Sadece konsey sonrası kaosları izlesek yeter perşembe günleri.Aynen, Perşembe günleri Survivor bile özenmeyip normal bölüm yayınlıyor![]()
Hafta sonu umarım aynı güne denk getiririz![]()
![]()
Sadece konsey sonrası kaosları izlesek yeter perşembe günleri.Aynen, Perşembe günleri Survivor bile özenmeyip normal bölüm yayınlıyor![]()
Hafta sonu umarım aynı güne denk getiririz![]()
![]()
İnşallah
Birileriyle sıcağı sıcağına Aleyna ve Ayşe’yi gömmek istiyorum artıkİnşallahyarın akşam üstüne belli olur durumum
![]()
Ay inşallah kimse gelmez bana ve seve seve eşlik ederimBirileriyle sıcağı sıcağına Aleyna ve Ayşe’yi gömmek istiyorum artık![]()
Bu bölüm pek kaos olmayacak fragmana bakılırsa fakat konsey var. O yüzden her türlü heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.Ay inşallah kimse gelmez bana ve seve seve eşlik ederimzaten bu ara biraz canım sıkkın kafa dağıtırım
Önden biraz VTR falan bakıp hazırlıklı gelirimumarım ekmezsin beni
![]()
Aman muhakkak et. Söz verilipte tutulmaması beni çok sinir ediyor 😏Bu bölüm pek kaos olmayacak fragmana bakılırsa fakat konsey var. O yüzden her türlü heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.Son anda işim çıkarsa haber ederim önceden.
![]()
Birine bir taş geldi gibi hissettim.Aman muhakkak et. Söz verilipte tutulmaması beni çok sinir ediyor 😏
Taşım herkese. Bu konuda bir tek ben sözleri tutuyorum gibi. Şuana kadar bana burada söz veren herkes sınıfta kaldı. Senide yarın göreceğizBirine bir taş geldi gibi hissettim.![]()
Ben dedim ama “son anda işim çıkmazsa” çıkarsa haber ederim.Taşım herkese. Bu konuda bir tek ben sözleri tutuyorum gibi. Şuana kadar bana burada söz veren herkes sınıfta kaldı. Senide yarın göreceğiz![]()
Bir işim çıkmazsa burada olurum.
Burdan konuşması daha zevkli geliyor Survivor’ı.Ben WP dende yazarım İsotcum sen merak etme @dreamy![]()
Anti Ayşeciyim ben zaten...
Kibirli,sevimsiz kız....
Ben daha vardır diye almamıştım. 2 oyun olacak diye galiba. Bu ödül oyunu mu?O kadar saçma yayın politikası var ki kanalın ne diyeceğim bilemiyorum. Pazartesi 20:35'te, Salı 21:10'da, Perşembe 20:50'de şimdi ise 19:50'de başladı yeni bölüm. Yorum sizlerin @dreamy @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy
Market oyunu oynuyorlar şimdi.Ben daha vardır diye almamıştım. 2 oyun olacak diye galiba. Bu ödül oyunu mu?
İzlemeyi bıraktım, ama kanalın Survivor öncesine sabit bir program getirmesi gerekir.O kadar saçma yayın politikası var ki kanalın ne diyeceğim bilemiyorum. Pazartesi 20:35'te, Salı 21:10'da, Perşembe 20:50'de şimdi ise 19:50'de başladı yeni bölüm. Yorum sizlerin @dreamy @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy
Bugün iki oyun ve konsey olduğu için erken başlıyor olabilir. Ben mesela geç başlayacak diye açmamıştım, ben gibi çok izleyici vardır...O kadar saçma yayın politikası var ki kanalın ne diyeceğim bilemiyorum. Pazartesi 20:35'te, Salı 21:10'da, Perşembe 20:50'de şimdi ise 19:50'de başladı yeni bölüm. Yorum sizlerin @dreamy @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy
Ben 9’a doğru başlar diye biraz geç açtım ya, dokunulmazlıkta full buradayım inş.@dreamy yok, dokunulmazlık zamanı gelecek galiba![]()