Kampa girerimBeni yenersin istersen, sonuç olarak taktik dehası değilim.![]()
Kampa girerimBeni yenersin istersen, sonuç olarak taktik dehası değilim.![]()
Feneri oyunda şampiyon yaptım çifte kupaylaMutsuzluğumdan keyif almış resmen![]()
![]()
Hollanda'yı boş bulunca hemen çöktük üstüne.En kolay grup @DarkLegenD 'in grubu olmuş çünkü bütün rakipleri PC. E ve F grupları ise özellikle F grubu ölüm grubu malum. E grubunda İspanya tur atlar gibi, ikinci ise İsveç-Polonya maçının galibine bakar yani @Dosi ve @Araf arasında kıran kırana geçecek çekişmeli bir milli maç sonucu o grubun kaderi belirlenir...
Harikaymış, kalitemize yakışır bir hocanın aramasında çıkmamız normal.Löw'le alakalı bir fotoğraf bulayım dedim burada kullanmak için, önüme hocaların hocası çıktı... @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 86476
Haberimiz yok ki olsa bende katılırdımEkli dosyayı görüntüle 86407
Hazır buradayken Euro 2020 ekibine de hatırlatma yapayım.
@Tolstoyevski @Turkuazz @Araf @Dosi @bazinga @DarkLegenD @Felon @xdragxx @pompy
Bu kadarız sanırım.![]()
Haberimiz yok ki olsa bende katılırdım
Milli takım da istifa butonu niye yokEuro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86418
Ekli dosyayı görüntüle 86419
@Tolstoyevski @Turkuazz @Araf @Dosi @bazinga @DarkLegenD @Felon @xdragxx @pompy
Milli takım da istifa butonu niye yok![]()
Biraz yoğunum ondan yoksa zaten keyif alıyorum aslında ama yoğunluktanSen söyleyince fark ettim olmadığını, muhtemelen yalnızca yedi gün sürdüğü içindir.
Kazanarak başlamışsın, niye ki?![]()
Biraz yoğunum ondan yoksa zaten keyif alıyorum aslında ama yoğunluktan![]()
Haklısın sanıyorum kısa sürdüğü için o buton yok sorun yokAnladım ama dediğim gibi yedi haftalık (aslında günlük oluyor) olduğu için yoktur.
Kolay gelsin bu arada.![]()
Sahipsiz kazanmış takımlar var. Onlardan birini seç😊 hem geriden başlamamış olursunHaberimiz yok ki olsa bende katılırdım
Bana birşey gelmedi.Gelse okeylerdim hemen 😂 bir dahakine artıkSen dahil herkesi davet etmiştim OSM üzerinden, gelmedi mi?![]()
Başladığı için katılamıyormuşum malesefSahipsiz kazanmış takımlar var. Onlardan birini seç😊 hem geriden başlamamış olursun
Bana birşey gelmedi.Gelse okeylerdim hemen 😂 bir dahakine artık