Yok edilmene de az kaldı...
Beni beni, adaşını...
Yok edilmene de az kaldı...
Ben adaş mı tanırım bu dakikadan sonra...Beni beni, adaşını...
Kampa karşı taktik oluşturmam gerekiyordu malum kamp basamıyoruzBen kampa gittim everton'da gizli antreman'a hocam yakıştıramadım size
@Polat Şaşmaz başarılar..
Hocam sondan bir önceki kamp hakkımı size kullanacaktım zaten son kamp ise şimdilik Crystal Palace maçı için düşünüyorum belki sıralama dengesine göre değişebilirKampa karşı taktik oluşturmam gerekiyordu malum kamp basamıyoruz
Size de başarılar hocam da kampa giderek bizi zor durumda bıraktınız
Norwichte hava bozuk @FelonHocam sondan bir önceki kamp hakkımı size kullanacaktım zaten son kamp ise şimdilik Crystal Palace maçı için düşünüyorum belki sıralama dengesine göre değişebilir
İngiltere’de hava düzelmez Dublin gibidüzelir be sıkma canını şurda kaldı 10gün falan ısınır havalar
iyi oldu sanada modrici benden alıyorsun @Dosi adam bırakmadı bende katliam yaptı adamın burnunu kırdı daha iki dakikada mahaf ettiEkli dosyayı görüntüle 86527
Daha çok gol atarım diye ofansif stile kaçıp, oynatmadığım bazı oyuncuları oynatıp hiç beklenmediğim skoru almak çok kötü oldu. Hiç beklemediğim bir beraberlik geldi.
iki dakikada iki adamımı sakatladı @DosiGalibiyeti kaçırdık üst üste 4-5 pozisyon harcıyor takım tuhaf
Galibiyeti kaçırdık üst üste 4-5 pozisyon harcıyor takım tuhaf
Şut var şut var amaEkli dosyayı görüntüle 86529
Ekli dosyayı görüntüle 86530
Ekli dosyayı görüntüle 86531
Evet evet, galibiyeti kaçırdın. Bir de üstüne oyuncumu sakatladın, tam oldu.
Oynamayan oyuncularımı oynatıp riske girip, taktiğimi de doğru dürüst ayarlamadığımda puan kaybediyorum. @emreemreu'ya karşı da aynısı oldu, onda da beraberlik geldi. Topuğuma sıkıyorum.Şut var şut var ama