Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hicbir amacı olmayan Southampton bize antrenman kampı basarak zorlu fikstüre girdiğimiz şu haftalarda rakibimizle aramızda ki farkı 1'e düşürdü
Sadece menajer puanına ödül verilmemeli ama lig şampiyonu ve kupa şampiyonu da ödül almalı. @bazingaDomine ettiğimiz maçta 81.dakikada mpabbenin kafasına engel olamadık
1-1 Tebrikler hocam @Polat Şaşmaz
Menajer puanı yarışında rakibime boyun eğmediğim için mutluyum bir yerde şampiyon olacaktık kısmet menajer puanı gibi görünüyor
Ahahahahaha tost makinesinin peri masalı sona ermiş demek ki...Tost makinesi adaşım ve takımını çirkef bir futbolla yok ettik... @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 86532
Ahahahahaha tost makinesinin peri masalı sona ermiş demek ki...
İyi yapmışsın en azından adaşımın işine yaramış kopyam.Buraya kadarmış, yok ettim çakmanı.
Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu adil bir yarış değil. En adil olan menajer puanı olduğu için ödül ona veriliyor.Sadece menajer puanına ödül verilmemeli ama lig şampiyonu ve kupa şampiyonu da ödül almalı. @bazinga
Gelecek maçtan sonra toplanmaya başlarsın.5 maç 0 puan yetmezmiş gibi bir de şimdi milyarlık takım Palace tarafından tokatlanacağız... Gelen vuruyor giden vuruyor resmen Aykut Kocaman laneti üzerimize yapıştı.... @bazinga
(lig bitti.)Gelecek maçtan sonra toplanmaya başlarsın.
Hazırlık maçları ne zaman gerçek maçın yerini aldı? Ben asıl taktiğimi maçlardan önce ayarlıyorum maçtan hemen sonra random bir taktik hazırlıyorumEkli dosyayı görüntüle 86535
Doğru dürüst ayarlamalar yapsaydım, @xdragxx karşısında büyük ihtimalle beraberlik olmayacaktı.
Adam lig şampiyonu da değil kupa şampiyonu da değil. Ama ödül alıyor. Lig şampiyonu 1 ay boyunca hergün uğraşıyor kafa yoruyor. 3 ayrı ödül olmalı bence.Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu adil bir yarış değil. En adil olan menajer puanı olduğu için ödül ona veriliyor.
Olsun, hemen hemen bu skora yakın bir skor çıkardı ortaya.Hazırlık maçları ne zaman gerçek maçın yerini aldı? Ben asıl taktiğimi maçlardan önce ayarlıyorum maçtan hemen sonra random bir taktik hazırlıyorum
Chealsea çıkarsa bana budefa acımıcam yada Liverpool’u alırımResmen Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u gibi iyi başlayıp yokuş aşağı düştük. 5 maç 5 mağlubiyet!... Neyseki artık ya herro ya merro moduna girp keyfine bakıyoruz, yoksa hiç çekilmezdi...
Seni durdurdum maç alamıyorumBu nasıl iş ya sırf bazı oyuncuları oynatmadık diye puan kaybettik
Bende alamıyorumSeni durdurdum maç alamıyorum
Hiçbir amacım yokmu sana yenilsem menajer puanında beni geçeceksin en fazla +6 alıyorsun benim ligi 6.bitirme ihtimalim var buda sana 500menajer farkı atmam demek minimumHicbir amacı olmayan Southampton bize antrenman kampı basarak zorlu fikstüre girdiğimiz şu haftalarda rakibimizle aramızda ki farkı 1'e düşürdü