Çok abartılı boyutta savunma yaptım ve sonuç olarak mağlup oldum. Biraz daha hücum yönüm olması gerekiyordu.
Sizin grupta işler karışmış hocam...
Oradan iki Fav10'lu çıkar diyordum ama öyle olmayacak sanırım. @Dosi
Çok abartılı boyutta savunma yaptım ve sonuç olarak mağlup oldum. Biraz daha hücum yönüm olması gerekiyordu.
İstifa etme, kimin hakkıysa o kazansın.@Araf şimdi yarın bizim maç var. Ben kazanırsam ben tur atlıyorum.
Ben emin değilim istifa etsemde sen alıp yoluna gitsen?
Kararsızım 😊
İki maçta da 3 golle kazanıp gruptan çıkmayı garantiledik.
Yarınki maçta bir şey deneyeceğim.
Ben kendimi veremedim fazla. Zlatan yok. Futbolcular puanı düşük.Sizin grupta işler karışmış hocam...
Oradan iki Fav10'lu çıkar diyordum ama öyle olmayacak sanırım. @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 86573
Ula @pompy italyasin sen nasil yenemiyorsun anlamıyorum köy 4-4-2A kanatları kullanı herşeyi fulle 5-0 mis gibi inanilmazEuro 2020 Grup Aşaması | 2. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86567
Ekli dosyayı görüntüle 86568
@Tolstoyevski @pompy @xdragxx @Felon @DarkLegenD @bazinga @Araf @Dosi @Turkuazz
Ben kendimi veremedim fazla. Zlatan yok. Futbolcular puanı düşük.
Tur atlamayı istemiyorum açıkçası. Rakibim Araf olmasaydı kampa giderdim
Saçma bir maçta gideriz kesinHocam, Belçika ile iyice winner oldunuz. @xdragxx
Umarım direk gidemezler Başakşehir rahatlatıyorSaçma bir maçta gideriz kesin
Fenerbahçe gibi taktılarUla @pompy italyasin sen nasil yenemiyorsun anlamıyorum köy 4-4-2A kanatları kullanı herşeyi fulle 5-0 mis gibi inanilmaz
Aslında çok fazla rotasyon değildi taktik diziliş onlarıda iyi uyguladım ancak sırf başka oyuncu kadroda bulununca puan kaybı çıktı..ilk yarıda iç sahada da o tarz skor çıktı,şimdi de haklısın sanıyorum şansızlıkNormal rakipler için bu dediğiniz geçerli olabilir de bilgisayara karşı aşırı ağır rotasyon yapılsa dahi kaybetmek çok zor ya, @Turkuazz'ın yaşadığı büyük şanssızlık olmuş.
Aslında çok fazla rotasyon değildi taktik diziliş onlarıda iyi uyguladım ancak sırf başka oyuncu kadroda bulununca puan kaybı çıktı..ilk yarıda iç sahada da o tarz skor çıktı,şimdi de haklısın sanıyorum şansızlık
İlk yarıda aslında iyi skorlar alıyordu takım ancak sonrasında çok fazla kayıplar ortaya çıktı,kadro iyi ama oyuncular bir türlü form tutmuyor şampiyonluk çoktan kaçtı kalan maçlarda puan alunabildiği kadarGerçekten üzücü oluyor ya bu tarz beklenmedik skorlar almak. Özellikle senin kadron güçlü, kadro değerin baya yukarılarda. Toparlarsın inşallah, lig sonuna daha çok var.
İlk yarıda aslında iyi skorlar alıyordu takım ancak sonrasında çok fazla kayıplar ortaya çıktı,kadro iyi ama oyuncular bir türlü form tutmuyor şampiyonluk çoktan kaçtı kalan maçlarda puan alunabildiği kadar
sokturmayacağım beni lanetledi @SherlockUnited'ın hedefi ilk dört zaten ya, ilk dörde sokabilirsin bence takımı. Hala şansın yüksek puan durumunda bulunduğun sıralamaya ve senin üstündeki takımlara bakılırsa.
Başladığı için giremiyorum knka malesef 😂İstifa yapamıyorum yoksa sen al Portekiz i diyecektim 😄
Malesef olmuyor ./A grubu Wales
B grubu Danimarka
C grubu Austria
Bunlar 3 puan almış boş olan takımlar.
Oluyorsa seçersin
@sokak sanati iyi ki geri döndü. Daha maçımız vardı, hani şu farkla yeneceği, darmadağın edeceği maçımız. Daha var ama yaklaşıyor yaklaşmakta olan.