TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aynen, Perşembe günleri Survivor bile özenmeyip normal bölüm yayınlıyor :A :A
Hafta sonu umarım aynı güne denk getiririz :A :A
Sadece konsey sonrası kaosları izlesek yeter perşembe günleri. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gönüllüler bu şekilde devam ederse;
Acun başarız oldunuz deyip gene karıştırır takımları...

Ay inşallah kimse gelmez bana ve seve seve eşlik ederim :A zaten bu ara biraz canım sıkkın kafa dağıtırım :A
Önden biraz VTR falan bakıp hazırlıklı gelirim :A umarım ekmezsin beni :A
Bu bölüm pek kaos olmayacak fragmana bakılırsa fakat konsey var. O yüzden her türlü heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor. :A Son anda işim çıkarsa haber ederim önceden. :A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Tolstoyevski
O kadar saçma yayın politikası var ki kanalın ne diyeceğim bilemiyorum. Pazartesi 20:35'te, Salı 21:10'da, Perşembe 20:50'de şimdi ise 19:50'de başladı yeni bölüm. Yorum sizlerin @dreamy @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy
İzlemeyi bıraktım, ama kanalın Survivor öncesine sabit bir program getirmesi gerekir.

20.00'de özet 21.00'de en geç 21.15'de başlamalı bölüm her zaman. Sürekli değişince izleyicinin de kafası karışıyor.

• Beğendim
Reactions: Hazem
O kadar saçma yayın politikası var ki kanalın ne diyeceğim bilemiyorum. Pazartesi 20:35'te, Salı 21:10'da, Perşembe 20:50'de şimdi ise 19:50'de başladı yeni bölüm. Yorum sizlerin @dreamy @The_Erinch @Dosi @Emre Ozansoy
Bugün iki oyun ve konsey olduğu için erken başlıyor olabilir. Ben mesela geç başlayacak diye açmamıştım, ben gibi çok izleyici vardır...
@dreamy yok, dokunulmazlık zamanı gelecek galiba :A
Ben 9’a doğru başlar diye biraz geç açtım ya, dokunulmazlıkta full buradayım inş. :A

• Güldürdün