Dostluk maçı ve 300 kişi defans yapıyorsunuz, bir zahmet kazan.Polonya'yı da 2-0 mağlup ettik dostluk maçında.![]()
Dostluk maçı ve 300 kişi defans yapıyorsunuz, bir zahmet kazan.Polonya'yı da 2-0 mağlup ettik dostluk maçında.![]()
chealsea ye ilgilendiğim için norwichi durduracağımDostluk maçı ve 300 kişi defans yapıyorsunuz, bir zahmet kazan.![]()
artık yeter bir galibiyet alıyım bunedir gerçek fenere döndük
En kolay grup @DarkLegenD 'in grubu olmuş çünkü bütün rakipleri PC. E ve F grupları ise özellikle F grubu ölüm grubu malum. E grubunda İspanya tur atlar gibi, ikinci ise İsveç-Polonya maçının galibine bakar yani @Dosi ve @Araf arasında kıran kırana geçecek çekişmeli bir milli maç sonucu o grubun kaderi belirlenir...Euro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 86418
Ekli dosyayı görüntüle 86419
@Tolstoyevski @Turkuazz @Araf @Dosi @bazinga @DarkLegenD @Felon @xdragxx @pompy
@Tolstoyevski chealsea ye ilgileniyorum şu an norwichi durduracağımEn kolay grup @DarkLegenD 'in grubu olmuş çünkü bütün rakipleri PC. E ve F grupları ise özellikle F grubu ölüm grubu malum. E grubunda İspanya tur atlar gibi, ikinci ise İsveç-Polonya maçının galibine bakar yani @Dosi ve @Araf arasında kıran kırana geçecek çekişmeli bir milli maç sonucu o grubun kaderi belirlenir...
Belçika'yı alan @xdragxx'in yüzü gülmeye başladı.Euro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Mahvolmuşuz.Euro 2020 Grup Aşaması | 1. Hafta - Toplu Sonuçlar:
Nickinin anlamı Pompei şehrinden mi geliyordu? Pompei de İtalya'da malum. İtalya'yı seçtiğine göre ve nickin de İtalyanca olduğuna göre İtalya'ya özel ilgin var?@Tolstoyevski chealsea ye ilgileniyorum şu an norwichi durduracağım
italyancaya merak sardım diye @TolstoyevskiNickinin anlamı Pompei şehrinden mi geliyordu? Pompei de İtalya'da malum. İtalya'yı seçtiğine göre ve nickin de İtalyanca olduğuna göre İtalya'ya özel ilgin var?
modena ya virüs gitsin bir @Tolstoyevskiİtalya'ya gitmeyi düşünüyor musun peki?
Beni yenersin istersen, sonuç olarak taktik dehası değilim.
yarına adamları dünya yıldızı yapmaya çalışıyorum @Dosi
Mutsuzluğumdan keyif almış resmen