Sen nasıl pcye puan kaptırdın inanılmazBende alamıyorum
Sen nasıl pcye puan kaptırdın inanılmazBende alamıyorum
+1 olması gereken o menajerligin sırrı biter yoksaHazırlık maçları ne zaman gerçek maçın yerini aldı? Ben asıl taktiğimi maçlardan önce ayarlıyorum maçtan hemen sonra random bir taktik hazırlıyorum
Kurada sana southampton çıksaydı eminim ki bu bütçeye cikamazdin bana tothennam yada Leicester gelseydi açık ara liderdim şuan bütçe çoktan olacaktı çünküAdam lig şampiyonu da değil kupa şampiyonu da değil. Ama ödül alıyor. Lig şampiyonu 1 ay boyunca hergün uğraşıyor kafa yoruyor. 3 ayrı ödül olmalı bence.
Hayır yapardım bu bütçeyi bende. Hatta ne olursa olsun şu an yine lider olurdum. Geçmişte oynadığım oyunlarda yapmisligim var. Ayrıca kötü bişey mı söyledim tamam sen alıyorsun kupayi kazanan ile lig şampiyonu olan da madalya almalı. İlk defa bi madalyamın olma ihtimalim var lig şampiyonu olursam neden almayayım aynı şey @secquin içinde geçerli bize haksızlık değil mi? @bazingaKurada sana southampton çıksaydı eminim ki bu bütçeye cikamazdin bana tothennam yada Leicester gelseydi açık ara liderdim şuan bütçe çoktan olacaktı çünkü
Benim hedefim 16.bitirmek kümede kalmak senin hedefin Avrupa düşmemeye oynayan Rize 5.bitirse ligi en iyi menajer olur değil mi aynı mantık hocam
Bende anlamadım sırf bazı oyuncuları değiştim diyeSen nasıl pcye puan kaptırdın inanılmaz
Üzuldum görünce menajerlerin pcye puan kaptirmasi can sıkıcıBende anlamadım sırf bazı oyuncuları değiştim diye
Yorulan iyi bir oyuncunu değiştirip az daha iyi olanı koyunca rakibe göre çok daha güçlü olsan da puan kaybediyorsun. Oyunun en saçma yanı.Bende anlamadım sırf bazı oyuncuları değiştim diye
İlk yarıda da kaptırmışım puan çok kolay maçtı bu maç gibi bugün de kazamamadımÜzuldum görünce menajerlerin pcye puan kaptirmasi can sıkıcı
Bende sana katılıyorum biri lig şampiyonu biri en iyi menajer çifte ödül tatlı olur @bazinga ikimizinde olursa ilk madalyası olacak forumda..Hayır yapardım bu bütçeyi bende. Hatta ne olursa olsun şu an yine lider olurdum. Geçmişte oynadığım oyunlarda yapmisligim var. Ayrıca kötü bişey mı söyledim tamam sen alıyorsun kupayi kazanan ile lig şampiyonu olan da madalya almalı. İlk defa bi madalyamın olma ihtimalim var lig şampiyonu olursam neden almayayım aynı şey @secquin içinde geçerli bize haksızlık değil mi? @bazinga
Ben bu olayı yaşamadım hocam hiç 106lik adam yerine 82lik koydum PC maçında 3-0 net SK aldım 6rotasyon vardıYorulan iyi bir oyuncunu değiştirip az daha iyi olanı koyunca rakibe göre çok daha güçlü olsan da puan kaybediyorsun. Oyunun en saçma yanı.
Madem hiç yorgunluk diye bir şey olmasın hep aynı adamları oynatalım.
Rotasyon yapmasan da kazanamıyorsun oyuncu dinlensin diye başka oyuncu oynatıyorsun oynattığın oyuncu rakipten kat kat fazla güçlü ama sırf başka oyuncu oynuyor diye kazanılmıyorYorulan iyi bir oyuncunu değiştirip az daha iyi olanı koyunca rakibe göre çok daha güçlü olsan da puan kaybediyorsun. Oyunun en saçma yanı.
Ben kaç maç oldu dostluk maçı yaptım senleRotasyon yapmasan da kazanamıyorsun oyuncu dinlensin diye başka oyuncu oynatıyorsun oynattığın oyuncu rakipten kat kat fazla güçlü ama sırf başka oyuncu oynuyor diye kazanılmıyor
Sezon başından bu yana rotasyon yaptığım her maçı kaybettim, ilginç.Ben bu olayı yaşamadım hocam hiç 106lik adam yerine 82lik koydum PC maçında 3-0 net SK aldım 6rotasyon vardı
Bende anlamadım sırf bazı oyuncuları değiştim diye
Yorulan iyi bir oyuncunu değiştirip az daha iyi olanı koyunca rakibe göre çok daha güçlü olsan da puan kaybediyorsun. Oyunun en saçma yanı.
Bende rotasyon yapıp kaybettimNormal rakipler için bu dediğiniz geçerli olabilir de bilgisayara karşı aşırı ağır rotasyon yapılsa dahi kaybetmek çok zor ya, @Turkuazz'ın yaşadığı büyük şanssızlık olmuş.
Çok abartılı boyutta savunma yaptım ve sonuç olarak mağlup oldum. Biraz daha hücum yönüm olması gerekiyordu.Euro 2020 Grup Aşaması | 2. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86567
Ekli dosyayı görüntüle 86568
@Tolstoyevski @pompy @xdragxx @Felon @DarkLegenD @bazinga @Araf @Dosi @Turkuazz