Dostluk maçı ve 300 kişi defans yapıyorsunuz, bir zahmet kazan.Polonya'yı da 2-0 mağlup ettik dostluk maçında.
Dostluk maçı ve 300 kişi defans yapıyorsunuz, bir zahmet kazan.Polonya'yı da 2-0 mağlup ettik dostluk maçında.
chealsea ye ilgilendiğim için norwichi durduracağımDostluk maçı ve 300 kişi defans yapıyorsunuz, bir zahmet kazan.
artık yeter bir galibiyet alıyım bunedir gerçek fenere döndük
En kolay grup @DarkLegenD 'in grubu olmuş çünkü bütün rakipleri PC. E ve F grupları ise özellikle F grubu ölüm grubu malum. E grubunda İspanya tur atlar gibi, ikinci ise İsveç-Polonya maçının galibine bakar yani @Dosi ve @Araf arasında kıran kırana geçecek çekişmeli bir milli maç sonucu o grubun kaderi belirlenir...Euro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86418
Ekli dosyayı görüntüle 86419
@Tolstoyevski @Turkuazz @Araf @Dosi @bazinga @DarkLegenD @Felon @xdragxx @pompy
@Tolstoyevski chealsea ye ilgileniyorum şu an norwichi durduracağımEn kolay grup @DarkLegenD 'in grubu olmuş çünkü bütün rakipleri PC. E ve F grupları ise özellikle F grubu ölüm grubu malum. E grubunda İspanya tur atlar gibi, ikinci ise İsveç-Polonya maçının galibine bakar yani @Dosi ve @Araf arasında kıran kırana geçecek çekişmeli bir milli maç sonucu o grubun kaderi belirlenir...
Belçika'yı alan @xdragxx'in yüzü gülmeye başladı.Euro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Mahvolmuşuz.Euro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Nickinin anlamı Pompei şehrinden mi geliyordu? Pompei de İtalya'da malum. İtalya'yı seçtiğine göre ve nickin de İtalyanca olduğuna göre İtalya'ya özel ilgin var?@Tolstoyevski chealsea ye ilgileniyorum şu an norwichi durduracağım
italyancaya merak sardım diye @TolstoyevskiNickinin anlamı Pompei şehrinden mi geliyordu? Pompei de İtalya'da malum. İtalya'yı seçtiğine göre ve nickin de İtalyanca olduğuna göre İtalya'ya özel ilgin var?
modena ya virüs gitsin bir @Tolstoyevskiİtalya'ya gitmeyi düşünüyor musun peki?
Beni yenersin istersen, sonuç olarak taktik dehası değilim.Mahvolmuşuz.
Takımım zayıf zaten ve zor bir gurup. Sahipliler ve @Araf bula bula benim gruba gelmiş
yarına adamları dünya yıldızı yapmaya çalışıyorum @Dosi
Mutsuzluğumdan keyif almış resmen