Sorun yok. Tabloda İngilizce ismi yazıyor sadece, değişecek ama.@Sherlock Taare Zameen Par filmini tabloya eklemeyi unutmuşsun.
Listede evet 14 film var ve etiketli 14 film de film yorumlarında var. Acaba nerde sorun var? kontrol edersin
Sorun yok. Tabloda İngilizce ismi yazıyor sadece, değişecek ama.@Sherlock Taare Zameen Par filmini tabloya eklemeyi unutmuşsun.
Listede evet 14 film var ve etiketli 14 film de film yorumlarında var. Acaba nerde sorun var? kontrol edersin
Aman... ben direk T harfine odaklandımSorun yok. Tabloda İngilizce ismi yazıyor sadece, değişecek ama.
Hint filmlerinin normal olan hiçbir şeyi yok maalesef.Aman... ben direk T harfine odaklandım
Her dilde çok farklı isim almış
İsveç'te orjinal adı geçmekte ama
Kill Bill'i yorumlarken objektif olamamaktan korkuyorum, 12 puan falan verebilirim...
10.03,45 VerebilirsinKill Bill'i yorumlarken objektif olamamaktan korkuyorum, 12 puan falan verebilirim...
Sanırım @bazinga zaten açıklamış ama evet. Şuradan etkinlik geçmişine göz atabilirsin, ayrıca yeni sezonumuzda yer alabilirsin üç film izleyebilirim diyorsan.Daha önce forumda başyapıt 1 2 diye filmler gördüm onlar daha önce bu anketi kazanan filmler mi?
Sadece şaka yapmak istemiştim...Tamam, taş değil kaya çarptı bana
Gerekli mercilere önemli bir festivalin söz konusu olduğunu, gereğinin yapılması gerektiğini belirten bir bildiri gönderdim... 1-2 güne tüm dijital platformlara eklenir muhtemelen film.Ne bahtsızmışız ya bir günle kaçırmışım.
İnşallah geçici bir durumdur ve sözleşmeyi derhal yenileyeceklerdir.
"Film Yorumu" bölümünde bulunan ve "Başyapıt - 5" etiketine sahip olan filmlerden en az üç tane izlemen, kısa da olsa yorumlaman ve puan vermen gerekiyor. Merak etme, en azından bir aylık bir süre mevcut tüm bunları yapabilmen için.katılalım bari
Artık sana yorum yaptırabilmek adına yeni teknikler denemem gerektiğini düşündüm adaşım, işe de yaradı... Aldığım çok kaliteli bir duyuma göre şu an "American Beauty" izliyorsun...HERKES KATILABİLİR... (Ayrıyeten MEnes etiketlenmemiş konuya.) Güzel hikaye...
Anladım acelesi yokSanırım @bazinga zaten açıklamış ama evet. Şuradan etkinlik geçmişine göz atabilirsin, ayrıca yeni sezonumuzda yer alabilirsin üç film izleyebilirim diyorsan.
Fav10 Başyapıt Festivali - Etkinlik Geçmişi (4 Sezon)
Sinemanın en iyi filmleri, Fav10 Başyapıt Festivali ile yeniden hayat buluyor. Sinema tarihine geçmiş 77 filmi Fav10 üyeleri olarak hep beraber yeniden izliyoruz, beraber yorumluyoruz ve ardından da ödüllendiriyoruz... Bu başlık altında Fav10 Başyapıt Festivali'nin geçmişine dair özet bilgileri...fav10.net
Sadece şaka yapmak istemiştim...
Gerekli mercilere önemli bir festivalin söz konusu olduğunu, gereğinin yapılması gerektiğini belirten bir bildiri gönderdim... 1-2 güne tüm dijital platformlara eklenir muhtemelen film.
"Film Yorumu" bölümünde bulunan ve "Başyapıt - 5" etiketine sahip olan filmlerden en az üç tane izlemen, kısa da olsa yorumlaman ve puan vermen gerekiyor. Merak etme, en azından bir aylık bir süre mevcut tüm bunları yapabilmen için.
Artık sana yorum yaptırabilmek adına yeni teknikler denemem gerektiğini düşündüm adaşım, işe de yaradı... Aldığım çok kaliteli bir duyuma göre şu an "American Beauty" izliyorsun...
🤔 @Tolstoyevski10.03,45 Verebilirsin
GP bak...Filmi 21,99 kiralıyor 🤦♂️Bana bugün Kill Bill demeyin.
Apple'dan 3.99'a kiraladım sabah Prime şokundan sonra, Türkçe veya İngilizce altyazısı yokmuş. İngilizce bodoslama dalayım dedim ama daha ikinciyi cümleyi tek seferde anlayamayınca bıraktım.GP bak...Filmi 21,99 kiralıyor 🤦♂️
Akıl vermek gibi olmasın neticede bilişimde üstatsın.Apple'dan 3.99'a kiraladım sabah Prime şokundan sonra, Türkçe veya İngilizce altyazısı yokmuş. İngilizce bodoslama dalayım dedim ama daha ikinciyi cümleyi tek seferde anlayamayınca bıraktım.
Bir film için 21.99 vereceksem sinemada dev ekranda izlemem gerekir veya Türkiye'de ilk izleyeceklerden olmam gerekir.
Yok, maalesef.Akıl vermek gibi olmasın neticede bilişimde üstatsın.
Kirala yönteminde dışarıdan altyazı entegre olmuyor değil mi?
Sürpriz yapacaktım niye ortalığa verdin ki bu bilgiyi şimdi... Fakat ne filmdi be...Sanırım @bazinga zaten açıklamış ama evet. Şuradan etkinlik geçmişine göz atabilirsin, ayrıca yeni sezonumuzda yer alabilirsin üç film izleyebilirim diyorsan.
Fav10 Başyapıt Festivali - Etkinlik Geçmişi (4 Sezon)
Sinemanın en iyi filmleri, Fav10 Başyapıt Festivali ile yeniden hayat buluyor. Sinema tarihine geçmiş 77 filmi Fav10 üyeleri olarak hep beraber yeniden izliyoruz, beraber yorumluyoruz ve ardından da ödüllendiriyoruz... Bu başlık altında Fav10 Başyapıt Festivali'nin geçmişine dair özet bilgileri...fav10.net
Sadece şaka yapmak istemiştim...
Gerekli mercilere önemli bir festivalin söz konusu olduğunu, gereğinin yapılması gerektiğini belirten bir bildiri gönderdim... 1-2 güne tüm dijital platformlara eklenir muhtemelen film.
"Film Yorumu" bölümünde bulunan ve "Başyapıt - 5" etiketine sahip olan filmlerden en az üç tane izlemen, kısa da olsa yorumlaman ve puan vermen gerekiyor. Merak etme, en azından bir aylık bir süre mevcut tüm bunları yapabilmen için.
Artık sana yorum yaptırabilmek adına yeni teknikler denemem gerektiğini düşündüm adaşım, işe de yaradı... Aldığım çok kaliteli bir duyuma göre şu an "American Beauty" izliyorsun...
Hayat Kanada'da yaşayana güzel, bir kez daha Kanada'da yaşama isteğim doruk yaptı.. Kanada Netflix'te Kill Bill, Amazon Prime'da ise Lost dizisi yer alıyor...Apple'dan 3.99'a kiraladım sabah Prime şokundan sonra, Türkçe veya İngilizce altyazısı yokmuş. İngilizce bodoslama dalayım dedim ama daha ikinciyi cümleyi tek seferde anlayamayınca bıraktım.
Bir film için 21.99 vereceksem sinemada dev ekranda izlemem gerekir veya Türkiye'de ilk izleyeceklerden olmam gerekir.
Yani orada yaşayana elbet güzel de şu an onlarda olmayan bazı filmlerin, dizilerin de bizde olması muhtemel.Hayat Kanada'da yaşayana güzel, bir kez daha Kanada'da yaşama isteğim doruk yaptı.. Kanada Netflix'te Kill Bill, Amazon Prime'da ise Lost dizisi yer alıyor...