ilk 4 şansı bulunuyor ama şampiyonluk bitti inşallah ilk 4 te yer alırUnited'ın hedefi ilk dört zaten ya, ilk dörde sokabilirsin bence takımı. Hala şansın yüksek puan durumunda bulunduğun sıralamaya ve senin üstündeki takımlara bakılırsa.
ilk 4 şansı bulunuyor ama şampiyonluk bitti inşallah ilk 4 te yer alırUnited'ın hedefi ilk dört zaten ya, ilk dörde sokabilirsin bence takımı. Hala şansın yüksek puan durumunda bulunduğun sıralamaya ve senin üstündeki takımlara bakılırsa.
ŞansBaşladığı için giremiyorum knka malesef 😂
Sen de haklısın botu rahat rahat yenerdin...Yine kırmızı kafa istiyor senin canın sanırım. Takımda biraz para birikmiş. Bu sefer orta saha taktiği planlıyorum sana
@MEnes keşke benim maçtan önce istifa etseydin
Chealsea maç kazanmak istiyor chealsea fenermi iki Aston villa kazalı takım karşı karşıyaSen de haklısın botu rahat rahat yenerdin...
Seni kızdırmayı özlemişim.Yine kırmızı kafa istiyor senin canın sanırım. Takımda biraz para birikmiş. Bu sefer orta saha taktiği planlıyorum sana
@MEnes keşke benim maçtan önce istifa etseydin
Seni kızdırmayı özlemişim.
Önceki mesajlara bak, seni de etiketledim. @bazinga'ya da aynısını yaptım, o da aynısını yaptı. Sonunda da "Brighton mıydı neydi" olduk.
İşte o anladı da, ona göre karşılık veriyor. O da "sen kazanırsın" moduna sokuyor beni. Gerçi sonuç olarak kadro değerleri bakımından rahat galibiyet alacağını söylüyorum, kötü de söylemiyorum şimdi. Maksadım da o değil.Ben senin amacını anlamıştım. O anlayamamış. Karşı tarafı rahat bir maç olacağına inandırıp galibiyet alma peşindesin. Çok tehlikeli hareketler bunlar
İşte o anladı da, ona göre karşılık veriyor. O da "sen kazanırsın" moduna sokuyor beni. Gerçi sonuç olarak kadro değerleri bakımından rahat galibiyet alacağını söylüyorum, kötü de söylemiyorum şimdi. Maksadım da o değil.
Artık kadro değerlerimiz aynı gibi. Senin şansın daha yüksek bu sefer.
Ekli dosyayı görüntüle 86647
Neresi aynı gibi? 100 milyon euro fark var. Araya kara kedi @Sherlock girmiş.
Senin şansın daha yüksek yani anlayacağın. 🙄
Uzun zamandır transfer de yapamadım, büyük sıkıntı yaşayacağım. Antrenman ve dostluk maçıyla oyuncuların değerlerini artırdım da, bir yere kadar. Liverpool maçından sonra, önce @Turkuazz farkla yenecek, sonra @sokak sanati. 🙄Geçen sefer 200 bin vardı. Anca 1 gol atabildim. Şimdi hiç şansım yok. En iyi ihtimalle beraberlik.
sonuçlar çok değişebiliyor her maçtaUzun zamandır transfer de yapamadım, büyük sıkıntı yaşayacağım. Antrenman ve dostluk maçıyla oyuncuların değerlerini artırdım da, bir yere kadar. Liverpool maçından sonra, önce @Turkuazz farkla yenecek, sonra @sokak sanati. 🙄
@bazinga önüne geçmiş olabilir, @secquin ve @Polat Şaşmaz fark atmış olabilir ama sen yine iyisin, fark yeme olayımız değişmez bizim.sonuçlar çok değişebiliyor her maçta
Haber için sağol. HallettimEkli dosyayı görüntüle 86648
@Dosi, oyuncun tekrar transfer listesinde. Satın alıp tekrar satabilirsin.
Hemen transfer etmiş.Haber için sağol. Hallettim
Navas harici ben de satamıyorumHemen transfer etmiş.
Manuel Neuer'i 68 milyon euroya transfer listesine koydum, transfer olmadı daha hiç. 60 milyon euroya düşürdüm, bakalım şimdi ne olacak. Yine kalacak büyük ihtimalle de, neyse.
onu bilmiyorum ama ilk 5 şansı dahi yok bence takımın İyi bir menajer değilim iyi takım iyi kadro bulunuyor ama sıralamada daha ilk 4 te dahi yok takım@bazinga önüne geçmiş olabilir, @secquin ve @Polat Şaşmaz fark atmış olabilir ama sen yine iyisin, fark yeme olayımız değişmez bizim.
Ben dedim benim teklifi kabul edecektinHemen transfer etmiş.
Manuel Neuer'i 68 milyon euroya transfer listesine koydum, transfer olmadı daha hiç. 60 milyon euroya düşürdüm, bakalım şimdi ne olacak. Yine kalacak büyük ihtimalle de, neyse.