İstifa yapamıyorum yoksa sen al Portekiz i diyecektim 😄Bana birşey gelmedi.Gelse okeylerdim hemen 😂 bir dahakine artık
İstifa yapamıyorum yoksa sen al Portekiz i diyecektim 😄Bana birşey gelmedi.Gelse okeylerdim hemen 😂 bir dahakine artık
Başladığı için katılamıyormuşum malesef
A grubu Wales"Davetler" kısmına gel, orada görebilmen gerekiyor. Boştaki takımlardan al, hepimiz en güçlüleri almadık zaten.
Geçmiş olsun Dosi hanım, 2-1'lik skorla zor da olsa kazanmayı başarmışız.
Stadyumumuzda sizi ve takımınızı ağırlamak bir şerefti...
Ekli dosyayı görüntüle 86396
Bende hala üç saatAntrenmanlar bugün itibariyle yeniden 4 saatten 8 saate çıktı.
Bir daha yaptığında muhtemelen süre artar.Bende hala üç saat
Yedek oyuncuma yaptırıyorumBir daha yaptığında muhtemelen süre artar.
Navas'ı yine sattım
Ya okadar kişi satışa çıkarıyorum. Bir tek Navas hızlı satılıyor
Yşne 2 kat kâr yaptım sayılır
Navas @Sherlock 'tan gol yiyince tekmeyi attım :S
@Araf 'in dostluk maçında bile bir sürü gol yemişNavas da paramparça olmuş.
podolskiyi satabildim adam frey çıktı falcaoda gerçekte sakatlanmasın muslerayı bende almıştım@Araf 'in dostluk maçında bile bir sürü gol yemiş
Bundan sonra sadece alım satım da kullanırım
Param var kasada. Yarın öbür gün satışa çıkarsa alayım yine 20lerden alıp 40lara satıyorum hep
londra derbisine moralli gitmek istiyorum yarın totenham resmen gerçek fenere döndük 7 maç alamadık@Araf 'in dostluk maçında bile bir sürü gol yemiş
Bundan sonra sadece alım satım da kullanırım
Param var kasada. Yarın öbür gün satışa çıkarsa alayım yine 20lerden alıp 40lara satıyorum hep
Yedek için aldım pompy
bende yedek kalecile yunan kaleciyle adam üçüncü üç gol yedi üç isabetli şut üçüde gol oldu bir oyuncum eksikti ilk on birden sarı kart sınırında olan oyuncuya oynatmazlarYedek için aldım pompy
Navas'ta iyi değil
Dün İsveç yenildi diye niye güldün bana pompy :Sbende yedek kalecile yunan kaleciyle adam üçüncü üç gol yedi üç isabetli şut üçüde gol oldu bir oyuncum eksikti ilk on birden sarı kart sınırında olan oyuncuya oynatmazlar
kaleci alamıyorum sinirden güldüm @DosiDün İsveç yenildi diye niye güldün bana pompy :S
Artık sonlara girdik ve yeniliyoruz hepimiz. Kafaya takma. Birlikte vakit geçirmemiz önemli. Fenerbahçe ile iyi iş çıkardın. Burda kötü olsak önemli değil.kaleci alamıyorum sinirden güldüm @Dosi