batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Tam olması gerektiği gibi bir fragman. Dedektif konusu asla ön planda olmamalı. Vakaların içinde yer almalı. Bu bölümün konusu da çok güzel. Gördüğüm kadarıyla da orijinalinden bire bir almışlar. Bu bölüm oranları koruyacağız bence.
Bunun admini fragmanı canlı yayında attı orada görmüştüm fragmanı 😉
Hangi işsiz yaptı gene bunu 😅
Bunu @Hazem Survivor konusunda da paylaşmış. Bu şarkıyı daha önce dinlememiş olmam benim ayıbım
Ay hayır kesinlikle sevilecek hiçbir tarafı yok. @mesmeso61'in bu kadar heveslenmesinden anlamalıydık kendisi kadar iç karartıcı bir karakter olduğunu. Umarım 2-3 bölüme sepetlerler yoksa reytingler asıl o zaman düşer.Senin dedektifi pek sevmemiş millet @mesmeso61
Bence Vahap 2 Ama Hekimoğlu'nun zorlanması iyi oluyor.
Senin dedektifi pek sevmemiş millet @mesmeso61
Bence Vahap 2 Ama Hekimoğlu'nun zorlanması iyi oluyor.
Bu hikaye Ateş'in karakter gelişimine en çok katkı sağlayan konulardan birisiydi. Bundan sonra ekip dağılma sürecine girecek. Asıl eğlence o olaydan sonra başlıyor.Ay hayır kesinlikle sevilecek hiçbir tarafı yok. @mesmeso61'in bu kadar heveslenmesinden anlamalıydık kendisi kadar iç karartıcı bir karakter olduğunu. Umarım 2-3 bölüme sepetlerler yoksa reytingler asıl o zaman düşer.
Ama onun dışında güzel bir bölümdü özellikle Evren Bey'in sahneleri bayağı etkiledi.
Reytingler düşer düşmez bu çakma psikopatı sepetlerler boşuna yükselme. Diğer senarist ekibinin Selin için yaptığı gibi uzatıp bölümlere yayacaklarıbı sanmıyorum.Bu hikaye Ateş'in karakter gelişimine en çok katkı sağlayan konulardan birisiydi. Bundan sonra ekip dağılma sürecine girecek. Asıl eğlence o olaydan sonra başlıyor.
Zaten 6 bölümlük hikayesi vardı bizde hızlandılar maksimum 2 bölüm daha kalır.Reytingler düşer düşmez bu çakma psikopatı sepetlerler boşuna yükselme. Diğer senarist ekibinin Selin için yaptığı gibi uzatıp bölümlere yayacaklarıbı sanmıyorum.
Umarım. Dizilerde sonradan gelip bu kadar merkeze yerleşen karakterleri (Masumlar Apartmanı'nda Naci ve Menajerimi Ara'da Emir gibi) sevmiyorum resmen adamı İpek, Memoli, Emre ve Zeynep'ten daha çok gördük.ssZaten 6 bölümlük hikayesi vardı bizde hızlandılar maksimum 2 bölüm daha kalır.
Aslında Ateş'in zorlanması lazım o yüzden ben bu karakterlere çok takılmıyorum ama sadece çok az kişi beğenmiş nedense herkes Ateş sürekli sadece haklı çıksın başı boş istediğini yapsın istiyor gibiler. Selin gibilerini görmektense bunlar çok daha iyi. Ateş bir bölüm mutlu olunca bile beğenmeyen vardı şu sıralar izleyici yorumlarda bir garip geliyor. Sıra dışı bir şey olunca direkt saçma buluyorUmarım. Dizilerde sonradan gelip bu kadar merkeze yerleşen karakterleri (Masumlar Apartmanı'nda Naci ve Menajerimi Ara'da Emir gibi) sevmiyorum resmen İpek, Memoli, Emre ve Zeynep'ten daha çok gördük.ss
Polise ayar oldum valla gıcık tip ya orhanın arabasını cektirmekte ne saçmalık
Umarım. Dizilerde sonradan gelip bu kadar merkeze yerleşen karakterleri (Masumlar Apartmanı'nda Naci ve Menajerimi Ara'da Emir gibi) sevmiyorum resmen adamı İpek, Memoli, Emre ve Zeynep'ten daha çok gördük.ss
House'un yenildiği nadir insanlardan olur kendisi.Aslında Ateş'in zorlanması lazım o yüzden ben bu karakterlere çok takılmıyorum ama sadece çok az kişi beğenmiş nedense herkes Ateş sürekli sadece haklı çıksın başı boş istediğini yapsın istiyor gibiler. Selin gibilerini görmektense bunlar çok daha iyi. Ateş bir bölüm mutlu olunca bile beğenmeyen vardı şu sıralar izleyici yorumlarda bir garip geliyor. Sıra dışı bir şey olunca direkt saçma buluyor