2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

@batuhankaralar pek önemsememiş çağrını :A

Bana iftira atmayı bırak.
2025 olarak temiz ilerliyorum :A @Yakamoz-Asi (güzellerde reaksiyon bırakmayan Yakamoz’a bir şey demedim misal (okumuş atınca onu kaldır dedim o ayrı bir durum)
@batuhankaralar 😱

Sadece beğeni istemiştim forum tarihindeki ilk En Favori Üye şampiyonluk konuma.. Üzmez beni herhalde..

Bana iftira atmayı bırak.
2025 olarak temiz ilerliyorum :A @Yakamoz-Asi (güzellerde reaksiyon bırakmayan Yakamoz’a bir şey demedim misal (okumuş atınca onu kaldır dedim o ayrı bir durum)
Simdiki zamana baktığımız zaman, eskiden sende öyleydin. :)

Her konunun ilk mesajına kadar gidip beğeni atacak kadar sabırlı değilim :A Hatırlattığın için şimdi attım :D
Tek tek mi gidiyorsun sayfaları? :A konudan çıkıp tekrar açınca otomatik ilk sayfa olur yada “önceki” yazısının yanındaki oklara tıklayınca ilk hamlede ilk sayfaya ışınlanırsın :A

Tek tek mi gidiyorsun sayfaları? :A konudan çıkıp tekrar açınca otomatik ilk sayfa olur yada “önceki” yazısının yanındaki oklara tıklayınca ilk hamlede ilk sayfaya ışınlanırsın :A
13 yıllık üyeye ilk sayfaya gitmeyi de tarif etme :F :F Üşeniyorum anam etiketlediğiniz mesajlara bakıp çıkıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
13 yıllık üyeye ilk sayfaya gitmeyi de tarif etme :F :F Üşeniyorum anam etiketlediğiniz mesajlara bakıp çıkıyorum :A
Öyle deme. Daha o yöntemi bilmeyen çok eski üye var :A bi de arada forum kendini güncelleyince değişiyor bu şeyler :A
Üşengeçliğin batsın. Kaç şarkı etkinliğini es geçtin böyle :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking