Fav10 Başyapıt Festivali - 5. Sezon

10 Aralık 2020 kesin ve net olarak son tarihtir, bilginize. Yapmadığınız yorum vb. varsa tamamlamanız gerekiyor, bildiğiniz gibi en az üç film yorumlamış olanların puanları dikkate alınacak...

@bazinga @Dosi @mesmeso61 @phoebebuffay @Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Angelica @dreamy @Maskeli Fedai @Özgür

öncelikle foruma hoşgeldin enes merak ettim seni filmleride izleyemedim ya dizilere ağırlık verince hoş onlarıda zar zor izliyorumda yinede izlemeye çalışayım :(

• Beğendim
Reactions: Sherlock
10 Aralık kesin diye sıkıştırdım o kadar. :A Bilseydim daha da izlerdim. :A
Bu etkinlik hiç bir zaman verilen zamanda bitmedi :A sizin gibi üşengeçler yüzünden.
@Sherlock kendisi daha her filmi yorumlamamış. Beklenen durum :A
Yalnız önceki sezonlarda da bu durum hakkında sitem ediyordum. Bundan sonra eğer katılırsam 3. uzatma zamanı yorum yaparım :A yani 2 ay sonrası. İlk haftadan yorum yaparken garipseniyorduk çünkü:A

Bu etkinlik hiç bir zaman verilen zamanda bitmedi :A sizin gibi üşengeçler yüzünden.
@Sherlock kendisi daha her filmi yorumlamamış. Beklenen durum :A
Yalnız önceki sezonlarda da bu durum hakkında sitem ediyordum. Bundan sonra eğer katılırsam 3. uzatma zamanı yorum yaparım :A yani 2 ay sonrası. İlk haftadan yorum yaparken garipseniyorduk çünkü:A
Ben üşengeç değilim sınavlarım ve ödevlerim vardı canım. :A Yoğunluk yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Diziler sarmadı ben ne yapayım. :A Alevlerin Ardından özellikle beklentimin altında çıktı. :A
Olayı yanlış anladın. Tam tersi 'yoğun olsan, İsveç ilk dizisi, diğer TV dizileri artı fazladan film izlemezdin' diye taş atmak istedim :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Olayı yanlış anladın. Tam tersi 'yoğun olsan, İsveç ilk dizisi, diğer TV dizileri artı fazladan film izlemezdin' diye taş atmak istedim :A
E geçen hafta sınavlarım bittiği için zaten onların hepsini izledim. :A Ocak ayının ortasına kadar rahat rahat izleyebilirim her şeyi. :Z

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Özgür and Dosi
Son yorumları bekliyoruz, onlar da geldiği an sonlandıracağım etkinliği. :A

Şimdi diyeceksiniz ki sen neden yorumlarını yapmadın, bahsettiğim son yorumların geleceği haberini aldığım için ben de son günlere bıraktım. :A
Demiyeceğim çünkü biraz üstlere bakarsan zaten dedim :A
Yeni sezonda sizden daha üşengeç davranmazsam bana da Dosi demesinler ( dediğimi yapmazsam Zey desinler :A )

Demiyeceğim çünkü biraz üstlere bakarsan zaten dedim :A
Yeni sezonda sizden daha üşengeç davranmazsam bana da Dosi demesinler ( dediğimi yapmazsam Zey desinler :A )
Evet şu an fark ettim, bana da malum taştan atılmış. :A

Sen yine dayanamaz ilk günden sıralarsın yorumlarını, o yüzden parantez içi gerçekleşir. :A

• Güldürdün
Evet şu an fark ettim, bana da malum taştan atılmış. :A

Sen yine dayanamaz ilk günden sıralarsın yorumlarını, o yüzden parantez içi gerçekleşir. :A
Yok yok, ben artık o eski Dosi değilim. Bazı durumlarda değiştim, bunda da değişeceğim :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock