Senden daha sinefil insanlar da varmış demek ki.Yanlış anlaşılmasın öyle bir beklentim yoktu zaten, en çok izleyenin ben olmamasına şaşırdım demek istemiştim.
Senden daha sinefil insanlar da varmış demek ki.Yanlış anlaşılmasın öyle bir beklentim yoktu zaten, en çok izleyenin ben olmamasına şaşırdım demek istemiştim.
Bu arada prime video'da kill bill için türkçe altyazı seçeceği yoktu. Ben de film sitesinden izlemiştim geçen hafta. Daha önce izlemek isteseydin de bir şey değişmeyecekti yaniHarika filmler yine bizi bekliyor.
Yalnız etkinliğe çok tatsız bir başlangıç yaptım. İlk film olarak Kill Bill'i seçtim, zaten uzun süredir ikinci kez izlemek istiyordum. Fakat Prime Video'dan kalktığını görünce şoka uğradım. Oysa sürekli önüme çıkarıyordu Prime Video, keşke ertelemeseymişim. İnşallah en kısa sürede diğer platformlardan birine gelir, yoksa başımızın çaresine bakacağız.
Çünkü inanırsın..Sakın tek bir yalan daha söyleme, neden bilir musun...
Sana her zaman inanırım...Çünkü inanırsın..
İngilizce altyazı olsa o da kurtarırdı.Bu arada prime video'da kill bill için türkçe altyazı seçeceği yoktu. Ben de film sitesinden izlemiştim geçen hafta. Daha önce izlemek isteseydin de bir şey değişmeyecekti yani
Sanmam çünkü zaten kalkacağı tarih yazıyordu ve Kill Bill ile beraber Türkçe altyazılı Pulp Fiction'da kalktı.İngilizce altyazı olsa o da kurtarırdı.
O zaman Türkçe altyazı eklemek için kaldırdılar demek ki 1-2 güne gelir.
Hadi ya bu son vurucu darbe oldu. Keşke ben de görseymişim kalkacağı tarihi, bugüne dek hiç denk gelmedi orada herhangi bir yapımın kalkacağı tarihle ilgili bir şey.Sanmam çünkü zaten kalkacağı tarih yazıyordu ve Kill Bill ile beraber Türkçe altyazılı Pulp Fiction'da kalktı.
İstediğini dene, ben tüm filmleri izleyeceğimi söyledim ve bu yaşanacak...(Etti... )
Biraz da böyle deneyelim şansımızı.
Ben de bunu görmek istiyorum zaten, adaşımın SABARSAL yorumlarını...İstediğini dene, ben tüm filmleri izleyeceğimi söyledim ve bu yaşanacak...
Bitiş tarihi şimdilik 15 Kasım olarak belirlendi, herkese de duyurmuş olalım.Ne zaman bitiriyoruz?
Şuana kadar Kill Bill 2 ile 10 film izledim. İzlemeyi düşündüğüm ve ilgimi çeken geriye 1 film kaldı, onu da yarın izlerim (günde 1 film olarak ilerledim son 1 hafta).Bitiş tarihi şimdilik 15 Kasım olarak belirlendi, herkese de duyurmuş olalım.
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @phoebebuffay @The_Erinch @bazinga @MEnes @Sherlock @Angelica @dreamy @mesmeso61 @Özgür ve katılmak isteyen herkes...
Etkinliğin başladığı gün kaldırıldı maalesef.Kill Bill Amazon'dan kaldırılmış.
Bu saatten sonra illegale bulaşmak istemiyorum.Etkinliğin başladığı gün kaldırıldı maalesef.
Yasal platformlardan birine gelmesi için her gece dua ediyorum ama henüz işe yaramadı.Bu saatten sonra illegale bulaşmak istemiyorum.
Ben bu etkinliği hepten unutmuşum. Son tarih ne zamandı?Fav10 Başyapıt Festivali - 5. Sezon | Güncel Tablo (14.11.2020):
Ekli dosyayı görüntüle 95122
- Hatalı veya eksik bir kısım varsa lütfen belirtiniz.
- Bu tablo paylaşıldıktan sonra puan değişimi yaptıysanız/yapacaksanız bildirmeniz önemle rica olunur.
- Etkinlik sonu en az üç film izlemiş olanların puanları ortalamaya alınacaktır.
@bazinga @Dosi @mesmeso61 @phoebebuffay @Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Angelica @dreamy @Maskeli Fedai @Özgür ve katılmak isteyen herkes...
Şu an iki yorum yapılmış, üç veya daha fazla yorum yapılırsa eklenecek.Kill Bill 2 anlaşılan etkinlikte yer almayacak.
Şaşırtmayan cevaplar. 15 Kasım demiştik ama uzar yine Özgür beyciğim, @bazinga bile full+full yapmamış yorumlarını.Ben bu etkinliği hepten unutmuşum. Son tarih ne zamandı?