Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

İlk başta bende onu almıştım ama sıralama turları değişikliğe itti beni. Bundan sonra Tsunoda kardeşime ihanet etmek yok. Her türlü listemde olacak. :D
Gasly bu yarış özelinde şanssızlık yaşadı, onun da size denk gelmesi kötü oldu ama bundan sonra performansı tatmin edecektir muhakkak. O yüzden kestirip atmamak lazım kendisini şimdiden, Tsuonoda ise sezonun olumlu anlamda sürprizlerinden olacak gibi. İlk hafta tercih etmem ise güzel fayda sağladı. :D

Bu arada "Positions Gained" baya katkı sağlıyormuş puan toplamına, çok iyi bir pilot sıralama turlarında yaşadığı bir şanssızlıktan ötürü sonlara kalırsa falan tercih etmek lazım. :D @HeisenBerg

Gasly bu yarış özelinde şanssızlık yaşadı, onun da size denk gelmesi kötü oldu ama bundan sonra performansı tatmin edecektir muhakkak. O yüzden kestirip atmamak lazım kendisini şimdiden, Tsuonoda ise sezonun olumlu anlamda sürprizlerinden olacak gibi. İlk hafta tercih etmem ise güzel fayda sağladı. :D

Bu arada "Positions Gained" baya katkı sağlıyormuş puan toplamına, çok iyi bir pilot sıralama turlarında yaşadığı bir şanssızlıktan ötürü sonlara kalırsa falan tercih etmek lazım. :D @HeisenBerg
Perez'i alsak fena puan yaparmışız o zaman. :D Son sırada başladı adam. :A

Muhtemelen değil. Bir haftadır iddia olarak geçiyordu ama son günlerde çok ciddi konuşulmaya başlanmıştı. Ay ortasına doğru kesin açıklama gelir.
Benim bir kaç hafta önce okuduğum bir haberde Hockenheim ilk çözüm olarak duruyordu ama diğer yandan bunun da yazdığı mantıklı sonuçta Azerbaijan ve Türkiye yakın takımlar için daha olumlu bir hamle.Umarım 1 nişan şakası değil ama doğruysa bütün f1 taraftarları sevinecektir sonuçta geçen yılın benim için en heyecanlı yarış İstanbul GP'si oldu.

EyigQFoWYAgCpLs.jpg

EyeVe2YXMAAwuby.jpg

Adam hayatı yaşıyor, Ferrari tarihinde en uzun sözleşmeye sahip,Gilles Villeneuve den sonra şampiyonluk kazanmadan Tifosi'den bu kadar çok sevilen ilk Ferrari pilotu, ''Golden Boy'', ''il predestinato'' ünvanı verildi italyan basınından, ve Ferrari ilk kez bu kadar erken bir pilota F1 arabası hediye etmiştir,özel Ferrari 488 Pista Spider, eğer 2007'den sonra da ilk Ferrari şampiyonu olursa ben Leclerci en az 10 yıl Ferrari'de düşünüyorum. Ben şahsen 2017'den takip ediyorum kendisini ve ilk defa desteklediğim bir pilot Prancing Horse için yarışıyor,yani mesela Vetteli sevmiyordum ama 2015-20yıllarda Ferrari pilotu olduğu için kazanmasını istiyordum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kanada GP iptal edilmiş. Bizim pist yedeklerin ilk sırasında. Haziran'da İstanbul Park...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam