Tam tersi olması gerekirdi saçma
Bütün maçları kazanırsan fark kapanabilir.Hiiiç işim olmaz, baksana 9 puan fark varmış liderle. Şampiyonluk potası falan değil bu.
Tam tersi olması gerekirdi saçma
Mr. Robot ile karşılaşacaksın.Adaşımın tost makinesi versiyonuyla karşılaşacağım, heyecanlıyım...
Mesaj gelmiş tost makinesi @MEnes'ten, "Nasılsın leş, ben senin o insani kusurlara sahip leş adaşına benzemem... Tokat manyağı yapacağım seni ve o çöp takımını..." demiş.
Ekli dosyayı görüntüle 86504
Troll açıklama mı bu?
2015 Messi ile 2020 Messi arasında fark var mı mesela?Gençler aşırı derecede fazla gelişirken, yaşlılar neredeyse hiç gelişmiyordu. Dedikleri gibi gerçekte arada bu denli fark yok genç-yaşlı arasında. O yüzden bence mantıklı olmuş.
Hiiiç işim olmaz, baksana 9 puan fark varmış liderle. Şampiyonluk potası falan değil bu.
Troll açıklama mı bu?
2015 Messi ile 2020 Messi arasında fark var mı mesela?
hakemin oyununa geldim southampton maçında newcastle maçından üstünden tır geçti takımın hakem acımadı @SherlockFav10 Ligi - 32. Hafta (15 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86507
Ekli dosyayı görüntüle 86508
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
İmkansız bir şeyden söz etmesen iyiydi.Bütün maçları kazanırsan fark kapanabilir.
Tost makinesi versiyonum seni yok edeceğim dediyse bunu yapacaktır...Adaşımın tost makinesi versiyonuyla karşılaşacağım, heyecanlıyım...
Mesaj gelmiş tost makinesi @MEnes'ten, "Nasılsın leş, ben senin o insani kusurlara sahip leş adaşına benzemem... Tokat manyağı yapacağım seni ve o çöp takımını..." demiş.
Ekli dosyayı görüntüle 86504
Hayır almadım ve bu oyunda almak da istemiyorum o ilhamı.
bari dünya yıldızını sakatlasydın @DosininFav10 Ligi - 33. Hafta (17 Haziran 2020) Fikstürü:
Fav10 Ligi'nde 33. hafta zamanı... Bu hafta kadro değeri açısından ligin tepe noktalarında yer alan iki takımı olan Southampton ile Everton arasında oynanacak karşılaşma, bir hayli dikkat çekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 86509
Ekli dosyayı görüntüle 86510
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Tost makinesi versiyonum seni yok edeceğim dediyse bunu yapacaktır...
Hayır almadım ve bu oyunda almak da istemiyorum o ilhamı.
iki dakikada iki farklı karar nedir aynı pozisyon @SherlockGerçek adaşım ve tost makinesi adaşım tarafından adeta kuşatıldım...
Yok edilmene de az kaldı...Gerçek adaşım ve tost makinesi adaşım tarafından adeta kuşatıldım...