Çok zor ama geçen sezon anladık ki herşey olabilir,Mercedes de hata yapabiliyor.Leclerc, Bottas'ı geçip podyum yapsa harika olur.
Çok zor ama geçen sezon anladık ki herşey olabilir,Mercedes de hata yapabiliyor.Leclerc, Bottas'ı geçip podyum yapsa harika olur.
En azından umut var bu da bir şey...Çok zor ama geçen sezon anladık ki herşey olabilir,Mercedes de hata yapabiliyor.
İlk 2 sektör'de Leclerc Bottas'tan daha hızlı gitmiş, son sektörde çok kaybetmiş bir küçük hata yüzünden.En azından umut var bu da bir şey...
İyi bir kalkışla çıkış yapabilirse neden olmasın?Leclerc, Bottas'ı geçip podyum yapsa harika olur.
Geç kaldın o yüzden.Fantasy Lig'e katılayım dedim ama şu hatayı veriyor sürekli.
Team picking has been temporarily disabled
Her hafta ayrı takım mı kuruluyor?Geç kaldın o yüzden.Bir sonraki yarış haftasına artık.
![]()
Aynen, her haftanın değişkenleri var.Her hafta ayrı takım mı kuruluyor?![]()
Son gün öncesinde haber vereydiniz iyiydi.Aynen, her haftanın değişkenleri var.Sıralama turlarından önce antrenman seanslarındaki performanslara bakarak, pistin hangi takım için daha kolay veya zor olduğunu hesaba katarak hatta yarış zamanı hava durumuna falan da bakarak kur takımını.
Bir de yarışlar her hafta değil iki haftada bir de olabiliyor.
Belki ilk haftayı hesaba katmayız eşitlik olsun diye. @mesmeso61 kararı verir.![]()
Valla lig kendi puan hesaplamasını yaptığı için benlik bir durum yok. İlk haftanın ardından puanları buraya yazarız en sonda toplamdan düşeriz.Aynen, her haftanın değişkenleri var.Sıralama turlarından önce antrenman seanslarındaki performanslara bakarak, pistin hangi takım için daha kolay veya zor olduğunu hesaba katarak hatta yarış zamanı hava durumuna falan da bakarak kur takımını.
Bir de yarışlar her hafta değil iki haftada bir de olabiliyor.
Belki ilk haftayı hesaba katmayız eşitlik olsun diye. @mesmeso61 kararı verir.![]()
Benim de bugün haberim oldu yarıştan iki saat önce.Son gün öncesinde haber vereydiniz iyiydi.İddialı olduğumdan değil de rastgele bile olsa birilerini seçmek yarışları daha keyifli hale getirebilir.
![]()
Ben de seçtim aslında 5 tane pilot ve 1 takım. Her şeye izin veriyor, sadece kaydederken hata veriyor saçma şekilde. Keşke hiç seçtirmeseydi de...Benim de bugün haberim oldu yarıştan iki saat önce.Aceleye geldi biraz maalesef.
İlk kez oynuyorum zevkli olacak gibi. 100 milyon bütçen var beş pilot bir takım seçiyorsun. Bütçesi 20 milyondan aşağıda olan kadrondaki pilotlardan birini turbo olarak seçiyorsun kaptan yapmak gibi. Onun getirdiği puanlar ikiyle çarpılıyor.
Zaten yarış sonu kimin neyi seçtiğini açıklanıyormuş ben örnek olması açısından söyleyeyim Verstappen-Gasly-Sainz-Raikkonen-Ocon seçtim takımda da Red Bull'u seçtim. Gasly'yi turbo seçtim. Verstappen 25 milyon olduğundan seçemedim onu.Gasly 11 milyon sadece. Bu şekilde.
Sıralama turları sonrası yaptığın için maalesef.Ben de seçtim aslında 5 tane pilot ve 1 takım. Her şeye izin veriyor, sadece kaydederken hata veriyor saçma şekilde. Keşke hiç seçtirmeseydi de...![]()
Her yarıştan sonra değişimşler oluyor. Bir önceki yarışa göre düşüşler veya yükselişler yaşanıyor. Bütçe aynı kalıyor sadece.Sıralama turları sonrası yaptığın için maalesef.Kimin kaçıncı sırada başlayacağı belli olduğu için kabul etmez. Bir sonraki yarış haftasına artık.
@mesmeso61 pilotların ve takımların değerleri sezon içerisinde değişiyor mu?