İzlediğimiz gün gelen oyuna bak 🤦🏻♀️Gerçekten gıcık bir oyun...![]()
İzlediğimiz gün gelen oyuna bak 🤦🏻♀️Gerçekten gıcık bir oyun...![]()
Aynen maç izledim ama hızlıca zap yaptım 8 de başladığını görünce çok şaşırdım.O kadar saçma yayın politikası var ki kanalın ne diyeceğim bilemiyorum. Pazartesi 20:35'te, Salı 21:10'da, Perşembe 20:50'de şimdi ise 19:50'de başladı yeni bölüm. Yorum sizlerin @dreamy @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy
Sanırım yeni bu atışlar daha önceden böyle bir bitiş noktası hatırlamıyorum. Diğer atışlardan daha fazla şansa dayanıyorİzlediğimiz gün gelen oyuna bak 🤦🏻♀️
Hanzade ben izleyince mi iyi oldu? Kızı izledikçe kazanıyorSanırım yeni bu atışlar daha önceden böyle bir bitiş noktası hatırlamıyorum. Diğer atışlardan daha fazla şansa dayanıyor![]()
Uğurlu gelmişsin demek. Herhangi birine karşı kazanması harika da İlayda reis’e karşı sayı alması olmadı... Yine de ismi yazılır Gönüllüler kaybederse.Hanzade ben izleyince mi iyi oldu? Kızı izledikçe kazanıyor![]()
İlayda ve Poyraz’ı destekliyorumilayda fun mı kesildin başımıza @dreamy
Hiç aynı yolda buluşamıyoruz senleUğurlu gelmişsin demek. Herhangi birine karşı kazanması harika da İlayda reis’e karşı sayı alması olmadı... Yine de ismi yazılır Gönüllüler kaybederse.
------
İlayda ve Poyraz’ı destekliyorum![]()
Ben de fark ettim onu abi, belki geçen sezonki gibi sonlara doğru ortak bir noktada buluşuruz.Hiç aynı yolda buluşamıyoruz senle
------
Melisssssssssss😍
aynen sezon uzun.Ben de fark ettim onu abi, belki geçen sezonki gibi sonlara doğru ortak bir noktada buluşuruz.![]()
Ben nötrüm Steven’a karşı. Ama performansına göre SMS’inin çok düşük olduğunu düşünüyorum.aynen sezon uzun.
ben Stevan ı sevemiyorum.
------
Holeyyyy...Barışşşşşşş![]()
doğan ile adada ki danslarına güldüm.Hayrettin’in tezahürat yapmaktan başka bir işlevi var mı?![]()
Doğan da fenomenmiş ya ben de geçenlerde öğrendim.doğan ile adada ki danslarına güldüm.
takipçi arttırıyor![]()
250 bin takipçisi vardı en son.Doğan da fenomenmiş ya ben de geçenlerde öğrendim.![]()
Oyun çok başa baş gidiyorçağrı 2 de 2 .
------
250 bin takipçisi vardı en son.
Çay yapıyorum. Börekler çay ile iyi gider