Kaç dakika kaçırdım? 5 dakika oldu açalıBu sefer ara reklam vermemiş
Ben de hemen açamadım. Yağmur yağıyor çekmiyor mecbur HD olmayan yeri açtım. Yani ben de kaçırdım.Kaç dakika kaçırdım? 5 dakika oldu açalı
Zeynep'in gitmesi yakın mı ekip dağılıyor diye biliyorum ama ne zaman olduğunu bilmiyorumTamam Cameron uyuz bir karakterdi ama Zeynep ondan da uyuz. En kısa sürede gittiği bölüm gelir inşallah.
Normalde bu hikayenin sonunda ekip biraz kenetleniyor ama sezon finalinde dağılma oluyor ki ona da fazla dağılma diyemeyiz. Bizde sezon sonunun garantisi olmadığı için erkene çekebilirler.Zeynep'in gitmesi yakın mı ekip dağılıyor diye biliyorum ama ne zaman olduğunu bilmiyorum![]()
Normalde bu hikayenin sonunda ekip biraz kenetleniyor ama sezon finalinde dağılma oluyor ki ona da fazla dağılma diyemeyiz. Bizde sezon sonunun garantisi olmadığı için erkene çekebilirler.
Orijinali izlemedim ama bizim versiyonda ekibi dağıtmaları mümkün değil nasıl başladıysa öyle biter.Zeynep'in gitmesi yakın mı ekip dağılıyor diye biliyorum ama ne zaman olduğunu bilmiyorum![]()
Dağılma işini elbet yapacaklar. Ama tam dağılma olmuyor. Ayrıca ekibin dağılmasından sonra olan olaylar aşırı güzel. Yeni isimlerin geldiği zamanki hikaye çok güzel. Ekip dağılmazsa dizi ilerlemez diyebilirim.Çok etkileyici bir sahneydi.
Orijinali izlemedim ama bizim versiyonda ekibi dağıtmaları mümkün değil nasıl başladıysa öyle biter.Mesela normalde İpek'i oynayan kadın da ayrılıyormuş bizde onu da yapmazlar. Türk dizilerinde kurulan kadrolar kolay bozulmuyor malum.
------
33. BÖLÜM FRAGMANI
Cuddy benim bildiğim sonlara doğru gidiyorÇok etkileyici bir sahneydi.
Orijinali izlemedim ama bizim versiyonda ekibi dağıtmaları mümkün değil nasıl başladıysa öyle biter.Mesela normalde İpek'i oynayan kadın da ayrılıyormuş bizde onu da yapmazlar. Türk dizilerinde kurulan kadrolar kolay bozulmuyor malum.
![]()
Geri dönerler belki arada eski iyi hikayeleri serpiştirirler diye bölümlere umarım yarın reyting iyi gelir. Edho direkt maça gitti yarın maç kesin 7 alır.Dağılma işini elbet yapacaklar. Ama tam dağılma olmuyor. Ayrıca ekibin dağılmasından sonra olan olaylar aşırı güzel. Yeni isimlerin geldiği zamanki hikaye çok güzel. Ekip dağılmazsa dizi ilerlemez diyebilirim.
İpek'i oynayan diziden ayrılmıyor. Birisi dediyse yemiş seni.
Fragman güzel. İki bölüm atlamışız. Arada güzel bir hikayemiz vardı ama olsun. Komadaki adam hikayesi hem heyecanlı hem de duygusaldı.
Dağılma işini elbet yapacaklar. Ama tam dağılma olmuyor. Ayrıca ekibin dağılmasından sonra olan olaylar aşırı güzel. Yeni isimlerin geldiği zamanki hikaye çok güzel. Ekip dağılmazsa dizi ilerlemez diyebilirim.
İpek'i oynayan diziden ayrılmıyor. Birisi dediyse yemiş seni.
Fragman güzel. İki bölüm atlamışız. Arada güzel bir hikayemiz vardı ama olsun. Komadaki adam hikayesi hem heyecanlı hem de duygusaldı.
Gidiyor ben bile biliyorum ama daha çok 7 de gidiyor yani bir tek son sezon yok o zamana kadar gelelim de konuşuruz oraları
Başta da olsa sonda da olsa bu tarz ayrılık olayları Hekimoğlu'nda olmaz onu ifade etmeye çalışıyorum zaten.Gidiyor ben bile biliyorum ama daha çok 7 de gidiyor yani bir tek son sezon yok o zamana kadar gelelim de konuşuruz oraları![]()
Bence de İpek karakteri gitmez ama biz oraya kadar gelip zamanı gelince ömrünü bitiren dizi olalım yeterBaşta da olsa sonda da olsa bu tarz ayrılık olayları Hekimoğlu'nda olmaz onu ifade etmeye çalışıyorum zaten.![]()
Dizi hızlı gidiyor ya. Normalde dedektif 6 bölüm kalıyordu ama burada 3-4 bölüm kalacak gibiCuddy benim bildiğim sonlara doğru gidiyor
Geri dönerler belki arada eski iyi hikayeleri serpiştirirler diye bölümlere umarım yarın reyting iyi gelir. Edho direkt maça gitti yarın maç kesin 7 alır.
Bana spoiler verdiğin için teşekkür ediyorum.
Sen hepsini izlemedin mi?Dizi hızlı gidiyor ya. Normalde dedektif 6 bölüm kalıyordu ama burada 3-4 bölüm kalacak gibi
Dizi hızlı gidiyor ya. Normalde dedektif 6 bölüm kalıyordu ama burada 3-4 bölüm kalacak gibi
Sen hepsini izlemedin mi?![]()
Ben normalde ilk Hekimoğlu izledim. Bu senenin başında Prime gelince House'a da başladım şimdi 7. sezonun ortasındayım. Ay sonuna doğru bitiricem.![]()
![]()
Ben daha önce tamamını izledin de bu ara tekrar üstünden geçiyorsun diye düşünmüştüm bilmiyordum.
Gerçekten çok özür dilerim.
![]()
Ben de duydum arada House izlediğini ama ben de tekrar izliyorsun sandım. Bayağı ünlü ama biraz eski dizi sen izlemişsindir diyordum hepsini böyle de yorumlar yapınca.Ben normalde ilk Hekimoğlu izledim. Bu senenin başında Prime gelince House'a da başladım şimdi 7. sezonun ortasındayım. Ay sonuna doğru bitiricem.![]()