Biraz geç girdim foruma, tören başlamış bile
Benim hediye vereceğim isim
@serhatt
Öncelikle yeni yılın sağlık ve bol kazançlı olur inşallah. En önemlisi istediğin ve hayal ettiğin her şey gerçekleşir umarım 🙏
Hayali hediyeler vereceğimiz için ben paraya kıydım, cimri davranmadım
İlk olarak bu Apple setini sana hediye olarak veriyorum ki birazdan yapacağın film projelerinde bunlar elin ayağın olacak
Bu projeleri gerçekleştirmek için de kafanı dinleyeceğin sakin bir yere ihtiyaç duyabileceğini düşünerek Antalya'dan bu villayı hediye ediyorum. Deniz manzarası eşliğinde yaratıcılığını konuşturman için.
Ve gelelim projeye;
Senaryosundan, yönetmenliğine kadar senin ilgileneceğin ve tüm oyuncu castını senin seçeceğin bir film için senin adına Ay Yapım ile görüşerek işi kaptım. (Menajerin olarak %10 payımı alırım
)
Çekim takviminden, çekimlerin nerede yapılacağına kadar her şey senin elinde. Biraz yorucu ama hem bol kazançlı hem de hayallerini gerçekleştirebileceğin büyük bir fırsat.
Film çekimleri tamamlandıktan sonra da kutlamayı Enrique Iglesias konserinde yapacaksınız.
Sevip sevmediğin hakkında hiç bir fikrim yok
Amaç eğlenmek ve senin dizi-filmlere ilgin olduğunu biliyorum .Madem hayali hediye veriyoruz sınır tanımayalım dedim.
Yeni yılın tekrardan kutlu olsun, umarım tatmin edici hediyeler olmuştur
🙂
------
Benim hediye vereceğim isim
@hayret bi şey
Kendisini reyting tahmin konuları ile tanıdım.
@denizz19 'un ricası üstüne bir önceki senenin yarışmasında
@hayret bi şey 'in konusunda hatırlatma etlketi yapmıştım. İlk o dönem karşılıklı yazışmamış olmuştu konuda.
Sonra Menajerimi Ara dizisi ile daha çok sohbet etme imkanı buldum. Kaliteli bulduğum bir forum üyesi ve onun en sevdiği isimden en sevdiğim şarkıyı hediye etmek istiyorum
Mutlu senelere
@hayret bi şey
Bir tane az
Ve bu da benim sevdiğim bir isim ve şarkısı
Çok teşekkür ederim, iyi ki tanımışım seni
Sende forumun en kaliteli ve en başarılı yöneticilerinin başında geliyorsun, ayrıca Hadise jestin çok iyi
Yeni yılın kutlu olsun