Ateş'in ekibindekileri konuk oyuncu olarak geçiyor.Bu dizide niye 20 tane konuk var.
Ateş'in ekibindekileri konuk oyuncu olarak geçiyor.Bu dizide niye 20 tane konuk var.
Ohoo şimdiden başladılar bile. Bölümdeki dizi sahnesi, bu paylaşım ve en sondaki yazı bir şeyler ima ediyor ama beklentiye girmeyeceğim Avlu'dan yeterince ders aldık.Çok sıradan bir final oldu. Kesinlikle daha iyi final yapılabilirdi. Bence yapım tercih etmedi. Şimdiden diyorum bu dizinin de Avlu ve Halka gibi bir kitlesi olacak. Ayda bir sürekli Hekimoğlu dijitale geçecek mi diye gazetecileri darlayacaklar. Keşke net bir final olsaydı da böyle gereksiz bir beklenti içine sokulmasaydı.
İşte bu çok saçma. Boşuna hayranları umutlandırmaya gerek yok. Kimse bu diziyi dijitale almaz. Televizyonda güzelce izledik ve bitti. Benlik sıkıntı yok ama yapım ve senarist kafasına büyük sıkıntı aldı. Sürekli darlayacaklar onları.Ohoo şimdiden başladılar bile. Bölümdeki dizi sahnesi, bu paylaşım ve en sondaki yazı bir şeyler ima ediyor ama beklentiye girmeyeceğim Avlu'dan yeterince ders aldık.
Evet çünkü zaten orijinali olan ve sosyal medya kitlesi az olan bir işi ne yazık ki dijitalde olmazİşte bu çok saçma. Boşuna hayranları umutlandırmaya gerek yok. Kimse bu diziyi dijitale almaz. Televizyonda güzelce izledik ve bitti. Benlik sıkıntı yok ama yapım ve senarist kafasına büyük sıkıntı aldı. Sürekli darlayacaklar onları.
Fanlar bu üçlüden foto istemişti sonunda geldi
Ya en iyi ihtimalle sadece fragmanı milyon izlense belki bir ihtimal olurdu ama dijitalde bu kadar az izlenmesi olan bir yapımı kimse dijitale almak istemez.Evet çünkü zaten orijinali olan ve sosyal medya kitlesi az olan bir işi ne yazık ki dijitalde olmaz
Sınavım bitsin yazın izlemeyi düşünüyorum benYa en iyi ihtimalle sadece fragmanı milyon izlense belki bir ihtimal olurdu ama dijitalde bu kadar az izlenmesi olan bir yapımı kimse dijitale almak istemez.
------
O kadar çok House'tan bahsettim ki 4. sezondan tekrar başlayasım geldi. Hekimoğlu'nu severek izleyenler mutlaka o diziyi izlesin ya. Dünyanın en iyi dizilerinden biri olabilir. Sizi temin ederim Hekimoğlu'nu çabucak unutacaksınız. Aşağıya bir tane klip ve iki tane dizinin en güzel sahnelerinden videolar koyuyorum. Eğer ilginiz varsa izlemenizi isterim. Hatta House'a başlarsanız oradan sizinle sohbette etmek isterim.
Güzel olmuş ranini de editör veya böyle yazılar yazıyor musunRanini.tv için şöyle bir yazı hazırladım merak ediyorsanız bakabilirsiniz.
Hekimoğlu'ndan geriye kalanlar: 51 bölüm 51 sahne
Neredeyse 2 sene önce bir kış akşamında hayatımıza giren ama kısa zamanda içimizi ısıtmayı başaran Hekimoğlu'na dün akşam veda ettik. Hepimiz üzgünüz ama en azından, yayına başlamadan önceki tüm önyar...www.ranini.tv
@Dosi @Gerekli24 @mesmeso @seyfullXh
Siteye e-posta atarsan sen de gönderebilirsin dışarıdan da alıyorlar.Güzel olmuş ranini de editör veya böyle yazılar yazıyor musun
Halka ve Avlu'nun sosyal medyada güçlü bir kitlesi var, Hekimoğlu'nun o kadar yoktu ya da millet ilk sezondan sonra kaçtı Dijitale geçeceğini sanmam ama en azından final gibi final yapabilirlerdiÇok sıradan bir final oldu. Kesinlikle daha iyi final yapılabilirdi. Bence yapım tercih etmedi. Şimdiden diyorum bu dizinin de Avlu ve Halka gibi bir kitlesi olacak. Ayda bir sürekli Hekimoğlu dijitale geçecek mi diye gazetecileri darlayacaklar. Keşke net bir final olsaydı da böyle gereksiz bir beklenti içine sokulmasaydı.
Kesinlikle katılıyorum. Hekimoğlu dijital için hiç kimseye umut vermedi. Bir dizinin reytingleri kötü olabilir ama en azından internette de kitlesi olmalı. Fragmanlar bile 500 bini zor görüyordu. Sırf azınlık istiyor diye kimse dijitale böyle bir işi almazdı.Halka ve Avlu'nun sosyal medyada güçlü bir kitlesi var, Hekimoğlu'nun o kadar yoktu ya da millet ilk sezondan sonra kaçtı Dijitale geçeceğini sanmam ama en azından final gibi final yapabilirlerdi