakın bir konum alabilseydi. :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Benim için harika bir sıralama turu oldu. 2., 3., 4., 5. ve 7. isimler takımımda yer alıyordu. Vizem yüzünden son turu izleyemedim ama yarın bizi harika bir yarış bekliyor.

Norris FP3 beri 1 sektörde en hızlı pilot.

Leclerc şaşırtmadı ama daha güçlü bekliyordum Ferrari'yi FP1 ve FP2'de yarış temposu güzel duruyordu umarım yarın en azından ilk 5'te kalmaya başarır.

Yağmurlu yarışların hastasıyız. Bugün en az üç kişinin yarış dışı kalmasını bekliyorum.

• Güldürdün
Yarış unutulmaz haline gelecek gibi duruyor 2019 Hockenheim ve 2020 Türkiye GP gibi.

1618751662265.png

Schumacher.

Verstappen iyi gidiyor ama söz konusu ıslak pist olunca Hamilton gerçeğini unutmamak gerek.

Yarışın üçte biri geride kaldı.Latifi dışında aksatan pilot yok.Kaldı iki
Handikaplı iddaa mı oynadın? :D
Yok oynamadım. Baştaki yağmuru görünce böyle bir tahminde bulundum. Yağış devam etseydi bol kaza olurdu.

• Beğendim
Efsane yarış oluyor. :Z

Mercedes güzel döküldü. :A

Russell için üzüldüm puan alma şansı çok yüksekti. :(

Verstappen'ın startı muazzamdı, Perez günün hayal kırıklığı.

Ferrari nazar değmesin çok iyi gidiyor. Hem Leclerc hem Sainz harikalar şu ana kadar...

Verstappen iyi gidiyor ama söz konusu ıslak pist olunca Hamilton gerçeğini unutmamak gerek.

Yok oynamadım. Baştaki yağmuru görünce böyle bir tahminde bulundum. Yağış devam etseydi bol kaza olurdu.
Demeye kalmadı, olanlar oldu.Çarşı pazar karıştı.
Efsane yarış oluyor. :Z

Mercedes güzel döküldü. :A

Russell için üzüldüm puan alma şansı çok yüksekti. :(

Verstappen'ın startı muazzamdı, Perez günün hayal kırıklığı.

Ferrari nazar değmesin çok iyi gidiyor. Hem Leclerc hem Sainz harikalar şu ana kadar...
Maaşallah oturma organımızı kaşıyalım... :A 🧿 değmesin...