Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeleşme Konusu

Biraz karmaşıklık oldu sanırım çünkü sen daha demin @hayret bi şey e hediye verdin, @Zeyno45 nereden çıktı 😱 o daha hediyesini bile vermemişti üstelik :A

Benim de kafam karıştı korktum bi an ne oluyor diye ama hikayenin sonunda günahı alınan ben oldum bu kez de.. :bhr: :A
Tüh açık verdin @Tolstoyevski bende @Dosi ye harika bir "HERCAİ" süprizi yapacaktım :A :A

Biraz karmaşıklık oldu sanırım çünkü sen daha demin @hayret bi şey e hediye verdin, @Zeyno45 nereden çıktı 😱 o daha hediyesini bile vermemişti üstelik :A

Benim de kafam karıştı korktum bi an ne oluyor diye ama hikayenin sonunda günahı alınan ben oldum bu kez de.. :bhr: :A
Sen benim dediğimi anlamadın, bana hediye verecek diğer kızlar mı demek istedim :A
------

Tüh açık verdin @Tolstoyevski bende @Dosi ye harika bir "HERCAİ" süprizi yapacaktım :A :A
😡😡😡😡😡😡
Neyse hediye hediyedir :A

Sen benim dediğimi anlamadın, bana hediye verecek diğer kızlar mı demek istedim :A
Yemin ederim benim kafam çok daha karman çorman bir de sana atıyorum karışıklığı 😱 O halde bu hikayenin sonunda bir ters köşe daha oldu ve günahı alınan sen oldun... Ne bitmek bilmez hikayeymiş. :A

Belki de ters köşe yapmak için öyle demişimdir, gerçekten öyle bir kura olmuştur ama şaşırtmak maksatlı... Kim bilir... :A @Zeyno45

Yemin ederim benim kafam çok daha karman çorman bir de sana atıyorum karışıklığı 😱 O halde bu hikayenin sonunda bir ters köşe daha oldu ve günahı alınan sen oldun... Ne bitmek bilmez hikayeymiş. :A

Belki de ters köşe yapmak için öyle demişimdir, gerçekten öyle bir kura olmuştur ama şaşırtmak maksatlı... Kim bilir... :A @Zeyno45
Doğan'ın hediyesini takdim et hadi :A
------

malesef kuzum bana sen çıkmadın @Dosi 😄
Benim hediye yarına kaldı galiba :T:

bana @phoebebuffay çıkmıştı pek tanımıyorum onu ama takip ettiğim kadar ile ile onu bu hediyeleri vermek istedim ona sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum mutlu seneler :D

Ekli dosyayı görüntüle 97395Ekli dosyayı görüntüle 97396Ekli dosyayı görüntüle 97397
Çok teşekkürler :bhr: Kadının özellikle ilk sezonunu çok severim, Beyoğlu'da en sevdiğim semttir. Sen de sağlık ve huzur dolu bir yıl geçirirsin umarım, iyi seneler. :X

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Angelica
Çok teşekkürler :bhr: Kadının özellikle ilk sezonunu çok severim, Beyoğlu'da en sevdiğim semttir. Sen de sağlık ve huzur dolu bir yıl geçirirsin umarım, iyi seneler. :X

Ayy çok sevindim beğenmene demek Beyoğlunu seversin seni pek tanımadığım için kitap okumayı sevdiğini görünce kitaplara bakarken bu kitabı görünce vermek istedim sanada iyi yıllar cnm :D

Forumda olmaması dolayısıyla hediyesini ulaştırmam için bana teslim eden 2 kişiden biri olan @Doğan 'ın hediyesini sunuyorum. :Z

Doğan'a çekiliş sonucu @Yiğitt çıkmıştı.

@Doğan 'ın @Yiğitt 'e ulaştırmam için bana teslim ettiği hediyeler:

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Yiğitt
Kusura bakma biraz bekletmişim ama geldim nihayet. :A Nice mutlu ve sağlıklı yıllara. :Z @xdragxx

Hediyelerin:
Senin de nice mutlu ve sağlıklı yılların olsun :A

Son zamanlarda komedi hariç izlediğim Türk dizisi, bana göre en iyi Türk komedi dizisi ve yine bana göre en iyi yabancı komedi dizisi hediyelerimi sevdim :A

• Harika
Reactions: Aserat
Bana çıkan isim @denizz19 :A
Hepsi Benim yarışmasında birbirimizle baya sataşıyorduk, ondan sonra çok muhabbetimiz olmasa da eğlenceli ve sevdiğim bir üyesin. Sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum. Umarım forumda aktifliğini eskisi gibi arttırsın. :X
Sevdiğin bazı diziler, Titanic ve Sıla'dan oluşan bu kolaj fotoğrafı hediye ediyorum sana. :A

Yine hediyem yok :T:
Keşke aktif bir üye denk gelseydi.

@dreamy olabilir :A
------

@Tolstoyevski konuya bak, unuttuklarım varsa kontrol et :A

Zeyno da üstte hediyesini teslim etti ona da yeşil tik eklersen tamamdır. :Z

Bir de aralarına boşluk, yarın ya da uygun zamanda da karşılarına kime hediye verdiklerini eklemek gerekecek, seneye etkinlik devam ederse aynı kişiler aynı kişilere çıkmasın diye tekrardan. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Dosi
Bu arada konuyu değiştirdim biraz. Hediye vermek isteyenler şimdiden hediyeleşebilirler.
Bazıları belki 1 gün hiç girmez :A
@xdragxx bana hediye verebilirsin :A
------

Zeyno da üstte hediyesini teslim etti ona da yeşil tik eklersen tamamdır. :Z

Bir de aralarına boşluk, yarın ya da uygun zamanda da karşılarına kime hediye verdiklerini eklemek gerekecek, seneye etkinlik devam ederse aynı kişiler aynı kişilere çıkmasın diye tekrardan. :A
Sen bana o tabloyu ayarla, ben kopyala yapıştır yaparım :A
Yada bir SS ekleriz

Bu arada konuyu değiştirdim biraz. Hediye vermek isteyenler şimdiden hediyeleşebilirler.
------

Yada bir SS ekleriz
Etkinliğin sonunda SS uygundur haklısın, o aklıma gelmedi. :A

------

Yada bir SS ekleriz
Beni kızdırdın mlsf sana hediye yok :A

• Olmamış
Reactions: Dosi