10 Aralık 2020 kesin ve net olarak son tarihtir, bilginize. Yapmadığınız yorum vb. varsa tamamlamanız gerekiyor, bildiğiniz gibi en az üç film yorumlamış olanların puanları dikkate alınacak...
@bazinga @Dosi @mesmeso61 @phoebebuffay @Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Angelica @dreamy @Maskeli Fedai @Özgür
Hoş bulduk abla, iyiyim çok şükür. Tamamdır, bekliyoruz yorumlarını.öncelikle foruma hoşgeldin enes merak ettim seni filmleride izleyemedim ya dizilere ağırlık verince hoş onlarıda zar zor izliyorumda yinede izlemeye çalışayım
Hoş bulduk abla, iyiyim çok şükür. Tamamdır, bekliyoruz yorumlarını.
Yorumsuz... @MEnesBitiş tarihi şimdilik 15 Kasım olarak belirlendi, herkese de duyurmuş olalım.
10 Aralık 2020 kesin ve net olarak son tarihtir, bilginize. Yapmadığınız yorum vb. varsa tamamlamanız gerekiyor, bildiğiniz gibi en az üç film yorumlamış olanların puanları dikkate alınacak...
10 Aralık kesin diye sıkıştırdım o kadar. Bilseydim daha da izlerdim.Yorumsuz... @MEnes
Bu etkinlik hiç bir zaman verilen zamanda bitmedi sizin gibi üşengeçler yüzünden.10 Aralık kesin diye sıkıştırdım o kadar. Bilseydim daha da izlerdim.
Ben üşengeç değilim sınavlarım ve ödevlerim vardı canım. Yoğunluk yani.Bu etkinlik hiç bir zaman verilen zamanda bitmedi sizin gibi üşengeçler yüzünden.
@Sherlock kendisi daha her filmi yorumlamamış. Beklenen durum
Yalnız önceki sezonlarda da bu durum hakkında sitem ediyordum. Bundan sonra eğer katılırsam 3. uzatma zamanı yorum yaparım yani 2 ay sonrası. İlk haftadan yorum yaparken garipseniyorduk çünkü
Tabi tabi 2-3 ay hiç dinmedi, ondan dizileri izlemedinBen üşengeç değilim sınavlarım ve ödevlerim vardı canım. Yoğunluk yani.
Diziler sarmadı ben ne yapayım. Alevlerin Ardından özellikle beklentimin altında çıktı.Tabi tabi 2-3 ay hiç dinmedi, ondan dizileri izlemedin
Olayı yanlış anladın. Tam tersi 'yoğun olsan, İsveç ilk dizisi, diğer TV dizileri artı fazladan film izlemezdin' diye taş atmak istedimDiziler sarmadı ben ne yapayım. Alevlerin Ardından özellikle beklentimin altında çıktı.
E geçen hafta sınavlarım bittiği için zaten onların hepsini izledim. Ocak ayının ortasına kadar rahat rahat izleyebilirim her şeyi.Olayı yanlış anladın. Tam tersi 'yoğun olsan, İsveç ilk dizisi, diğer TV dizileri artı fazladan film izlemezdin' diye taş atmak istedim
Yorumsuz... @MEnes
Son yorumları bekliyoruz, onlar da geldiği an sonlandıracağım etkinliği.10 Aralık kesin diye sıkıştırdım o kadar. Bilseydim daha da izlerdim.
Demiyeceğim çünkü biraz üstlere bakarsan zaten dedimSon yorumları bekliyoruz, onlar da geldiği an sonlandıracağım etkinliği.
Şimdi diyeceksiniz ki sen neden yorumlarını yapmadın, bahsettiğim son yorumların geleceği haberini aldığım için ben de son günlere bıraktım.
Evet şu an fark ettim, bana da malum taştan atılmış.Demiyeceğim çünkü biraz üstlere bakarsan zaten dedim
Yeni sezonda sizden daha üşengeç davranmazsam bana da Dosi demesinler ( dediğimi yapmazsam Zey desinler )
Yok yok, ben artık o eski Dosi değilim. Bazı durumlarda değiştim, bunda da değişeceğimEvet şu an fark ettim, bana da malum taştan atılmış.
Sen yine dayanamaz ilk günden sıralarsın yorumlarını, o yüzden parantez içi gerçekleşir.
Yapma, olmaz, kabul edilemez... Özellikle de bu konuda değişmen...Yok yok, ben artık o eski Dosi değilim. Bazı durumlarda değiştim, bunda da değişeceğim
Şartlar bunu gerektiriyor...Yapma, olmaz, kabul edilemez... Özellikle de bu konuda değişmen...