TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yalnız olurda şampiyon olursa büyük olay olur :A okadar performans olarak kimler geldi geçti ve kazanamadılar.
İlk zamanlar dengeler baya değişiyor. İlerde İlayda'nın da başka yüzünü görmeyiz umarım :A
Şampiyon olacağını düşünmüyorum ya. Sonradan performansların ön plana çıktığı ve yarışmacıların destekçilerinin oturduğu döneme geçtiğimizde SMS’i düşecektir. :A

Görmeyiz, görmeyiz. Böyle doğal bir yarışmacı gelmedi Survivor’a. İnsülin Reis forever. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
5. Hafta Ünlüler SMS Sıralaması
1. İlayda
2. Batuhan
3. İsmail
4. Öykü
5. Doğan
6. Barış
7. Çağrı
8. Merve
9. Melis
10. Sergen
11. Hayrettin
12. Gonca

5. Hafta Gönüllüler SMS Sıralaması
1. Poyraz
2. Dora
3. Steven
4. Reşat
5. Ayşe
6. Hanzade
7. Aleyna
8. Yunus Emre
9. Aleyna Çalışkan
10. Baran

5. Hafta Ünlüler SMS Sıralaması
1. İlayda
2. Batuhan
3. İsmail
4. Öykü
5. Doğan
6. Barış
7. Çağrı
8. Merve
9. Melis
10. Sergen
11. Hayrettin
12. Gonca

5. Hafta Gönüllüler SMS Sıralaması
1. Poyraz
2. Dora
3. Steven
4. Reşat
5. Ayşe
6. Hanzade
7. Aleyna
8. Yunus Emre
9. Aleyna Çalışkan
10. Baran
Merve'nin sıralaması çok düşük.
Giden Baran mı oldu?

• Olmamış
Reactions: Tolstoyevski
İlayda sms 1. olmuş...
Performansda ilk 2 de olan,Merve ve Melis en sonlarsa kalmış,Sergende dahil.

Ayşe 5.liğe inmiş.. o kibirle daha çok düşer smsde....

Aile ödülünü netten izledim de; özellikle Çağrıda çok ağladım....
"Annemi zamanında çok üzdüm, benim yüzümden hasta oldu" demesi çok etkiledi.

İlayda sms 1. olmuş...
Performansda ilk 2 de olan,Merve ve Melis en sonlarsa kalmış,Sergende dahil.

Ayşe 5.liğe inmiş.. o kibirle daha çok düşer smsde....

Aile ödülünü netten izledim de; özellikle Çağrıda çok ağladım....
"Annemi zamanında çok üzdüm, benim yüzümden hasta oldu" demesi çok etkiledi.
Ayşe’nin geçenki Merve ile olan olayından sonra ve bu sefer imajı çok zedelendi gerçekten. Performansım iyi diye her şeyi yaparım kafasında. :D
------

Öykü Uysal gelmiş bir de. :A Bu sene aynı isimli yarışmacı sayısı 4’e çıktı. :A

Edit: Yiğit de varmış dolaylı yoldan 6’ya çıktı. :A (Poyraz’ın gerçek isminin Yiğit olduğunu düşünürsek)

• Güldürdün
Ayşe’nin geçenki Merve ile olan olayından sonra ve bu sefer imajı çok zedelendi gerçekten. Performansım iyi diye her şeyi yaparım kafasında. :D
Dün konseyi ve bir kaç video izledim. Ayşe gerçekten baya gıcık. Bu arada Öykü beni yaz dedi İlayda'ya. Çok güzel destek oluyor kıza.

Yeni gelen kız gönüllülere gitmeli. Kadın yarışmacı sayısı dengeli olması adına.

Dün konseyi ve bir kaç video izledim. Ayşe gerçekten baya gıcık. Bu arada Öykü beni yaz dedi İlayda'ya. Çok güzel destek oluyor kıza.

Yeni gelen kız gönüllülere gitmeli. Kadın yarışmacı sayısı dengeli olması adına.
Yeni gelen kız derken, ben yeni açtım bugün yarışmayı?

Öykü aslında yarışmalarda hep İlayda’yı suçluyor, pek destek olduğu söylenemez :A
------

🥺🥰

------

İlayda Queen, Hanzade’ye atış bile yaptırmadı. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Yeni gelen kız derken, ben yeni açtım bugün yarışmayı?

Öykü aslında yarışmalarda hep İlayda’yı suçluyor, pek destek olduğu söylenemez :A
------

🥺🥰

Tanıtımda 3 yeni yarışmacı geliyordu? 1 kız 2 erkek. Bahsettiğin diğer Öykü? Ben izlemiyorum şuan :A

Niye ya, ünlülerden Öykü bir keresinde yarışma sonrası İlayda yı motive etmişti izlemiştim :A

Tanıtımda 3 yeni yarışmacı geliyordu? 1 kız 2 erkek. Bahsettiğin diğer Öykü? Ben izlemiyorum şuan :A

Niye ya, ünlülerden Öykü bir keresinde yarışma sonrası İlayda yı motive etmişti izlemiştim :A
Ha evet. Öykü Gönüllülerde, diğer iki erkek de ayrı ayrı dağılmış gruplara. Yalnız bu sefer yedeklerin performansları çok iyi geldi bana :A

Bilmiyorum artık çoğunlukla suçluyordu, belki şimdi iyilerdir. :A

• Güldürdün
Ha evet. Öykü Gönüllülerde, diğer iki erkek de ayrı ayrı dağılmış gruplara. Yalnız bu sefer yedeklerin performansları çok iyi geldi bana :A

Bilmiyorum artık çoğunlukla suçluyordu, belki şimdi iyilerdir. :A
Sanki tanıtımda yeni yedekler dedi. Son yedekler denmedi. Yani daha gelen olur :A

Poyraz: Bu kadar çığlık atma Ayşe. 👍🏻
Sanki tanıtımda yeni yedekler dedi. Son yedekler denmedi. Yani daha gelen olur :A
Gelmesin ya geçen sene sakatlık çok fazla olduğu için gelmişti de... Bu sene o kadar yaşanmadı :A Belki eski yarışmacılardan biri gelir o zama iyi olur işte. :Z
------

Aleyna sinir krizi geçiriyor...

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Poyraz: Bu kadar çığlık atma Ayşe. 👍🏻

Gelmesin ya geçen sene sakatlık çok fazla olduğu için gelmişti de... Bu sene o kadar yaşanmadı :A Belki eski yarışmacılardan biri gelir o zama iyi olur işte. :Z
------

Aleyna sinir krizi geçiriyor...
Ben izlerken yoksun, bugün bakmıyorum izleyeceğin tuttu :A

Poyraz haklı, herkesin önünde takım arkadaşlarını aşağılamak çok gereksiz. Ayşe ve Aleyna hırsın ve egonun vücut bulmuş hali resmen.
------

Ben izlerken yoksun, bugün bakmıyorum izleyeceğin tuttu :A
Genelde izliyorum ama hiç sıcağı sıcağına yorumlamak nasip olmamıştı. Tek başına da hiç zevkli değil. :A Sen ne zaman izliyorsun ki. :A

• Güldürdün
Poyraz haklı, herkesin önünde takım arkadaşlarını aşağılamak çok gereksiz. Ayşe ve Aleyna hırsın ve egonun vücut bulmuş hali resmen.
Aleyna en başından kendini belli ediyordu. Ayşe de takımda iyi olmanın egosu nedeni ile olmuştur :A
------

Genelde izliyorum ama hiç sıcağı sıcağına yorumlamak nasip olmamıştı. Tek başına da hiç zevkli değil. :A Sen ne zaman izliyorsun ki. :A
Genelde hafta sonu bakıyorum ben :A
Bu hafta sonu gezmeye gitmezsem ve gelen olmazsa açarım yine :A

Aleyna en başından kendini belli ediyordu. Ayşe de takımda iyi olmanın egosu nedeni ile olmuştur :A
------

Genelde hafta sonu bakıyorum ben :A
Bu hafta sonu gezmeye gitmezsem ve gelen olmazsa açarım yine :A
İkisi birbirlerini bulmuş tencere kapak misali. Kolay kolay da gitmezler. :( :A

Tamamdır haftasonu aslında daha heyecanlı ben de konuda olmaya çalışacağım. :A Benim yorum yapmak için en gereksiz günü bulmam. :F

• Güldürdün
İkisi birbirlerini bulmuş tencere kapak misali. Kolay kolay da gitmezler. :( :A

Tamamdır haftasonu aslında daha heyecanlı ben de konuda olmaya çalışacağım. :A Benim yorum yapmak için en gereksiz günü bulmam. :F
Aynen, Perşembe günleri Survivor bile özenmeyip normal bölüm yayınlıyor :A :A
Hafta sonu umarım aynı güne denk getiririz :A :A