Valla o kadar hakim konuştun ki ben de hepsini izledin sandım.Ben normalde ilk Hekimoğlu izledim. Bu senenin başında Prime gelince House'a da başladım şimdi 7. sezonun ortasındayım. Ay sonuna doğru bitiricem.![]()
Valla o kadar hakim konuştun ki ben de hepsini izledin sandım.Ben normalde ilk Hekimoğlu izledim. Bu senenin başında Prime gelince House'a da başladım şimdi 7. sezonun ortasındayım. Ay sonuna doğru bitiricem.![]()
Ya zaten House ve Cuddy'e bir şey olacak diye diken üstünde izliyordum şimdi üzerine tüy dikmiş gibi oldun.Valla o kadar hakim konuştun ki ben de hepsini izledin sandım.Bir de daha geridesin sanıyordum birkaç bölüm sonrasının spoiler'ını almak o kadar önemli değil bence. Hem nasıl olduğunu falan da bilmiyorsun daha merak uyandırıcı olur.
![]()
Bak diken üstünde olmaktan kurtulmuşsun işte rahat rahat bakabilirsin.Ya zaten House ve Cuddy'e bir şey olacak diye diken üstünde izliyordum şimdi üzerine tüy dikmiş gibi oldun.![]()
Bu konusunu geçen ay açtığım ödül galiba. En iyi erkek oyuncu ödülünü Timuçin Esen hakediyordu
Tam olması gerektiği gibi bir fragman. Dedektif konusu asla ön planda olmamalı. Vakaların içinde yer almalı. Bu bölümün konusu da çok güzel. Gördüğüm kadarıyla da orijinalinden bire bir almışlar. Bu bölüm oranları koruyacağız bence.
Bunun admini fragmanı canlı yayında attı orada görmüştüm fragmanı
Hangi işsiz yaptı gene bunu
Bunu @Hazem Survivor konusunda da paylaşmış. Bu şarkıyı daha önce dinlememiş olmam benim ayıbım
Ay hayır kesinlikle sevilecek hiçbir tarafı yok. @mesmeso61'in bu kadar heveslenmesinden anlamalıydık kendisi kadar iç karartıcı bir karakter olduğunu.Senin dedektifi pek sevmemiş millet @mesmeso61
Bence Vahap 2Ama Hekimoğlu'nun zorlanması iyi oluyor.
Senin dedektifi pek sevmemiş millet @mesmeso61
Bence Vahap 2Ama Hekimoğlu'nun zorlanması iyi oluyor.
Bu hikaye Ateş'in karakter gelişimine en çok katkı sağlayan konulardan birisiydi. Bundan sonra ekip dağılma sürecine girecek. Asıl eğlence o olaydan sonra başlıyor.Ay hayır kesinlikle sevilecek hiçbir tarafı yok. @mesmeso61'in bu kadar heveslenmesinden anlamalıydık kendisi kadar iç karartıcı bir karakter olduğunu.Umarım 2-3 bölüme sepetlerler yoksa reytingler asıl o zaman düşer.
Ama onun dışında güzel bir bölümdü özellikle Evren Bey'in sahneleri bayağı etkiledi.![]()