OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok abartılı boyutta savunma yaptım ve sonuç olarak mağlup oldum. Biraz daha hücum yönüm olması gerekiyordu.

Sizin grupta işler karışmış hocam...

Oradan iki Fav10'lu çıkar diyordum ama öyle olmayacak sanırım. :( @Dosi

Zlatan.jpg

• Üzücü
Reactions: Dosi and Araf
@Araf şimdi yarın bizim maç var. Ben kazanırsam ben tur atlıyorum.
Ben emin değilim istifa etsemde sen alıp yoluna gitsen?
Kararsızım 😊
İstifa etme, kimin hakkıysa o kazansın. :)

Antrenman kampına da girme istersen, ben girmeyeceğim. Atlarsan ya da ben atlarsam, öyle kullanırsın ya da ben kullanırım. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben kendimi veremedim fazla. Zlatan yok. Futbolcular puanı düşük.
Tur atlamayı istemiyorum açıkçası. Rakibim Araf olmasaydı kampa giderdim

Zlatan artık 850 yaşına geldiği için ve başarabileceği pek bir şey kalmadığı için bırakmıştı milli takımı. :A Oyuncuların puanlarının düşük olması normal, İsveç'in kadrosu çok iyi değil diye biliyorum.

İkiniz de kampa gitmeyin, hak eden kimse o tur atlasın artık. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben yokken takımım daha iyi gitmiş. Oyun ile uğraşmamaya devam.:D

Normal rakipler için bu dediğiniz geçerli olabilir de bilgisayara karşı aşırı ağır rotasyon yapılsa dahi kaybetmek çok zor ya, @Turkuazz'ın yaşadığı büyük şanssızlık olmuş. :(
Aslında çok fazla rotasyon değildi taktik diziliş onlarıda iyi uyguladım ancak sırf başka oyuncu kadroda bulununca puan kaybı çıktı..ilk yarıda iç sahada da o tarz skor çıktı,şimdi de haklısın sanıyorum şansızlık :(

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Aslında çok fazla rotasyon değildi taktik diziliş onlarıda iyi uyguladım ancak sırf başka oyuncu kadroda bulununca puan kaybı çıktı..ilk yarıda iç sahada da o tarz skor çıktı,şimdi de haklısın sanıyorum şansızlık :(

Gerçekten üzücü oluyor ya bu tarz beklenmedik skorlar almak. Özellikle senin kadron güçlü, kadro değerin baya yukarılarda. Toparlarsın inşallah, lig sonuna daha çok var. :(

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Gerçekten üzücü oluyor ya bu tarz beklenmedik skorlar almak. Özellikle senin kadron güçlü, kadro değerin baya yukarılarda. Toparlarsın inşallah, lig sonuna daha çok var. :(
İlk yarıda aslında iyi skorlar alıyordu takım ancak sonrasında çok fazla kayıplar ortaya çıktı,kadro iyi ama oyuncular bir türlü form tutmuyor şampiyonluk çoktan kaçtı kalan maçlarda puan alunabildiği kadar :D

İlk yarıda aslında iyi skorlar alıyordu takım ancak sonrasında çok fazla kayıplar ortaya çıktı,kadro iyi ama oyuncular bir türlü form tutmuyor şampiyonluk çoktan kaçtı kalan maçlarda puan alunabildiği kadar :D

United'ın hedefi ilk dört zaten ya, ilk dörde sokabilirsin bence takımı. Hala şansın yüksek puan durumunda bulunduğun sıralamaya ve senin üstündeki takımlara bakılırsa. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
@sokak sanati iyi ki geri döndü. Daha maçımız vardı, hani şu farkla yeneceği, darmadağın edeceği maçımız. Daha var ama yaklaşıyor yaklaşmakta olan. :A

Yine kırmızı kafa istiyor senin canın sanırım. Takımda biraz para birikmiş. Bu sefer orta saha taktiği planlıyorum sana:A

@MEnes keşke benim maçtan önce istifa etseydin:(

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Araf and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...