OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam lig şampiyonu da değil kupa şampiyonu da değil. Ama ödül alıyor. Lig şampiyonu 1 ay boyunca hergün uğraşıyor kafa yoruyor. 3 ayrı ödül olmalı bence.
Kurada sana southampton çıksaydı eminim ki bu bütçeye cikamazdin bana tothennam yada Leicester gelseydi açık ara liderdim şuan bütçe çoktan olacaktı çünkü
Benim hedefim 16.bitirmek kümede kalmak senin hedefin Avrupa düşmemeye oynayan Rize 5.bitirse ligi en iyi menajer olur değil mi aynı mantık hocam

@Araf şimdi yarın bizim maç var. Ben kazanırsam ben tur atlıyorum.
Ben emin değilim istifa etsemde sen alıp yoluna gitsen?
Kararsızım 😊

Kurada sana southampton çıksaydı eminim ki bu bütçeye cikamazdin bana tothennam yada Leicester gelseydi açık ara liderdim şuan bütçe çoktan olacaktı çünkü
Benim hedefim 16.bitirmek kümede kalmak senin hedefin Avrupa düşmemeye oynayan Rize 5.bitirse ligi en iyi menajer olur değil mi aynı mantık hocam
Hayır yapardım bu bütçeyi bende. Hatta ne olursa olsun şu an yine lider olurdum. Geçmişte oynadığım oyunlarda yapmisligim var. Ayrıca kötü bişey mı söyledim tamam sen alıyorsun kupayi kazanan ile lig şampiyonu olan da madalya almalı. İlk defa bi madalyamın olma ihtimalim var lig şampiyonu olursam neden almayayım aynı şey @secquin içinde geçerli bize haksızlık değil mi? @bazinga

Bende anlamadım sırf bazı oyuncuları değiştim diye :(
Yorulan iyi bir oyuncunu değiştirip az daha iyi olanı koyunca rakibe göre çok daha güçlü olsan da puan kaybediyorsun. Oyunun en saçma yanı. :D

Madem hiç yorgunluk diye bir şey olmasın hep aynı adamları oynatalım. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Hayır yapardım bu bütçeyi bende. Hatta ne olursa olsun şu an yine lider olurdum. Geçmişte oynadığım oyunlarda yapmisligim var. Ayrıca kötü bişey mı söyledim tamam sen alıyorsun kupayi kazanan ile lig şampiyonu olan da madalya almalı. İlk defa bi madalyamın olma ihtimalim var lig şampiyonu olursam neden almayayım aynı şey @secquin içinde geçerli bize haksızlık değil mi? @bazinga
Bende sana katılıyorum biri lig şampiyonu biri en iyi menajer çifte ödül tatlı olur @bazinga ikimizinde olursa ilk madalyası olacak forumda..

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Yorulan iyi bir oyuncunu değiştirip az daha iyi olanı koyunca rakibe göre çok daha güçlü olsan da puan kaybediyorsun. Oyunun en saçma yanı. :D

Ben bu olayı yaşamadım hocam hiç 106lik adam yerine 82lik koydum PC maçında 3-0 net SK aldım 6rotasyon vardı

• İlginç
Reactions: bazinga

Rotasyon yapmasan da kazanamıyorsun oyuncu dinlensin diye başka oyuncu oynatıyorsun oynattığın oyuncu rakipten kat kat fazla güçlü ama sırf başka oyuncu oynuyor diye kazanılmıyor :(

Bende anlamadım sırf bazı oyuncuları değiştim diye :(

Normal rakipler için bu dediğiniz geçerli olabilir de bilgisayara karşı aşırı ağır rotasyon yapılsa dahi kaybetmek çok zor ya, @Turkuazz'ın yaşadığı büyük şanssızlık olmuş. :(

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Euro 2020 Grup Aşaması | 2. Hafta - Toplu Sonuçlar:

2020-1.jpg

2020-2.jpg

@Tolstoyevski @pompy @xdragxx @Felon @DarkLegenD @bazinga @Araf @Dosi @Turkuazz

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...