Özel video mu 😱Benim hediyem üstad @Staran 'a kendisiyle ilgili pek bilgim olmadığı için caniçim @Tolstoyevski den yardım aldım 😉 Nice Mutlu Yıllara Arkadaşım @Staran 🥳🥳
Kıskandım
------
Peki. Sen bilirsinBeni kızdırdın mlsf sana hediye yok![]()
Özel video mu 😱Benim hediyem üstad @Staran 'a kendisiyle ilgili pek bilgim olmadığı için caniçim @Tolstoyevski den yardım aldım 😉 Nice Mutlu Yıllara Arkadaşım @Staran 🥳🥳
Peki. Sen bilirsinBeni kızdırdın mlsf sana hediye yok![]()
Bu arada konuyu değiştirdim biraz. Hediye vermek isteyenler şimdiden hediyeleşebilirler.
Bazıları belki 1 gün hiç girmez
@xdragxx bana hediye verebilirsin
------
Sen bana o tabloyu ayarla, ben kopyala yapıştır yaparım
Yada bir SS ekleriz
Bari en durgundan en hareketliye olsaydı
Özel video mu 😱
Kıskandım
------
Peki. Sen bilirsin![]()
Benim hediye vereceğim isim @hayret bi şey
Kendisini reyting tahmin konuları ile tanıdım. @denizz19 'un ricası üstüne bir önceki senenin yarışmasında @hayret bi şey 'in konusunda hatırlatma etlketi yapmıştım. İlk o dönem karşılıklı yazışmamış olmuştu konuda.
Sonra Menajerimi Ara dizisi ile daha çok sohbet etme imkanı buldum. Kaliteli bulduğum bir forum üyesi ve onun en sevdiği isimden en sevdiğim şarkıyı hediye etmek istiyorum
Mutlu senelere @hayret bi şey
Bir tane az
Ve bu da benim sevdiğim bir isim ve şarkısı
Gece gece izlettin
2021'in girişim konusunda bu kadar zeki olduğun bir yıl olması dileğiyle![]()
Çok teşekkürler bu güzel sözlerin içinÇok teşekkür ederim, iyi ki tanımışım seniSende forumun en kaliteli ve en başarılı yöneticilerinin başında geliyorsun, ayrıca Hadise jestin çok iyi
Yeni yılın kutlu olsun![]()
Sıfırdan başlayasım geldi benim de gece gece henüz biteli 1 ay olmadanGece gece izlettin
Bizim burada da topluyorlar böylehatta çöp yerine atılacağına geri dönüşüm yerine götürülsün diye şarkılar bile yapıyorlar
Panta mera (içeçek kutularını geri dönüşüme götürün denilebilir)
Biz zaten bir cola alsak şişe parasınıda ödüyoruz ve bitince geri götürüp paramızı alıyoruz
Bazı insanlar çöpten toplayıp götürüyor para almak için
Neyse buyur bu güzel şarkı sana gelsin. Bu mevzu için yapılan bir şarkı ama çok hoş
------
Çok teşekkürler bu güzel sözlerin içinçok mutlu oldum
![]()
Dizinin bu sahnesini hatırlamadım. Ben de bir ara kısa videolara dalsam iyi olur. Çocukken bakıyordum geneldeSıfırdan başlayasım geldi benim de gece gece henüz biteli 1 ay olmadan![]()
![]()
O zaman sıfırdan izle gitsin işte aklında bir şey yokturDizinin bu sahnesini hatırlamadım. Ben de bir ara kısa videolara dalsam iyi olur. Çocukken bakıyordum genelde
------
@Özgür neyi bekliyorsun
Umarım bana hediye verecek isim BesaleT değildirbana hediyeleri pek iyi olmuyor
@Tolstoyevski
Bakarız. İnşallahO zaman sıfırdan izle gitsin işte aklında bir şey yoktur![]()
Çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni @haluk792.Bana çekilişte buradan çok sevdiğim @slhttnmtl çıktı.
Ona derslerinde başarılar, ailesine ve kendisine sağlık diliyorum yeni yılda.
Hediyelerim:
Ekli dosyayı görüntüle 97389
BİZİM HİKAYE - FOX
Ekli dosyayı görüntüle 97390
AKREP DİZİSİ
Ekli dosyayı görüntüle 97391
KİTAP OKUMAYI İHMAL ETME, BUNLAR DA HEDİYEM.
Ekli dosyayı görüntüle 97393
VE PARFÜM.
HEDİYELERİNİ GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM.![]()
Bana da gelmemiş o kadar hediye dağıtılmasına rağmen
ŞansızlıkBana da gelmemiş o kadar hediye dağıtılmasına rağmen![]()
Mutlaka gelir olmadı gelmedi bir iki güne ikimiz birbirimize veririzŞansızlık
Sen yine geç geldin ve bu saatten sonra gelmesede normal, ben saatlerce bana hediye gelmesini bekliyorum![]()
En azından bekliyorsun o da bir şey, benim beklediğim kimse de yok etkinliği başlattık hediyesiz kaldık konuda...Şansızlık
Sen yine geç geldin ve bu saatten sonra gelmesede normal, ben saatlerce bana hediye gelmesini bekliyorum![]()
Mesaj alındıEn azından bekliyorsun o da bir şey, benim beklediğim kimse de yok etkinliği başlattık hediyesiz kaldık konuda...![]()
Teşekkür ederim kulaklık da tam kulağımdayken dinliyorum an itibariyle.Mesaj alındı
Sana hediyenin alasını vermiştim ama 1 tane daha gelsin
En sevdiğim Erkin Koray şarkısı